aliye_aliyeSelamün Aleyküm Nur Damlası, canım benim ya neler de koymuşsun buraya, şimdi gece gece sen mi ağlatacaksın beni? Çok teşekkür ederim güzel kardeşim..Ne güzel çiçeklerdi, güzel yüreğine sağlık nur damlası..Allah c.c senden ebeden razı ve memnun olsun inşallah..Şimdi yine çiçek koydurtacaksın bana...Güzel kardeşim benim, ne yazacağımı bilemiyorum..Çok çok teşekkür ederim tekrar tekrar..Rabbimize emanetsin inşallah Nur damlası..Selam, dua ve baki muhabbetle kalasın...
aleykum selam gül kardeşim benim
sen aglam burda bende aglarım:evet sulugözlülüğüm başlar yazılarıda okuyamam o zaman...göremem bana koyduğun çiçekleri:D
ben teşekkür ederim ilk defa bir günde bu kadar çok çiçek aldım
güzel rabbimize emanetsin inşallah gül tanesi
rabbimize emanetsin inşallah
bunlarda benden
Resim Istek Formu
51.807 görüntülenme · 430 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

aliye_aliyeSelamün Aleyküm değerli Cevdet abim..Size de hediyenizi vermek istiyorum.. Eklediğiniz o güzel video ve de beyaz çiçekler için acizane bir teşekkürüm ve de duam var size..Buradaki her kardeşim gibi size de duam, Rabbimiz c.c inşallah en kısa zamanda size de bu güzel mekanları haccetmeyi veya umre yapmayı nasip eylesin inşallah...Duam bu olduğu için size Mekke-i Mükerreme ve Medine-i Münevvere'nin resimlerini eklemek istiyorum..Rabbimiz c.c nasip eylesin size ve tüm kardeşlerimize inşallah..Allah'a emanetsiniz..Selam ve dua ile...
ve aleyküm selam kardeşim hayatımda böyle güzel bir hediye görmedim allah razı olsun kardeşim eşim ve ben nisan ayına yazıldık inşallah ölmezde sağ olursak gideceğiz şu an tek dileğim bu. ve senin bu yaptığın resimi görünce cok duygulandın bu hediyenin altındada kalmam rabbim herdayim gönlünden geceni kabul eder inşallah kardeşim rabbime emanet olun sağlıcakla kalın
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
<DAMLA>aliye_aliyeSelamün Aleyküm Nur Damlası, canım benim ya neler de koymuşsun buraya, şimdi gece gece sen mi ağlatacaksın beni? Çok teşekkür ederim güzel kardeşim..Ne güzel çiçeklerdi, güzel yüreğine sağlık nur damlası..Allah c.c senden ebeden razı ve memnun olsun inşallah..Şimdi yine çiçek koydurtacaksın bana...Güzel kardeşim benim, ne yazacağımı bilemiyorum..Çok çok teşekkür ederim tekrar tekrar..Rabbimize emanetsin inşallah Nur damlası..Selam, dua ve baki muhabbetle kalasın...
aleykum selam gül kardeşim benim
sen aglam burda bende aglarım sulugözlülüğüm başlar yazılarıda okuyamam o zaman...göremem bana koyduğun çiçekleri
ben teşekkür ederim ilk defa bir günde bu kadar çok çiçek aldım
güzel rabbimize emanetsin inşallah gül tanesi
bunlarda benden
Selamün Aleyküm Nur damlası, aman sakın ağlama güzel kardeşim.. Ağlamaktan olmasa da uykudan kapanacak şimdi gözler :D..Tekrar tekrar teşekkür ettim sana canım kardeşim, narin yüreklimiz.Allah c.c razı olsun..Rahman ve Rahim olan yüce Rabbimize emanetsin inşallah..Hayırlı, nurlu ve Rabbimizin bereketiyle dolu bir gece dilerim..Selam ve duaların en güzeliyle...
Cevdet abim çok çok sevindim, hayırlısıyla nasip olur inşaAllah..
Rabbimiz c.c. cümlesine, cümlemize nasip eylesin..:gulegule
Rabbimize c.c. emanetsiniz inşaAllah abim. selam ve dua ile . Hayırlı geceler..
CEVDET-71TABİ KARDEŞİM İSTEDİĞİN KADAR BURASI RESİM YERİ RABBİME EMANET OL AMA BENDE ÖZEL BİR RESİM İSTERİM SENDEN BAKALIM NE YAPACAKSIN BANA
cenneti o kadar güzel düşünürüzkü dereler çiçekler her yer yemyeşil güzellikler sevdiklerimiz yanımızda...belki bu resim cennetin bir damlası bile degildir ama sana bu resmi hediye etmek istedim.. cevdet abcim rabbim seni cennetine aldığı cemalini gösterdiği kullarının arasına alır gül sultanımıza komşu olursun inşallah:A
yüreğimden bu dualara amim diyorum....

