Degerli Saçlar
3.940 görüntülenme · 34 yanıt
boşver canım,beceremedim.ben bildiğim gibi yazayım.(bu konularda biraz beceriksizimde)yinede teşekkür ederim.:A
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
<DAMLA>selamun aleykum hayırlı günler gül tanesi kardeşim benim :H
gülleri aldım bunlarda benden
Ve aleyküm nur damlası.. Allah c.c razı olsun, ben de kabul ettim bu güzel gülleri.. Ben beyaz demet armağan ediyorum sana ;) Beyazları çok seviyorum..Rabbimize emanetsin inşallah..Selam, dua ve muhabbetle..

mahsun kulboşver canım,beceremedim.ben bildiğim gibi yazayım.(bu konularda biraz beceriksizimde)yinede teşekkür ederim.:A
Selamün aleyküm
yazınızı yazın bu simgeye tıklayın
yazınızı yazın bu simgeye tıklayınHayırlı günler..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
mahsun kulselamün aleyküme resul kardeşim.teşekkür ederim.allah razı olsun.
Ve aleykümselam...Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah..Hayırlı günler.
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
mahsun kulboşver canım,beceremedim.ben bildiğim gibi yazayım.(bu konularda biraz beceriksizimde)yinede teşekkür ederim.:A
ablacım aglama ben sana tek tek anlatıyım istersen kıyamam;) şimdi ilk önce altta cevapla diye yazı yazıyor oraya gir hızlı cevap bölümüyle karıştırma
aliye_aliyeVe aleyküm nur damlası.. Allah c.c razı olsun, ben de kabul ettim bu güzel gülleri.. Ben beyaz demet armağan ediyorum sana Beyazları çok seviyorum..Rabbimize emanetsin inşallah..Selam, dua ve muhabbetle..
gül tanem benim aldım güzel gül demetini ;)
çok güzel teşekkür ederim canım benim
güzel rabbimize emanetsin inşallah
selam dua ve muhabbetle inşallah
çok güzel teşekkür ederim canım benim
güzel rabbimize emanetsin inşallah
selam dua ve muhabbetle inşallah
selamun aleykum damla
ellerine güzel yüreğine saglık rabbim razı olsun peygamber sevdalısı kardeşim inşallah ahirette gül sultanımızla komşu olursun
allah'a emanet ol
dua ile
ellerine güzel yüreğine saglık rabbim razı olsun peygamber sevdalısı kardeşim inşallah ahirette gül sultanımızla komşu olursun
allah'a emanet ol
dua ile
sena_şeymaselamun aleykum damla
allah'a emanet ol
dua ile
aleykum selam kuzen
sagol kardeşim benim amin inşalalh bütün müslüman kardeşlerimizle inşallah
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
sagol kardeşim benim amin inşalalh bütün müslüman kardeşlerimizle inşallah
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
gülderen özdemir
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
sevinççamben de görsem ben de kestirmezdim :AAllah bize de nasip edermi acaba bigün? :A
damlacım çok begendim ellerine sağlık böyle bir konuyu bizimle paylaştığın için allah a emanet ol sevgilerimle:G
gülderen özdemirdamlacım çok begendim ellerine sağlık böyle bir konuyu bizimle paylaştığın için allah a emanet ol sevgilerimle:G
teşekkür ederim beyendiğin için sagol
rabbimiz emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<)B)B)>>
rabbimiz emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<)B)B)>>
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24113-degerli-saclar · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kestirilmeyen Saçlar Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Dehşetin aklaştırdığı saçlar Dini Hikayeler 3 cevap
- degerli sitemde 2.yilim :) Kutlama ve Tebrik Mesajları 20 cevap
- Degerli müslüman kardeşlerim Dini sohbet 2 cevap
- islami lugat editoru forum yoneticisi olarak bu kardes siteye degerli bilgilerinizi Dini sohbet 0 cevap
- Degerli Kardeşlerim Aman Dikkat..zulüm Nasihatler 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.