Resim Istek Formu

51.807 görüntülenme · 430 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

mahsun kulincinur sizinle dertleşicekti .benim anlattığımı sakın söylemeyin.cumartesi söz verdim gelicek yanıma konuşursunuz.evet kardeşim ,incinur çevresiyle yüzleşmeye başladı.korktuğum dönem bu dönemdi.okulda allahı ,peygamberini anlatmaya başlamış.kendince arkadaşlarını uyarmaya başladı.sa dediği için galga geçmişler.velilerdende biraz tepki gelmiş.cenneti cehennemi ,sırat köprüsünü anlatmış.çocuklardan biride annesine anlatınca nura uyarı gelmiş.daha öncede olmuştu.ama şimdi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.ne yap diyebiliyorum nede yapma.davasında haklı ama daha küçük olduğunu düşünüyorum.şimdiden yıpranmasını istemiyorum.okuldan soğudu.kimse allahı sevmiyor. diyor.işin garip yanı hiçde üzülmüyor.söylediğini sonuna kadar savunuyor.ya bilmiyorumda sizinle bu konuyu konuşucak .kendi söyledi.lütfen ona bu konuda şimdilik konuşmamasını söylermisiniz.lütfen.

TABİKİ KARDEŞİM BENCEDE ANLATMASIN VE BUNU BEN ANLATIRIM BİZLER BİLE NE ANLATMAK İSTEDİĞİMİZİ ANLATAMIYORUZ İNAN CEVREMDEKİ KİŞİLERİN 10 DA 1 BELKİ ACAK ANLIYOR VE BEN BİLE ARTIK KİMSEYE ANLATMAK İSTEMİYORUM TARTIŞMA VEYA FİKİR AYRILIĞI EN İYİSİ ANLATMAMA ÖĞRENECEK KİŞİ GİTSİN İSTEDİĞİ VERDEN ÖĞRENSİN FAZA BİR ŞEYLER YAZIP SİZİ MEŞGUL EMEYİM UMARIM ANLAMIŞINDIR ANLATMAK İSTEDİĞİMİ CUMARTESİ NURTANESİNİ BEKLİCEM A.E.O. KARDEŞİM.
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

teşekkür ederim.bende aynen sizin gibi düşünüyorum.insanlara birşey anlatmak çok zor.bir söylüyorsun bin işitiyorsun.allah razı olsun.rabbime emanetsiniz.
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

CEVDET-71Selamün Aleyküm Kardeşlerim . Bu Bölümde Herkes Sevdiği Bir Resmi Koysun Il Veya Ilcelerde Olur. Benden Isterseniz Ben Yardimci Olurum Istediğiniz Resmi Yazin Yeterli. Rabbime Emanet Olun

selamün aleyküm can abicigim.
öncelikle dün geceki olan olaylardan ötürü,gönül kırgınlıgımı ve üzüntümü bildirmek isterim.sinirle sizin çagrınıza uyamadım.lütfen bagışlayın.özür diler hakkınızın helalligini beklerim.lütfen kabul buyurun.B)B)B)
şimdi acizane benimde sizden bir ricam olabilirmi.gülleri çok seviyorum.kırmızı güllerin kapladıgı bir resim isteye bilirmiyim.anlayışınıza sıgınaraktan tekrar özür dilerim.hakkınızı helal edin.selametle.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

kasım hadiselamün aleyküm can abicigim.
öncelikle dün geceki olan olaylardan ötürü,gönül kırgınlıgımı ve üzüntümü bildirmek isterim.sinirle sizin çagrınıza uyamadım.lütfen bagışlayın.özür diler hakkınızın helalligini beklerim.lütfen kabul buyurun.B)B)B)
şimdi acizane benimde sizden bir ricam olabilirmi.gülleri çok seviyorum.kırmızı güllerin kapladıgı bir resim isteye bilirmiyim.anlayışınıza sıgınaraktan tekrar özür dilerim.hakkınızı helal edin.selametle.

ve alayküm selam kardeşim. anlıyorum sizin görmediğinizede eminim benim hic kimsede hakkım yok var isede helal olsun dünkü olaya cok üzüldüm sen cennet yolcusu ve mustafa 11 kardelerim cok değer vediğim bir okadar sevdiğim kişilersiniz ve sizden biricam var birbirlerinizden helallik isterseniz beni cok mutlu edersiniz kardeşim şu an işteyim eve gidince yapacağım isteğinizi rabbime emanetsiniz sağlıcakla kalın.:gulegule

cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

esselamü aleyküm kasım hadi abi bunlar senın için selametle
kasım hadi

kasım hadi

cennet_agaci

selamün aleyküm cennet agacı.Dilerim dilekleri kabul eden RABBİMDEN
yarın mahşerdede seni işte böyle güllerle karşılarlar.Akşamki olayın üzerine bu nadide güller çok iyi geldi.içim rahatladı.sag ol var ol.selametle.
kasım hadi

