Siz Burada Resim
7.620 görüntülenme · 100 yanıt
zişanKesinlikle Hayir Neden Boyle Birsey Sorma Geregi Duydunuz
burda ortaya konulan bir paylaşım var kardeşim saygı duyun üslubunuza dikkat edin lütfen.
:D:D Dururdum bee yüksekliği çok seviyorum..:D:D
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm Cevdet abi.. Allah c.c razı olsun, ilginç bir resimdi.. Manzaranın altında su olduğu için, korkunç gelmedi pek.. Emeğinize sağlık. Selam ve dua ile.
zişanBEN KARDESIMIN PAYLASIMINA SONSUZ SAYGI DUYDUM AMA SIZ YANLIŞ ANLADIYSANIZ O SIZIN DUSUNCENIZ BISEY DIYEMEM.
BU ARKADAŞIN GERÇEKDEN ALGILAMA SORUNU VAR
BANADA AYNI SÖZLERİ SARF EDERKEN DÜŞÜNMEDEN KONUŞDUĞUN BELLİ
ALLAH A.C.SANA AĞIZ VERMİŞ!! DİL VERMİŞ KONUŞ DİYE!
zişanKesinlikle Hayir Neden Boyle Birsey Sorma Geregi Duydunuz
s.a. kardeşim allah razı olsun ben sormadım ben cekmedim ceken sormuş ve bende buraya yazdım baktığınız ve yorum yazdığınız icin teşekkür ederim rabbime emanet olun kardeşim
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

turk_sBU ARKADAŞIN GERÇEKDEN ALGILAMA SORUNU VAR
BANADA AYNI SÖZLERİ SARF EDERKEN DÜŞÜNMEDEN KONUŞDUĞUN BELLİ
ALLAH A.C.SANA AĞIZ VERMİŞ!! DİL VERMİŞ KONUŞ DİYE!
haddini bilde konuş efendi. bu sitede ne kadar zamandır bulunduğuma bir bak istersem düşünmeden kouşşam burda işim olaz benim.ayrıca başka bir kişiyle olan sorunum seni hiç ilgilendirmez buna yorum yazman çok gereksiz sınırımı blirim demiştinya bence bilmiyorsun bir daha kendini gözden geçir istersen.
zişanBEN KARDESIMIN PAYLASIMINA SONSUZ SAYGI DUYDUM AMA SIZ YANLIŞ ANLADIYSANIZ O SIZIN DUSUNCENIZ BISEY DIYEMEM.
hakkını helal et kardeşim yanlış anlamışım kusura bakmaB)B)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23470-siz-burada-resim · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.