°*Abim Icin Yardim Edermisiniz°*
2.928 görüntülenme · 28 yanıt
Bahar_58Ve Aleyküm Selam
ALLAH (c.c) Razi Olsun Canim Benim__ hakkini Nasil öderim Rabbim ne muradin varsa versin RAbbim o güzel gönlüne göre versin
Hakkini Helal Et:A
estağfirullah gülüm benim, hakkım yoktur, helal olsun geçmişse de.
bizler de senin vesilenle bu sevaba ortak oluruz Rabbimizin c.c. izniyle..
Rabbim senin de derya yüreğine göre versin inş.. selam , dua ve sevgilerimle.. :H
bizler de senin vesilenle bu sevaba ortak oluruz Rabbimizin c.c. izniyle..
Rabbim senin de derya yüreğine göre versin inş.. selam , dua ve sevgilerimle.. :H
selamün aleyküm kardeşim. allah abinize zihin acıklığı versin allah ne murat ederse onu nasip eder inşallah kardeşim şu an 1.000 kalmış bunu da ben alayım. allah dualarımızı kabul eder inşallah rabbime emanet olun . selametle
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71selamün aleyküm kardeşim. allah abinize zihin acıklığı versin allah ne murat ederse onu nasip eder inşallah kardeşim şu an 1.000 kalmış bunu da ben alayım. allah dualarımızı kabul eder inşallah rabbime emanet olun . selametle
Ve Aleyküm Selam Abim
ALLAH (c.c) Razi Olsun Abim Ne Kadar Tesekkür etsem az ALLAH ne muradiniz varsa versin abim cok sagolun__Hakkini Helal et Abi Ne Kadar sevindirdin beni anlatamam cok sagol:A
Abilerim Ablalarim Kardeslerim
ALLAH Hepinizden Razi Olsun 4444 Tamamlandi__ ALLAH (c.c) Ne Muradiniz Varsa Versin Ne kadar tesekkür etsem azdir__ Cok Sagolun__
HAKKINIZI HELÂL EDIN
Nigdeli_Cennet yolcusu_Mabet Bekcisi_Aska Mecnun_Zerdali_Aliye_Aliye_Damla_Cevdet Abi
Rabbim O Güzel Gönlünüze Göre Versin__

ALLAH´a.e.o
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23741-0-abim-icin-yardim-edermisiniz-0 · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allah Rizasi Icin Dua Edermisiniz Bize Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- abim için gönlünüzden geldigince dua edermisiniz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 64 cevap
- Yardim Edermisiniz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- cvp verdigim basliklari bulamiyorum, yardim edermisiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13 cevap
- Bana yardim edermisiniz? Dini sohbet 105 cevap
- yardim edermisiniz Genel Konular 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.