selamun aleyküm Allah rızası için yardım istiyorum
4.001 görüntülenme · 66 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
ÖmerBaliye kardeşim Allah senden razı olsun sanırım bende 12 gibi bitirir Allah rızası için duasını yaparım .. Rabbim eksikliğinizi göstermesin
Selametle
Selamün Aleyküm kardeşim..Duasını da, okunan tefriciyeleri de Rabbimiz c.c kabul etsin inşallah..Aldıklarım bugün bitti.. Amin, ecmain, sizin de eksikliğinizi göstermesin inşallah Rabbimiz..Selametle kalın.
ÖmerBkalan için eğer yardım edecek olursa bu gece duasını yapabilirim kardeşlerim Allah şimdiden razı olsun ..
nigdeli Allah razı olsun ...
Selametle
selamun aleyküm kardeşim. ben de dün gece bitirdim aldıklarımı inşaAllah..
Mevla Teala cümlemizden razı olsun inşaAllah. Kabul buyursun inşaAllah.
selam ve dua ile..
selam ve dua ile..
nigdeliselamun aleyküm kardeşim. ben de dün gece bitirdim aldıklarımı inşaAllah..
selam ve dua ile..
Rabbim cümlenizden razı olsun eksikliğinizi göstermesin kardeşlerim..
Selametle
selamün aleyküm kardeşim bende dün akşam bitirdim rabim kabul etsin rabbim yar ve yardımcınız olsun
arkadaşlar.salat_ı tefriciye konusunda beni aydınlatırmısınız.sanırım yeterince anlamadım.bu sitenin girişinde salat_ı tefriciye sadece Allahumme salli selaten ile başlayıp bitiyor.ama başka bir kaynakta okuduğuma göre başına başka bir dua daha konuyor.o da şöyle oluyor bildiğim kadarıyla:estağfirullah elaziym ve etübüileyh.eüzübillahimineşeytanirraciym bismillahirrahmanirrahiym.innallahe ve melaiketehü yüsallüne alennebiyyi ya eyyühellezine amenü sallü aleyhi ve sellimü teslima.sonra dileğin ya da gerçekleşmesini istediğin muradını söylersin sonra Allahümme salli selaten ve sellim selamen diye bitirirsin.ben bu şekilde okudum ve 900 tane kaldı.onu da bitireceğim inşallah.ama bu konuda bildiğiniz varsa yazın.yanlış dua okumayayım.saygılar sunuyorum.selamet ile kalın
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23453-selamun-aleykum-allah-rizasi-icin-yardim-istiyorum · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bu defa kendim için dua istiyorum Allah rızası için Dua Bölümü 15 cevap
- Allah Rızası İçin Hz Muhammed Aşkı İçin Ne olur Yardım Edin Dua Bölümü 14 cevap
- Allah rızası için dua istiyorum Dua Bölümü 8 cevap
- Allah rızası için istihare istiyorum Dua Bölümü 1 cevap
- Allah rızası için dua istiyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Kapanmak İstiyorum tavsiye istiyorum yardım edin Tanışma Köşesi 50 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.