Istiharede gördügüm Rüya
11.289 görüntülenme · 24 yanıt
istihare
--------------------------------------------------------------------------------
bundan 3 sene önce istihareye yattım 24 yasındayım bir sevdiğim var ama karşılıksız. herşey beni ona götürüyor ama onu bana getirmedi taki mayıs 2009da geldi tam herşey güze olacak derken(evliliği kouşurken) gitti.
istihare de gördüğüm rüya şuydu:sevdiğim kişi beyazlar içinde artık sana geldim mustafa dedi ilk defa o gün sabah gülümseyerek kalktım okuldaydım o zamanlar hergün gelecek diye bekledim gelmedi mayıs 2009 da geldi ama geri gitti bu rüya beni çok etkiledi ve rüya doğrultusunda gidiyorum bu ruyayı yorumlacak arkadas var mı acaba
--------------------------------------------------------------------------------
bundan 3 sene önce istihareye yattım 24 yasındayım bir sevdiğim var ama karşılıksız. herşey beni ona götürüyor ama onu bana getirmedi taki mayıs 2009da geldi tam herşey güze olacak derken(evliliği kouşurken) gitti.
istihare de gördüğüm rüya şuydu:sevdiğim kişi beyazlar içinde artık sana geldim mustafa dedi ilk defa o gün sabah gülümseyerek kalktım okuldaydım o zamanlar hergün gelecek diye bekledim gelmedi mayıs 2009 da geldi ama geri gitti bu rüya beni çok etkiledi ve rüya doğrultusunda gidiyorum bu ruyayı yorumlacak arkadas var mı acaba
s.a arkadaşlar müsadenizle bende gördüğüm rüyamı sizinle paylaşmak istiyorum bir iki kaynaktan baktım canım sıkıldı. sizlerinde yorumlarını bekliyorum.rüyamda tertemiz pırıl pırıl bir inekle kediyle oynar gibi oyun oynarken inek birden sağ elimin baş parmağını ısırıyor elimi kurtaramıyorum ama canım çok yanıyor sinirleniyorum bitane vuruyum diyorum ama sevdiğim için vuramıyorum sonra parmağımı bırakıyor aynı rüyayı ardından bir kez daha gördüm herkese saygılar
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23237-istiharede-gordugum-ruya · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- BuGüN!!!CeNaZeDe GöRDüGüM. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- Bu nasıl bir rüya bir türlü rüya tabirlerinde bulamadım bi bakarmısınız Dini sohbet 2 cevap
- rüya tabirleri Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Fakire ihsan yapmayınca görülen rüya. Tasavvûf 2 cevap
- Rüya Tabirleri (A'dan Z'ye) Tasavvûf 26 cevap
- Uyaran rüya Kıssadan Hisse 9 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.