kasım hadi

CEVDET-71
ve alayküm selam kardeşim. anlıyorum sizin görmediğinizede eminim benim hic kimsede hakkım yok var isede helal olsun dünkü olaya cok üzüldüm sen cennet yolcusu ve mustafa 11 kardelerim cok değer vediğim bir okadar sevdiğim kişilersiniz ve sizden biricam var birbirlerinizden helallik isterseniz beni cok mutlu edersiniz kardeşim şu an işteyim eve gidince yapacağım isteğinizi rabbime emanetsiniz sağlıcakla kalın.:gulegule

selamün aleyküm abicigim.
anlayışınız içim minnettarım.ALLAH razı olsun.inan abi halen kendimi öyle kötü hissediyorumki,:gulegule:gulegule
istediginiz gibi mustafa 11 e özür yazımı kedi sitesine yazdım.ayrıca cennet yolcusuda yazmış.inşaallah oda bizimle helalleşir.tekrar anlayışınıza canı gönülden teşekkür eder hayırlı günler dilerim.esselamün aleyküm.
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

kasım hadiselamün aleyküm cennet agacı.Dilerim dilekleri kabul eden RABBİMDEN
yarın mahşerdede seni işte böyle güllerle karşılarlar.Akşamki olayın üzerine bu nadide güller çok iyi geldi.içim rahatladı.sag ol var ol.selametle.

ve aleyküm selam abi AMİN Allah razı olsun inş Rabbım cümlemızın dılerklerını kabul eder inş Akşamkı olay hepımızı çok üzdü ama neyse kı son buldu inş bir daha böyle birşey olmaz sizde sıkmayın canınızı Rabbime emanet olun selam ve dua ile hayırlı akşamlarrr:H
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

cennet_agaci

SELAMÜN KASIM KARDEŞİM CENNET AGACİ KARDEŞİM BENİM VEKİLİMDİR BEN OLMASSAM O BAKIYOR FORMA COK GÜZEL CİCEKLER YAPMIŞ BENDE OLSAM BUKADAR ANCAK YAPARDIM ALLAH RAZI OLSUN GÖNÜLLERİMİZ BİR OLSUN RABBİME EMANET OLUN :H

FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

ALİYE KARDEŞİM ÇOK GÜZEL RESİMLER ELLERİNİZE SAĞLIK....SELAMETLE...
b_bocek

b_bocek

Kıdemli Üye · 120 mesaj

cok teş....emegınıze saglık :) ;)
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

b_bocek, post: 511942, member: 1200cok teş....emegınıze saglık :) ;)

s.a. kardeşim allah razı olsun rabbime emanet olun

fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

http://img510.imageshack.us/img510/9619

bende memeleketimden bi resim yolluyorum...çok güzel bi forum olmuş emeğinize sağlık
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

fatmana
http://img510.imageshack.us/img510/9619

bende memeleketimden bi resim yolluyorum...çok güzel bi forum olmuş emeğinize sağlık

S.A. KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BURASI NİRESİ COK HARİKA BİR YER YA RABBİME EMANET OLUN KARDEŞİM :T

orhan abi

orhan abi

Üye · 41 mesaj

selamün aleyküm cevdet abi.banada peygamber efendimizin evinin resmini rica edebilirmiyim.selametle.

abi üstteki resim FETHİYE ÖLÜDENİZİN RESMİ.bende fethiyede oturdugumdan biliyorum.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

orhan abiselamün aleyküm cevdet abi.banada peygamber efendimizin evinin resmini rica edebilirmiyim.selametle.

abi üstteki resim FETHİYE ÖLÜDENİZİN RESMİ.bende fethiyede oturdugumdan biliyorum.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM İSTEĞİNİZİ YAPMAYA CALIŞACAĞIM KARDEŞİM BURASI MUHTEŞEM BİR YER YA BENİM GÖRMEM LAZIM İNŞALLAH BİR GÜN GİDERİM RABBİME EMANET OLUN KARDEŞİM.:H

orhan abi

orhan abi

Üye · 41 mesaj

CEVDET-71VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM İSTEĞİNİZİ YAPMAYA CALIŞACAĞIM KARDEŞİM BURASI MUHTEŞEM BİR YER YA BENİM GÖRMEM LAZIM İNŞALLAH BİR GÜN GİDERİM RABBİME EMANET OLUN KARDEŞİM.:H

selamün aleyküm.
abi,şu an kasım hadi ile sohbet ediyoruz.elbetteki seni bekleriz.başımızın üstünde yerin var.inşaallah nasip olurda gelirsin.selametle.
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Abicim Bende Bir Resim Istiyorum,

Insanin Baktikça Içi Açilacaği Bir Manzara Resmi Rica Etsem...

A.e.ol.dua Ile.....
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

CEVDET-71S.A. KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BURASI NİRESİ COK HARİKA BİR YER YA RABBİME EMANET OLUN KARDEŞİM :T

a.s abi burası muğla fethiye..evet çok güzel biyer..fethiyenin meşhur ölüdenizi burası..sizde allaha emanet olun
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

orhan abiselamün aleyküm cevdet abi.banada peygamber efendimizin evinin resmini rica edebilirmiyim.selametle.

s.a. kardeşim .buyur peygabberimizin evi rabbime emanet olun sağlıcakla kalın

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.