Allah Rızası İçin Hz Muhammed Aşkı İçin Ne olur Yardım Edin

1.722 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
leyla39

leyla39

Yeni Üye · 1 mesaj

S.A kardeşlerim

Bir musibet başıma geldi borçlarımı ödeyemez hale geldim bir an önce borçlarımı ödeyebilmem için duanıza ihtiyacım var .Gerçekten okuyupta geçmeyin bunda ne var demeyin ...inanın çok çaresizim ..inanın böyle yazmak ta istemezdim...sorunlarımın çözülmesi için gönülden tüm kalbinizle sadece Allah Rızası için duanıza ihtiyacım var Allah kimseyi sıkıntıda çaresiz bırakmasın .Hepinizden Allah Razı olsun
Dağ Çiçeği

Dağ Çiçeği

Mübarek Üye · 1.779 mesaj

Allah yardımcınız olsun.100 Ya Rezzak okudum.
En kısa zamanda feraha çıkarsınız inşallah..
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 41.980 mesaj

Aleyküm Selam kardeşim allah yar ve yardımcıncınız olsun allah içinde bulunduğunuz maddi manev sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah hayırlı güzel kapılar açsın inşallah.Allah kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimseyeda muhtaç etmesin Rabbim.Ya Fettah ve Ya Rezzak okuyacağım allah kabul etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olunn herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

BORCU OLAN İÇİN PEYGAMBER DUASI

Peygamberimiz '' Ya Muaz sana öyle bir dua öğreteceğim ki Uhud dağı kadar borcun bile olsa Allah bunu ödetir.'' buyurmuşlardı.

Ey mülkün sahibi Allahım, Sen mülkü dilediğine verirsin ve mülkü dilediğinden çekip alırsın.Allahım, dilediğini aziz edersin, dilediğinide zelil edersin.Hayr senin kudret elindedir.Gerçek ki senin herşeye gücün yeter.Geceyi gündüze, gündüzüde geceye katarsın.Ölüden diri çıkarırsın, diriden de öle çıkarısın ve dilediğine de hesapsız rızık verirsin.Ey dünya ve ahiretin Rahman ve Rahim olan Allahım,istediğine o ikisinden de verir,istemediğine vermezsin.Allahım bana öyle bir rahmet etki senden başkalarının rahmetine muhtaç olmayayım.Allahım beni fakirlikten,yoksulluktan ve borçlu olmaktan kurtar ve senin yolunda çalışarak ve senin ibadetinde bulunarak vefat ettir.Amin

Nihat hatipoğlunun paylaştığı bir dua sürekli bu duayı okursan inşallah Allah yardım edecektir.

Allah yardımcın olsun
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Selamun Aleykum Krdeşim,
Allah yardımcın olsun,tez zamanda hayır kapılarını açsın inşaAllah.400 Ya Rzzak okudum Rabbim kabul etsin
Selam ve Dua ile
Gözyasi

Gözyasi

Kıdemli Üye · 201 mesaj

100 Ya Rezzak okudum. Allah yardimciniz olsun...
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

RABBİM yardımcınız olsun inşallah tüm dertleriniz sona erer.dualarımız sizinle.ALLAHA emanet olun
-YAKAZA-

-YAKAZA-

Aktif Üye · 98 mesaj

Allah yar ve yardımcıları olsun inşaAllah.
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Allah yar ve yardımcınız olsun .
Salatı tefriciye okudum.
Allah kabul etsin.
Selametle kalın.
arzu74

arzu74

Mübarek Üye · 2.336 mesaj

rabbim yardımcınız olsun ya fettah ve ya rezzak okurum.selamlar
Emine Emel

Emine Emel

Kıdemli Üye · 397 mesaj

Sizi çok iyi anlıyorum Rabbim herkezi tez zamanda şu cuma gününün sebebiyle kurtarsın feraha erdirsin rahata kavuştursun inş Ya rezzak Ya fettah okuyacağım hepimiz için .Rabbim kabul eder inş leyla kardeşim
merve_talat

merve_talat

Kıdemli Üye · 211 mesaj

Allahım yardımcınız olsun allahım helalinden versin haramdan korusun kendinden başka kimseye muhtaç etmesin allahım es selam ismi hürmetine sizi selamete çıkarsın ya fettah ismi hürmetine hayırlı kapılar açsın ya rezzak ismi hürmetine hayırlı bol rızık versin emmaül hüsnayı bol bol okuyalım inşaallah allah yardımcınız olsun selam ve dua ile
FAZİLETİN EN ÜSTÜNÜ SANA GELMEYENE GİTMEN , VERMEYENE VERMEN , KÖTÜLÜK EDENE İYİLİK ETMENDİR .[HZ.MUHAMMED (S.A.V) ]
hakyolu007

hakyolu007

Mübarek Üye · 2.741 mesaj

BORCU OLAN İÇİN PEYGAMBER DUASI

Peygamberimiz '' Ya Muaz sana öyle bir dua öğreteceğim ki Uhud dağı kadar borcun bile olsa Allah bunu ödetir.'' buyurmuşlardı.

Ey mülkün sahibi Allahım, Sen mülkü dilediğine verirsin ve mülkü dilediğinden çekip alırsın.Allahım, dilediğini aziz edersin, dilediğinide zelil edersin.Hayr senin kudret elindedir.Gerçek ki senin herşeye gücün yeter.Geceyi gündüze, gündüzüde geceye katarsın.Ölüden diri çıkarırsın, diriden de öle çıkarısın ve dilediğine de hesapsız rızık verirsin.Ey dünya ve ahiretin Rahman ve Rahim olan Allahım,istediğine o ikisinden de verir,istemediğine vermezsin.Allahım bana öyle bir rahmet etki senden başkalarının rahmetine muhtaç olmayayım.Allahım beni fakirlikten,yoksulluktan ve borçlu olmaktan kurtar ve senin yolunda çalışarak ve senin ibadetinde bulunarak vefat ettir.Amin
hakyolu007

hakyolu007

Mübarek Üye · 2.741 mesaj

RABBİM yardımcınız olsun inşallah tüm dertleriniz sona erer.dualarımız sizinle.ALLAHA emanet olun
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

allahım tez zamanda derdinize çare olsun inşallah (amin)
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.