çok güzel :evet bir manzara ve müthiş bir fotoğraf olmuş..
eğer orada olsaydım kesinlikle çektirirdim...
(tabii annem bırakırmıydı bilinmezz:K)
ALLAHA EMANET OLUNUZ
7.557 görüntülenme · 100 yanıt
mabet_bekcisihaddini bilde konuş efendi. bu sitede ne kadar zamandır bulunduğuma bir bak istersem düşünmeden kouşşam burda işim olaz benim.ayrıca başka bir kişiyle olan sorunum seni hiç ilgilendirmez buna yorum yazman çok gereksiz sınırımı blirim demiştinya bence bilmiyorsun bir daha kendini gözden geçir istersen.
turk_sNE YANİ BU SİTEDE ESKİ OLMAK SANA AVANTAJ MI SAĞLIYOR EFENDİ!!!
İSTERSEN 60000 MESAJIN YADA 10 YILLIK ÜYELİĞİN OLSUN
ÜZERİNE ALINMA GÜZEL KARDEŞİM LAFIM MECLİSDEN DIŞARI,ADAM ADAM OLMADIKDAN SONRA MİLYONLUK OLSAN NE PARA!!
ASLA SINIRLARIMI AŞMAM
SANADA SAYGIM VAR,DİĞER ARKADAŞLARIMADA
AMA SENDE SAYGILI OL,KİMSENİN LÜGAT YADA EDEBİYAT DÜZELTMESİ DEĞİLSİN Kİ!!!

turk_sNE YANİ BU SİTEDE ESKİ OLMAK SANA AVANTAJ MI SAĞLIYOR EFENDİ!!!
İSTERSEN 60000 MESAJIN YADA 10 YILLIK ÜYELİĞİN OLSUN
ÜZERİNE ALINMA GÜZEL KARDEŞİM LAFIM MECLİSDEN DIŞARI,ADAM ADAM OLMADIKDAN SONRA MİLYONLUK OLSAN NE PARA!!
ASLA SINIRLARIMI AŞMAM
SANADA SAYGIM VAR,DİĞER ARKADAŞLARIMADA
AMA SENDE SAYGILI OL,KİMSENİN LÜGAT YADA EDEBİYAT DÜZELTMESİ DEĞİLSİN Kİ!!!
mabet_bekcisikardeşim bana yorum yazıyo isen anlayacağım şekilde yazmanı isterim anlamadığım şeyi düzeltirim sorarım.bu sitede istediğin gibi dolaşıp mesaj yzamazsın ona binaen dedim ki düşünmedenkonuşsam burda olamam diye.üyelğim ya da mesaj sayım hiç önei değil.neyse kardeşim.sen sağ ben selim.
selametle kal RAHMANa emanet ol
hakını helal etB)

aliye_aliyeSelamün Aleyküm Cevdet abi.. Allah c.c razı olsun, ilginç bir resimdi.. Manzaranın altında su olduğu için, korkunç gelmedi pek.. Emeğinize sağlık. Selam ve dua ile.

ysmnkaoss. a cevdet abi...
çok güzel :evet bir manzara ve müthiş bir fotoğraf olmuş..
eğer orada olsaydım kesinlikle çektirirdim...
(tabii annem bırakırmıydı bilinmezz:K)
ALLAHA EMANET OLUNUZ

CEVDET-71A.S. KARDEŞİM BENİDE ANNEM BURAKSA UCAKTAN BİLE ATLARIM SEN NE DİYORSUN KARDEŞİM ORAYA CIKAN BİRAZ......... OLMALI ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM YORUMUN İCİN RABBİME EMANET OL
smmmtubaEveeeeeettt ! Adrenalin diye buna derler :)

CEVDET-71S.A. EEEEEEEEEE CIKANMI BURAYA ADRENALİN MİŞ CIKTA GÖRELİM HOŞ GELDİN KARDEŞİM NASILSIN GÖRÜNMÜYON ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM
ysmnkaoscevdet abi bu işin şakası ama yinede bazen ürkütücü gelen bir foto, gerçekte o kadar korkunç olmayabiliyor...
işin içinde fotoshop var diye düşünüyorum.:K
ALLAHA EMANET OLUNUZ

CEVDET-71S.A. KARDEŞİM HAŞUNU BİLEYDİNİZ VALLA BENDE DİYORUM AMA YOK BİZ CIKARIZ DİYORLAR ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM A.E.O.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23470-siz-burada-resim · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.