Bana yardim edermisiniz?

6.254 görüntülenme · 105 yanıt

Paylaş:
tercanli

tercanli

Üye · 16 mesaj

Ben simdiye kadar elimden geldigi kadar yardimlarda bulundum ALLAH kabul etsin... ama bu sefer sizlerin bana yardimci olmanizi istiyorum lütfen... dün ögrendim enistem akciger kanseriymis beyne tam oksijen gitmiyomus hastanede yatiyo ve fazlada bi vakti olmadini söylemisler dok. benim ise sizden ricam 4444 selaten tefriciye okutmak istiyorum sifa olsun nolur bana yardimci olusaniz sevinirim ben acemiyim daha umarim yaziyi gönderebimede basarili olurum ve eyer liste tutma konusundada bana yardimci olursaniz sevinirim simdiden ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN .... A.E.O .....
sevvalmina

sevvalmina

Mübarek Üye · 1.747 mesaj

RE: Bana yardim edermisiniz?

B)
sehadet27

sehadet27

Kıdemli Üye · 333 mesaj

200 tane ben okuyorum Allah acil şifa versin inşallah
bilgideposu1982

bilgideposu1982

Kıdemli Üye · 282 mesaj

BENDE 100 ADET ALAYORUM
tercanli

tercanli

Üye · 16 mesaj

sayin sevvalmina hanim kusura bakmayin ben yanlis anlasildim heralde yaptim seyleri on plana cikarmak deyildi amacim ama yanlis anlattim ve anlasildi neyse dedim gb gercekten yeni oldum icin hangi konular nereye nasil yazilir bilmiyorum bana yardimci olusaniz sevinirim tskler
sevvalmina

sevvalmina

B)
bilgideposu1982

bilgideposu1982

Kıdemli Üye · 282 mesaj

ASLİ YENER : 200

BİLGİDEPOSU1982 :100

KALAN : 4140 ADET ARKADAŞLAR ALLAH RIZAZI İCİN YARDIM EDİN
tercanli

tercanli

Üye · 16 mesaj

sayin bilgideposu allah sizden gercekten razi olsun bana yardimci oldunuz ve listeyi tuttunuz icin ben acemiyim bunu yapabildim icin sükrediyorum ama bazi ark. uzattikca uzattilar ama olsun ögrenicem ins. ilk deneyimim yanlis yere actim bidaki seferki dogru olur ins..... asliyener kardesim seni unuttum sanma sendende allah razi olsun tüm ictenligimle
sevvalmina

sevvalmina

tercanli yazdı:
sayin bilgideposu allah sizden gercekten razi olsun bana yardimci oldunuz ve listeyi tuttunuz icin ben acemiyim bunu yapabildim icin sükrediyorum ama bazi ark. uzattikca uzattilar ama olsun ögrenicem ins. ilk deneyimim yanlis yere actim bidaki seferki dogru olur ins..... asliyener kardesim seni unuttum sanma sendende allah razi olsun tüm ictenligimle

güzel kardeşim uzattıkça uzatmadım bende doğru yerde açmanızı istedim ve uyardım kusura bakmayın
tercanli

tercanli

Üye · 16 mesaj

ESTAGFURULLAH LÜTFEN bana gercekten yardim edin halen kesfedemedim nasil nereye giricem selatan tefriciye yerine bakiyorum ama ben nasil sorunumu bildiricem bana gösterirseniz sevinirim hakkinizi helal edin
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ÖNCELİKLE ENİŞTENE ACİL ŞİFALAR DİLERİM . ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ KARDEŞİM FAZLADA ÜZÜLMEYİN KARDEŞİM SANA DUA İCİN ELİMİZDEN GELENİ KARDEŞLERİM VE BEN YAPACAĞIZ ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

tercanli

tercanli

Üye · 16 mesaj

ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN SIZLERDEN....beni gercekten cok mutlu ettiniz ALLAH ne muradiniz varsa versin insallah saglicakla kalin
bilgideposu1982

bilgideposu1982

Kıdemli Üye · 282 mesaj

bilgideposu1982 yazdı
ASLİ YENER : 200

BİLGİDEPOSU1982 :100

KALAN : 4140 ADET ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İCİN YARDIM EDİN
bilgideposu1982

bilgideposu1982

Kıdemli Üye · 282 mesaj

ARKADAŞLAR DİGER İKİ SİTEDENDE SÖZ VERDİM BOŞTA OLAN VERSA ALLAH RIZASIİÇİN OKUSUN
kursun kalem

kursun kalem

Kıdemli Üye · 143 mesaj

Allah acil şifalar versin..
bana da 100- adet yazarmısınız lütfen
süreyide yazarsanız sevinirim.
Allaha emanet olun
handan06

handan06

Mübarek Üye · 2.070 mesaj

asliyener=200
bilgideposu1982=100
kursun kalem=100
handos=100

hadi arkadaşlar yardım edelim
tercanli

tercanli

Üye · 16 mesaj

ALLAH hepinizden razi olsun yardim edendende etmeyendende bu mubarek cuma gününün hürmetine... süre bildirmedim en kisa zamanda olur diye ama bu 10 gün icinde bitirelim arkadaslarim temmuz 10 kadar tamamlanamassa geri kalanini ben tamamlarim insallah yeterki sayisi tam olsun ALLAHIN selameti üzerinizde olsun B)
bilgideposu1982

bilgideposu1982

Kıdemli Üye · 282 mesaj

[color=blue]asliyener=200
bilgideposu1982=100
kursun kalem=100
handos=100
toplam : 500

kalan : 3944

hadi arkadaşlar
bilgideposu1982

bilgideposu1982

Kıdemli Üye · 282 mesaj

asliyener=200
bilgideposu1982=100
kursun kalem=100
handos=100
toplam : 500

kalan : 3944
SON 7 GÜN ARKADAŞLAR HADİ ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
ELIFBILECIK

ELIFBILECIK

Üye · 24 mesaj

SELAMIN ALEYKÜM BENDE 100 ADET ALAYIM ARKADAŞLAR ALLAH ŞİFA VERİR İNŞALLAH A.E.O.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.