Resim Istek Formu
51.807 görüntülenme · 430 yanıt
cennet yolcusus.a cevdet abi bir zahmet bana şöyle baktığımda dinleneceğim bir kaç resim eklerseniz çok iyi olur belki kopyalarım hakkınızı helal edin
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM UMARIM BEĞİNİRSİ BEĞİNMESSEN TEKRAR YAZ BİRDAHA YAPARIM RABBİME EMANET OL .

NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
aliye_aliyeSelamün aleyküm Cevdet abi, çok güzel resimlerdi, emeğinize sağlık öncelikle..Allah c.c razı olsun..Sizi uğraştırmayacaksa eğer, beyaz çiçek resimleri bulabilir misiniz? Hangileri olursa fark etmez..Şimdiden teşekkür ederim..Hakkınızı helal edin inşallah..Allah'a emanet olun. Selam ve dua ile..
buyur bendeki beyaz cicek resimleri :)
karakıssüstü başı kirli pasaklı sümüklü bir çocuk resmi istiyorum şimdiden tşk ederim selametle..
SELAMÜN ALEYKÜM ÜSTÜBAŞI PİS VE SÜMÜKLÜ COCUK RABBİME EMANET OLUN KARDEŞİM.

aliye_aliyeSelamün aleyküm Cevdet abi, çok güzel resimlerdi, emeğinize sağlık öncelikle..Allah c.c razı olsun..Sizi uğraştırmayacaksa eğer, beyaz çiçek resimleri bulabilir misiniz? Hangileri olursa fark etmez..Şimdiden teşekkür ederim..Hakkınızı helal edin inşallah..Allah'a emanet olun. Selam ve dua ile..

http://img520.imageshack.us/img520/531/amlcailehane003sp4.jpg[/IMG

cevdet abim çok güzel çiçekler koymuş ama bende gül kardeşime bir kaç tane çiçek koyuyorum......
rabbimize emanetsininiz inşalalh
selam ve dua ile inşallah
<DAMLA>cevdet abi hepsi çok güzeller bende bir kaç resim koyablirmiyim izninle ??:]
TABİ KARDEŞİM İSTEDİĞİN KADAR BURASI RESİM YERİ RABBİME EMANET OL AMA BENDE ÖZEL BİR RESİM İSTERİM SENDEN BAKALIM NE YAPACAKSIN BANA

Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
<DAMLA>
http://img520.imageshack.us/img520/531/amlcailehane003sp4.jpg[/IMG
cevdet abim çok güzel çiçekler koymuş ama bende gül kardeşime bir kaç tane çiçek koyuyorum......
rabbimize emanetsininiz inşalalh
selam ve dua ile inşallah
Selamün Aleyküm Nur Damlası, canım benim ya neler de koymuşsun buraya, şimdi gece gece sen mi ağlatacaksın beni? Çok teşekkür ederim güzel kardeşim..Ne güzel çiçeklerdi, güzel yüreğine sağlık nur damlası..Allah c.c senden ebeden razı ve memnun olsun inşallah..Şimdi yine çiçek koydurtacaksın bana:D...Güzel kardeşim benim, ne yazacağımı bilemiyorum..Çok çok teşekkür ederim tekrar tekrar..Rabbimize emanetsin inşallah Nur damlası..Selam, dua ve baki muhabbetle kalasın...

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24452-resim-istek-formu · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.