hep aynı rüya ama sonuç yok:(

1.555 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

.......................................................................
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşim,
Rabbim rüyalarını hayırlara çıkarsın inşaAllah.Kardeşim birde şöyle bak,sen evlilik konusunda,neden niçin gibi bir takım şeyleri kafana takıp üzülüyorsan.Allah sana herşeyin bir vakti saati var,o zaman geldiğinde sende bunları yaşayacaksın.Kendini boşa harabetme,Bana kul olmaya gayret et,Benim Rahmetim çok geniştir,vakit geldiğinde bu güzellikleri sende yaşayacaksın,anlamın da bir mesaj olabilir diye düşünüyorum.Rabbim senin ve tüm kardeşlerimin hakkında herşeyin en hayırlısını nasibetsin inşaAllah.
Selam ve Dua ile
MELEK DİLBER

MELEK DİLBER

Mübarek Üye · 611 mesaj

Senin başından böyle bişey geçti de cok kafaya takktığın için mi acaba sürekli görüyorsun:):):)
rüyaların hayra yorumlanır inşallah..
Allah yar ve yardımcın olsun selametle..
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

hanife deniz, post: 1395041, member: 11759Selamun Aleykum Kardeşim,
Rabbim rüyalarını hayırlara çıkarsın inşaAllah.Kardeşim birde şöyle bak,sen evlilik konusunda,neden niçin gibi bir takım şeyleri kafana takıp üzülüyorsan.Allah sana herşeyin bir vakti saati var,o zaman geldiğinde sende bunları yaşayacaksın.Kendini boşa harabetme,Bana kul olmaya gayret et,Benim Rahmetim çok geniştir,vakit geldiğinde bu güzellikleri sende yaşayacaksın,anlamın da bir mesaj olabilir diye düşünüyorum.Rabbim senin ve tüm kardeşlerimin hakkında herşeyin en hayırlısını nasibetsin inşaAllah.
Selam ve Dua ile

....................................................................
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

MELEK DİLBER, post: 1395044, member: 110641Senin başından böyle bişey geçti de cok kafaya takktığın için mi acaba sürekli görüyorsun:):):)
rüyaların hayra yorumlanır inşallah..
Allah yar ve yardımcın olsun selametle..

.......................................
MELEK DİLBER

MELEK DİLBER

Mübarek Üye · 611 mesaj

gülkoksam, post: 1395137, member: 111298başımdan bişe geçmedi canım henüz bekarım ben
ama son 2 yıldır üsteleyerek ısrarla evlilik için dua ediyorum ve son zamanlarda da hep bu rüyaşlar
annem diyoki çok düşündüğün içindir diyo:(

bence de cok düşündüğün içidir:)bu kadar düşünme canım :=)
selam ve dua ile...
imidik

imidik

Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 379 mesaj

Değerli Kardeşim,

Bu rüyanıza tamah etmeyiniz çünkü o sizin nefsinizdir.

Slm ve Dua ile..
hLL.yncy

hLL.yncy

Üye · 37 mesaj

s.a.. bence çok istediğiniz için bilinç altınıza yerleşmiş sürekli görüyosunuz.
bazen insan uyurken düşündüğü şeyleri ya da kişileri rüyasında görür...
hayır için yatılıp görülen rüyalar hariç diğer rüyalar için söylüyorum rüya ile amel edilmez... dua ile..
أحمد

أحمد

Yeni Üye · 0 mesaj

ALLAH (c.c) en hayırlı zamanda, hayırlı bir kısmeti karşına çıkarır inşallah. Ama görülen o ki sevdiğin birisi var, yalnız o karşıdaki seni sevmiyor gibi durum sezdim, gelinlik bakıyoduk felan demişsin, eğerki sevdiğin birisi varsa hayırlı olup olmadığını anlamak için istihareye yat, gerçekten hayırlıysa sabretmeye devam et, yok değilse kendin için başka kısmetleri bekle.
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

أحمد;1395256ALLAH (c.c) en hayırlı zamanda, hayırlı bir kısmeti karşına çıkarır inşallah. Ama görülen o ki sevdiğin birisi var, yalnız o karşıdaki seni sevmiyor gibi durum sezdim, gelinlik bakıyoduk felan demişsin, eğerki sevdiğin birisi varsa hayırlı olup olmadığını anlamak için istihareye yat, gerçekten hayırlıysa sabretmeye devam et, yok değilse kendin için başka kısmetleri bekle.

......................................
أحمد

أحمد

Yeni Üye · 0 mesaj

gülkoksam, post: 1395285, member: 79477sevmediğini nerden anladınız acaba gelinlik bakmak sevmiyor anlamına mı geliyor
istihareye yattım daha önce birkaç kere hepsindede hayırlı şeyler gördüm yeşil bir yatak odası gördüm mesela bize ait

Ben rüyayı yorumlamadım sadece yazdıklarını dikkate alarak konuşuyorum, hem sen bilmiyor musun sevip sevmediğini? :)
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

أحمد;1395431Ben rüyayı yorumlamadım sadece yazdıklarını dikkate alarak konuşuyorum, hem sen bilmiyor musun sevip sevmediğini? :)

ilahi tabikide biliyorum şükrolsun:)
ama sizin bu knaıya varmanız beni şaşırttı
neyse hayırlı günler
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.