selam ve dua ile
dogru dedin uykudan kapancak gözler:D
benim çiçekçide çiçek kalmadı yarına sipariş verdim inşallah gelir
şaka bir yana gerçekten çok güseller ellerine saglık çiçek koyan ellerin dert görmesin kardeşim benim

güzel gelincikleri yoluyorum canım kardeşim
rabbimize emanetsin inşallah selm dua ve muhabbetle inşallah
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
CEVDET-71ve aleyküm selam kardeşim hayatımda böyle güzel bir hediye görmedim allah razı olsun kardeşim eşim ve ben nisan ayına yazıldık inşallah ölmezde sağ olursak gideceğiz şu an tek dileğim bu. ve senin bu yaptığın resimi görünce cok duygulandın bu hediyenin altındada kalmam rabbim herdayim gönlünden geceni kabul eder inşallah kardeşim rabbime emanet olun sağlıcakla kalın
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
<DAMLA>Selamün Aleyküm Nur damlası, aman sakın ağlama güzel kardeşim.. Ağlamaktan olmasa da uykudan kapanacak şimdi gözler ..Tekrar tekrar teşekkür ettim sana canım kardeşim, narin yüreklimiz.Allah c.c razı olsun..Rahman ve Rahim olan yüce Rabbimize emanetsin inşallah..Hayırlı, nurlu ve Rabbimizin bereketiyle dolu bir gece dilerim..Selam ve duaların en güzeliyle...
aleykum selam gül tanem benim
dogru dedin uykudan kapancak gözler
benim çiçekçide çiçek kalmadı yarına sipariş verdim inşallah gelir
şaka bir yana gerçekten çok güseller ellerine saglık çiçek koyan ellerin dert görmesin kardeşim benim
güzel gelincikleri yoluyorum canım kardeşim
rabbimize emanetsin inşallah selm dua ve muhabbetle inşallah
Selamün aleyküm Nur Damlam, Allah c.c razı olsun, çok güzeldi çiçekler..Senin çiçekçi de mi iflas etti?:D..Benim siparişler geldi şimdi..Senin de eline, yüreğine ve değerli emeğine sağlık güzel kardeşim..Her biri için sonsuz teşekkür ediyorum sana..Gelincikler de çok güzeldiler..Çiçek gibi geçsin ömrün inşallah canım kardeşim..Bu menekşeler sana..Rabbimize emanetsin inşallah, selam, dua ve muhabbetle kal güzel kardeşim..
nigdeliesselamu aleyküm. Tüm eklenen resimler çok güzellerdi. emeklerinize sağlık olsun inşaAllah..
Cevdet abim çok çok sevindim, hayırlısıyla nasip olur inşaAllah..
Rabbimiz c.c. cümlesine, cümlemize nasip eylesin..:gulegule
Rabbimize c.c. emanetsiniz inşaAllah abim. selam ve dua ile . Hayırlı geceler..
ve aleyküm selam kardeşim beğendiğ*ine sevindim evet kardeşim gideceğime ben işmdiden icim icime sığmıyor cok heycanlanıyorum ve nasip olurda gidersen selamlarınızı ileteceğim inşallah sizde rabbime emanet olun kardeşim.

<DAMLA>cevdet abicim bütün müslümanların bu dünyada gitmek istedikleri tek yer gül sultanımızın yanına ayağının bastığı yerleri görüp bizimde oralar da ibadet etmek....ben kabe resimleri ararken gül tanem koymuş ellerine saglık canım kardeşimin resimleri görünce özlemimiz daha çok artıyor....
cenneti o kadar güzel düşünürüzkü dereler çiçekler her yer yemyeşil güzellikler sevdiklerimiz yanımızda...belki bu resim cennetin bir damlası bile degildir ama sana bu resmi hediye etmek istedim.. cevdet abcim rabbim seni cennetine aldığı cemalini gösterdiği kullarının arasına alır gül sultanımıza komşu olursun inşallah:A
yüreğimden bu dualara amim diyorum....
selam ve dua ile
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM. ALLAH RAZI OLSUN MUHTEŞEM BİR ŞEY ORADA OLMAYI NE KADAR COK İSTERDİM TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN ALLAH GÖNLÜNDEN GECENLERİ KABUL EDER İNŞALLAH RABBİME EMANETSİN NUR DAMLASI KARDEŞİM.:gulegule

FATIMAA
ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN..
BÜTÜN RESİMLER MÜKEMMEL..
AYRICA BU HADİS İ ŞERİF TE PAYLAŞIMLARA ANLAM KATMIŞ..:H
SELAM VE DUALARIMLA..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24452-resim-istek-formu · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.