Siz Burada Resim

7.557 görüntülenme · 100 yanıt

Paylaş:
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm abi orda olanlar deli heralde hiç mi korkmamışlar ( :D bende çektirirdim orda resim çektirmek delilik :D )

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

gecekonduselamun aleyküm abi orda olanlar deli heralde hiç mi korkmamışlar ( :D bende çektirirdim orda resim çektirmek delilik :D )

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BENCEDE BUNLAR DELİ AMA SEN ONLARDAN DEĞİLSİN ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM .
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

SA.ALLAHIM BU NE YA.İNANMIYORUM.BEN 2.KATTAN BİLE KORKARIM.ORAYA ÇIKMAKMI ASLA.
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

resme bakarken bile dizlerim titremeye başladı ama çektirridim güzel bi duygu olsa gerek emeğine sağlık sağol...
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

mahsun kulSA.ALLAHIM BU NE YA.İNANMIYORUM.BEN 2.KATTAN BİLE KORKARIM.ORAYA ÇIKMAKMI ASLA.

A.S. KARDEŞİM VALLA NE YALAN SÖYLEYİM BENDE ATNI SENİN GİBİYİM ASLA RABBİME EMANET OLUN KARDEŞİM İNCİNURA SELAM .

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

baba431, post: 491924, member: 65262resme bakarken bile dizlerim titremeye başladı ama çektirridim güzel bi duygu olsa gerek emeğine sağlık sağol...

S.A.SENDE HAKLISIN KARDEŞİM BEN CIKARIM DİYENLER BİLE VAR BEN CIKMAM KARDEŞİM DÜNYAYI VERSELER CIKMAMAAAAAAA RABBİME EMANET OL KARDEŞİM .

Narcicegi65

Narcicegi65

Üye · 21 mesaj

Azıcık çıkarım resim çektiririm gibi cesaretlendiydim ama yükseklik korkum var yokk çektiremiyeceğim mazur görün :))) Allaha emanet olun
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Narcicegi65Azıcık çıkarım resim çektiririm gibi cesaretlendiydim ama yükseklik korkum var yokk çektiremiyeceğim mazur görün :))) Allaha emanet olun

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ KUSURUMA BAK MAYIN BEN YENİ GÖRDÜM YALNIZ BİR ŞEY VAR BURAYA CIKARSANIZ BU SİTEYE AKTİF ÜYE OLURSUNUZ UMARIM ANLAMIŞINIZDIR RABBİME EMANET OLUN .:K

Narcicegi65

Narcicegi65

Üye · 21 mesaj

Bak Cevdet kardeş kızdırma giderim sırf aktif üyelik için çektiririm iyide şimdi herşey değişti fotomontajlar :))) Ben yinede sessizce takip edeyim sizleri böyle daha iyi hepinizde çok iyisiniz teşekkürler. Allaha emanet olun.

Anladımm anlamamı :))))
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Narcicegi65Bak Cevdet kardeş kızdırma giderim sırf aktif üyelik için çektiririm iyide şimdi herşey değişti fotomontajlar :))) Ben yinede sessizce takip edeyim sizleri böyle daha iyi hepinizde çok iyisiniz teşekkürler. Allaha emanet olun.

Anladımm anlamamı :))))

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ESPİRİ ANLAYIŞINA HAYRAN KALDIN TAMAM TAMAM NE YAPALIM RESMİ BOZMA ARAMIZA KABUL EDİYORUZ ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN TEKRAR ARAMIZA HOŞ GELDİN KARDEŞİM O SİZİN İYİLİĞİNİZ SENDE ALLAHA EMANET OL DUALARIMIZDASIN KARDEŞİM .

