selamun aleyküm Allah rızası için yardım istiyorum

4.001 görüntülenme · 66 yanıt

Paylaş:
ÖmerB

ÖmerB

Üye · 35 mesaj

selamun aleyküm

Sevgili Kardeşlerim

uzun zamandır işlerim çok kötü gitmekte ve en sonunda ailemede zarar verdi bu gidişat :A. Sığınacak Allahtan başka kimse yok bu fani dünyada ve bende Allah rızası için 4444 Salat-ı tefriciye okumaya niyetlendim ancak sürem çok kısıtlı bu nedenle Allah rızası için yardımlarınızı bekliyorum ..

Şimdiden Allah hepinizden razı olsun.

Ömer
çimen_gözlü

çimen_gözlü

Üye · 40 mesaj

s.a kardeşim ben şimdilik 100 tane alıyorum ALLAH yardımcın olsun selametle kardeşim
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

s.a bende şimdilik 100 tane alayım aldığım ve bitirmem gereken dualarım var ...inşallah en kısa zamanda biritp size yardımcı olurum...rabbim en kısa zamanda size bi çıkış kapısı veriri inşallah..herşey yoluna girer biraz sabretmeniz lazım..allah kolaylık versin..aminnnnn
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

sa kardeşim.elimden gelse 24 saat okurum.birde ALLAH rızası için denmiyormu.işte ozaman dayanamıyorum.benimde aldığım dualar var.şimdilik 50 tane alabilirim.selametle kalın.
ÖmerB

ÖmerB

Üye · 35 mesaj

sa

sa

Yardımcı olan herkezden tüm kardeşlerimden Allah şimdiden razı olsun.

Allaha emanet olun
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşim allah tez zamanda sıkıntılarından kurtulmak nasip eder inşallah allah gönlüne göre verir inşallah herşeyin başı sabırdır kardeşim unutma sabret dua et vede calış kardeşim ben şimdilik 250 adet alayım allaha emanet ol kardeşim
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

aleyküm selam kardeş h.geldin Rabbim Yardımcın olsun bende 100 adet alıyım inş.. Sabret dua et Allah (c.c.) sendende razı olsun selametle kal..

ÖmerB

ÖmerB

Üye · 35 mesaj

Allah hepinizden razı olsun ne muradınız varsa versin kardeşlerim..Hakkınızı helal edin..

Ömer
fatmana

fatmana

s.a ben 100 tane daha alıyorum...keşke daha çok okuyabilsem...inşallah bitirince yine alacağım..allaha emanet olun
ÖmerB

ÖmerB

Üye · 35 mesaj

Fatmana kardeşim Allah razı olsun senden ve diğer kardeşlerimden sanırım Allahın izniyle bugece bitirebiliriz biraz daha yardım olursa . Cümleten Allaha emanet olun.

Selametle
fatmana

fatmana

ÖmerBFatmana kardeşim Allah razı olsun senden ve diğer kardeşlerimden sanırım Allahın izniyle bugece bitirebiliriz biraz daha yardım olursa . Cümleten Allaha emanet olun.

Selametle

allah sendende razı olsun..listeyi yaparsanız kaç tene kaldı bilirsek daha iyi olur..siz listeyi yapın topalm kaç oldu kaç kaldı..bende inşallah bu gün okumaya çalışacağım
ÖmerB

ÖmerB

Üye · 35 mesaj

fatmanaallah sendende razı olsun..listeyi yaparsanız kaç tene kaldı bilirsek daha iyi olur..siz listeyi yapın topalm kaç oldu kaç kaldı..bende inşallah bu gün okumaya çalışacağım

Kardeşim 3582 kalan ancak 500 daha isteyen var bugün için Allahın izniyle .

Ben bir hasta kardeşime yardım ettiğim için 2 gündür fazla ağırlık veremedim inşallah bugün işlerden vakit buldukça Allahın izniyle 270 daha tamamlarım.

Eğer yardım edebilecek bildiğiniz varsa sizden ricamdır.

Selametle
Allaha emanet olun.
fatmana

fatmana

ÖmerBKardeşim 3582 kalan ancak 500 daha isteyen var bugün için Allahın izniyle .

Ben bir hasta kardeşime yardım ettiğim için 2 gündür fazla ağırlık veremedim inşallah bugün işlerden vakit buldukça Allahın izniyle 270 daha tamamlarım.

Eğer yardım edebilecek bildiğiniz varsa sizden ricamdır.

Selametle
Allaha emanet olun.

daha çokmuş bu gece bitmesi imkansız gibi.elimden geldiği kadar okurum....
ÖmerB

ÖmerB

Üye · 35 mesaj

fatmana, post: 490474, member: 62789daha çokmuş bu gece bitmesi imkansız gibi.elimden geldiği kadar okurum....

öyle gibi kardeşim ama Kardeşlerimden biraz daha yardım eden olursa Allahın izniyle çıkarız içinden inşallah.

Allaha emanet olun
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

inşallah işleriniz düzelir bende 100 tane alıyım rabbim kabul etsin
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

Selamun Aleyküm diğer forumda fatmana abla yazınca gördüm kardeşim hakkını helal et. bende 100 tane okuyayım.A.e.o
fatmana

fatmana

aldığım 100 taneyi okudum..inşallah bu akşam okuyabildiğim kadar okurum....

inaşşalah daha çok yardımcı olan olurda bitrrisinzi..
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

esselamun aleykum

100 tanede bana yazarmısınız selametle...
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
tuanna bak

tuanna bak

Üye · 20 mesaj

selamun aleyküm bende 100 tane alayım yaa inşallah düzelir işleriniz
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

ALDIĞIM 50 TANEYİ OKUDUM.50 DAHA ALAYIM.OKUMAMA GEREKEN DUALAR VAR.OYÜZDEN AZ ALIYORUM.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.