degerli sitemde 2.yilim :)

1.921 görüntülenme · 20 yanıt

Paylaş:
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykummmmmmmmm bugun sitede ikinci yilimi doldurdum elhamdulillah... zaman nede cabuk akti gitti,daha dun uye olmus gibiyim ... ailem gibi olan sitemden cok cok memnunum , bazen oldu ki uzuntulerimi , bazen oldu ki sevinclerimi paylastim... uzuntum azaldigi gibi sevinclerim kat kat cogaldi degerli ablalarimin abilerimin ve kardeslerimin mesajlari ile....:a12: icimde cok derin ve guzel bir huzur var bu konuda ... bu siteyi kurupta bu hale getiren butun herkesten RABBIM razi olsun.... ALLAH,a emanet olun selam ve dualarimla...:a12:
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

:a12::a12::a12::a12: burada olmaktan cok mutluyum ...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

e hani ama neden kimse beni kutlamiyor?? :( :( :( :(
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

selamun aleyküm kardeşim tebrik ederim 2. yılın kutlu olsun daha nice güzel yıllara birlikte gideriz inşaallah selametle
kimkimdir

kimkimdir

Mübarek Üye · 6.610 mesaj

Allahcc hayırlı uğurlu ve bereketli eylesin...BESMELE...SELAM...DUA...
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

tebrik ederim kardeşim ne güzel ..
daim olsun .. nice yılara hep beraber .. inşaALLAH ..

selam ve dua ile

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Aleykümselam değerli kardeşim;

Hayırlısı olsun,daha nice kaynak ve delilleri ile güzel zamanlar,seneler inşaALLAH.Selam ve yürekten samimi dua'larımla.

Bu gün Sultanahmet'te çektiğim bu taze fotoğrafıda size hediye ediyorum....Selametle kalınız kardeşim.

huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

can kırıkları, post: 985676, member: 87927selamun aleyküm kardeşim tebrik ederim 2. yılın kutlu olsun daha nice güzel yıllara birlikte gideriz inşaallah selametle

ve aleykumselam cok cok tesekkur ederim kardesim ALLAH razi olsun insAllah dediginiz gibi hep beraber gireriz daha nice yillara amin.... :a12:
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

kimkimdir, post: 985677, member: 72384Allahcc hayırlı uğurlu ve bereketli eylesin...BESMELE...SELAM...DUA...

amin amin cok tesekkur ederim Allah razi olsun selam ve dua ile....:a12:
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

aminenur, post: 985679, member: 87927tebrik ederim kardeşim ne güzel ..
daim olsun .. nice yılara hep beraber .. inşaALLAH ..

selam ve dua ile

insALLAH kardesim cok memnun olurum selam ve dua ile .... :a15::a15:
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

_KAAN_, post: 985743, member: 68124Aleykümselam değerli kardeşim;

Hayırlısı olsun,daha nice kaynak ve delilleri ile güzel zamanlar,seneler inşaALLAH.Selam ve yürekten samimi dua'larımla.

Bu gün Sultanahmet'te çektiğim bu taze fotoğrafıda size hediye ediyorum....Selametle kalınız kardeşim.

ALLAH razi olsun kaan abii ... aynen dedigin gibi kaynak ve delilleri ile guzel paylasimlar ve zamanlar dilegimle benimde...:a12: ahhh SULTANAHMET CAMii sadece bir kez gezebildim ama o icindeki husuya ,hasmetli durusuna resmen hayran kaldim dilim tutuldu... cok cok cok tesekkur ederim nazik hediyen icin ALLAH razi olsun selam ve dua ile....
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm kardeşim.kusura bakma yeni gördüm.2.yılın hayırlı olsun inşallah.hayırlı,nurlu geceler.
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Nur_u Secde, post: 985785, member: 96895selamün aleyküm kardeşim.kusura bakma yeni gördüm.2.yılın hayırlı olsun inşallah.hayırlı,nurlu geceler.

aleykumselam degerli ablammm ALLAH razi olsun onemli degil bende konuyu gec actim zaten yinede cok cok tesekkur ederim selam ve dua ile....:a35:
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

ve aleykümselam kardeşim

güzel sitemizdeki 2. yılınızı canı gönülden kutlar daha nice değerli paylaşımlarda bulunmanızı Rabbimden dilerim...

selam ve dua ile kalın...
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Hayırlı olur inşallah.. Darısı bizim başımıza:)
CAFERİ_TAYYAR

CAFERİ_TAYYAR

Kıdemli Üye · 385 mesaj

S.a.
Allah c.c. Nice güzel günleri ailenizle birlikte geçirmeniz dileklerimle
k.cansu

k.cansu

Üye · 44 mesaj

:a15:hayırlı olsunn kardeşim.. daha nice senelere inşallah... selam ve dua ilee
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

gülsengül, post: 986238, member: 87927ve aleykümselam kardeşim

güzel sitemizdeki 2. yılınızı canı gönülden kutlar daha nice değerli paylaşımlarda bulunmanızı Rabbimden dilerim...

selam ve dua ile kalın...

cok tesekkur ederim sizlerle burada olmak cok guzel Allah,a emanet olun selam ve dua ile..:a15:
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Guo1903, post: 986240, member: 3814Hayırlı olur inşallah.. Darısı bizim başımıza:)

amin amin amin darisi daha nice senelerde hepimizin basina insALLAH selam ve dua ile...:a35:
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

CAFERİ_TAYYAR, post: 986241, member: 70751S.a.
Allah c.c. Nice güzel günleri ailenizle birlikte geçirmeniz dileklerimle

aleykumselam amin cok tesekkur ederim selam ve dualarimla..:a35:
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.