<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

bende çektirirdim :)
çok eglenceli gözüküyor emeğine saglık cevdet abi
rabbimizee amnetsin inşallah:H
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

<DAMLA>, post: 492003, member: 61910bende çektirirdim :)
çok eglenceli gözüküyor emeğine saglık cevdet abi
rabbimizee amnetsin inşallah:H

S.A. BİLGİ SAYARIN BAŞINDA OTURUP BENDE CEKTİRİRDİM DEMESİ KOLAY DEMİ HADİ OZAMAN BENDE CEKTİRİRİM A.E.O. KARDEŞİM

humyra

humyra

Üye · 27 mesaj

Keisnlikle:))

Keisnlikle:))

EMANETİMİN TEHLIKEYE GIRMEDIGINE EMIN OLDUGUM AN, CIKARIM ORAYA! BU CIKARIM LAFININ PC'NİN BASINDA OTURMAKLA BI ALAKSI YOK :evet BENCE FOTOSHOOPTA DEIL ..
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

CEVDET-71S.A. BİLGİ SAYARIN BAŞINDA OTURUP BENDE CEKTİRİRDİM DEMESİ KOLAY DEMİ HADİ OZAMAN BENDE CEKTİRİRİM A.E.O. KARDEŞİM

gerçekten çektirirdim severim böyle şeyleri :) yani öylesine çektiririm demedim...
rabbimize emanetsin inşallah :H
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

:GSelamün aleyküm abi çıkamam diyenler zaten çıkmasın düşerler Allah(c.c) muhafaza..Ama ben kesinlikle çıkardım...Yüksekliği çok seviyorum...:A

Ağaçlara çıkıyorum abi hele kavak ağacı..Rüzgar esince sallanıyor düşçekmişin gibi oluyor Çok güzel...Abi senin görüşüne göre resimi görünce böyle ürktün..Orda olsan bide?:B

Dağcılıkta yapmadım değil yani..:K
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Resul_Acer:GSelamün aleyküm abi çıkamam diyenler zaten çıkmasın düşerler Allah(c.c) muhafaza..Ama ben kesinlikle çıkardım...Yüksekliği çok seviyorum...:A

Ağaçlara çıkıyorum abi hele kavak ağacı..Rüzgar esince sallanıyor düşçekmişin gibi oluyor Çok güzel...Abi senin görüşüne göre resimi görünce böyle ürktün..Orda olsan bide?:B

Dağcılıkta yapmadım değil yani..:K

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM HAKLISIN ORADA OLMAK İSTEMEM BEN BEŞİNCİ KATTAN BİLE BAKSAM BİNA SALLANIYOR YIKILACAK GİBİ GELİYOR BİR DE ŞU DEPREM BENİ BAYA ÜTKÜTÜYOR ARTIK RABBİME EMANET OL KARDEŞİM .

tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

selamün aleyküm kardeşim hayır çekinmezdim.arkadaşım gözümün ününde böyle biyerden düştü.ALLAH rahmet eylesin ama böyole resimlere ben bakamıyorum bile.psikolojik olarak çok etkilendim.selamün aleyküm...
ÂNI YAŞA...
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Selamun Aleyküm Abi
Cekinmezdim benim Yükseklik korkum var
GUNAY9328

GUNAY9328

Kıdemli Üye · 110 mesaj

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM SİZ BURDA RESİM CEKİNİRMİYDİNİZ YORUM SİZİN A.E.O.

selam
:S :S kesinlikle cektiremezdim yukseklikten korktugum icin...buyuk cesaret ister yaa !!
neresi burasi peki?
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

tevbeYA-HAKselamün aleyküm kardeşim hayır çekinmezdim.arkadaşım gözümün ününde böyle biyerden düştü.ALLAH rahmet eylesin ama böyole resimlere ben bakamıyorum bile.psikolojik olarak çok etkilendim.selamün aleyküm...

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM .ARKADAŞINIZA REHMET DİLİYORUM MEKANI CENNET OLSUN ALLAH CENNETLE MÜJDELESİN İNŞALLAH KARDEŞİM SİZE ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ ALLAHA EMANET OLUN ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERİR İNŞALLAH .

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.