Bana yardim edermisiniz?
6.254 görüntülenme · 105 yanıt
Ben simdiye kadar elimden geldigi kadar yardimlarda bulundum ALLAH kabul etsin... ama bu sefer sizlerin bana yardimci olmanizi istiyorum lütfen... dün ögrendim enistem akciger kanseriymis beyne tam oksijen gitmiyomus hastanede yatiyo ve fazlada bi vakti olmadini söylemisler dok. benim ise sizden ricam 4444 selaten tefriciye okutmak istiyorum sifa olsun nolur bana yardimci olusaniz sevinirim ben acemiyim daha umarim yaziyi gönderebimede basarili olurum ve eyer liste tutma konusundada bana yardimci olursaniz sevinirim simdiden ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN .... A.E.O .....
RE: Bana yardim edermisiniz?
sayin sevvalmina hanim kusura bakmayin ben yanlis anlasildim heralde yaptim seyleri on plana cikarmak deyildi amacim ama yanlis anlattim ve anlasildi neyse dedim gb gercekten yeni oldum icin hangi konular nereye nasil yazilir bilmiyorum bana yardimci olusaniz sevinirim tskler
sayin sevvalmina hanim kusura bakmayin ben yanlis anlasildim heralde yaptim seyleri on plana cikarmak deyildi amacim ama yanlis anlattim ve anlasildi neyse dedim gb gercekten yeni oldum icin hangi konular nereye nasil yazilir bilmiyorum bana yardimci olusaniz sevinirim tskler
ASLİ YENER : 200
BİLGİDEPOSU1982 :100
KALAN : 4140 ADET ARKADAŞLAR ALLAH RIZAZI İCİN YARDIM EDİN
KALAN : 4140 ADET ARKADAŞLAR ALLAH RIZAZI İCİN YARDIM EDİN
sayin bilgideposu allah sizden gercekten razi olsun bana yardimci oldunuz ve listeyi tuttunuz icin ben acemiyim bunu yapabildim icin sükrediyorum ama bazi ark. uzattikca uzattilar ama olsun ögrenicem ins. ilk deneyimim yanlis yere actim bidaki seferki dogru olur ins..... asliyener kardesim seni unuttum sanma sendende allah razi olsun tüm ictenligimle
sayin bilgideposu allah sizden gercekten razi olsun bana yardimci oldunuz ve listeyi tuttunuz icin ben acemiyim bunu yapabildim icin sükrediyorum ama bazi ark. uzattikca uzattilar ama olsun ögrenicem ins. ilk deneyimim yanlis yere actim bidaki seferki dogru olur ins..... asliyener kardesim seni unuttum sanma sendende allah razi olsun tüm ictenligimle
güzel kardeşim uzattıkça uzatmadım bende doğru yerde açmanızı istedim ve uyardım kusura bakmayın
tercanli yazdı:
güzel kardeşim uzattıkça uzatmadım bende doğru yerde açmanızı istedim ve uyardım kusura bakmayın
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ÖNCELİKLE ENİŞTENE ACİL ŞİFALAR DİLERİM . ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ KARDEŞİM FAZLADA ÜZÜLMEYİN KARDEŞİM SANA DUA İCİN ELİMİZDEN GELENİ KARDEŞLERİM VE BEN YAPACAĞIZ ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ÖNCELİKLE ENİŞTENE ACİL ŞİFALAR DİLERİM . ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ KARDEŞİM FAZLADA ÜZÜLMEYİN KARDEŞİM SANA DUA İCİN ELİMİZDEN GELENİ KARDEŞLERİM VE BEN YAPACAĞIZ ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

bilgideposu1982 yazdı
KALAN : 4140 ADET ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İCİN YARDIM EDİN
bilgideposu1982 yazdı
KALAN : 4140 ADET ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İCİN YARDIM EDİN
ARKADAŞLAR DİGER İKİ SİTEDENDE SÖZ VERDİM BOŞTA OLAN VERSA ALLAH RIZASIİÇİN OKUSUN
ARKADAŞLAR DİGER İKİ SİTEDENDE SÖZ VERDİM BOŞTA OLAN VERSA ALLAH RIZASIİÇİN OKUSUN
Allah acil şifalar versin..
bana da 100- adet yazarmısınız lütfen
süreyide yazarsanız sevinirim.
Allaha emanet olun
Allah acil şifalar versin..
bana da 100- adet yazarmısınız lütfen
süreyide yazarsanız sevinirim.
Allaha emanet olun
ALLAH hepinizden razi olsun yardim edendende etmeyendende bu mubarek cuma gününün hürmetine... süre bildirmedim en kisa zamanda olur diye ama bu 10 gün icinde bitirelim arkadaslarim temmuz 10 kadar tamamlanamassa geri kalanini ben tamamlarim insallah yeterki sayisi tam olsun ALLAHIN selameti üzerinizde olsun B)
ALLAH hepinizden razi olsun yardim edendende etmeyendende bu mubarek cuma gününün hürmetine... süre bildirmedim en kisa zamanda olur diye ama bu 10 gün icinde bitirelim arkadaslarim temmuz 10 kadar tamamlanamassa geri kalanini ben tamamlarim insallah yeterki sayisi tam olsun ALLAHIN selameti üzerinizde olsun B)
[color=blue]asliyener=200
bilgideposu1982=100
kursun kalem=100
handos=100
toplam : 500
kalan : 3944
hadi arkadaşlar
[color=blue]asliyener=200
bilgideposu1982=100
kursun kalem=100
handos=100
hadi arkadaşlar
asliyener=200
bilgideposu1982=100
kursun kalem=100
handos=100
SON 7 GÜN ARKADAŞLAR HADİ ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
asliyener=200
bilgideposu1982=100
kursun kalem=100
handos=100
SON 7 GÜN ARKADAŞLAR HADİ ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
SELAMIN ALEYKÜM BENDE 100 ADET ALAYIM ARKADAŞLAR ALLAH ŞİFA VERİR İNŞALLAH A.E.O.
SELAMIN ALEYKÜM BENDE 100 ADET ALAYIM ARKADAŞLAR ALLAH ŞİFA VERİR İNŞALLAH A.E.O.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18044-bana-yardim-edermisiniz · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.