BuGüN!!!CeNaZeDe GöRDüGüM.

1.377 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

S.A kardeşlerim bugün ikindi namazını cemaat ile kıldım bir cenaze vardı(allah rahmet eylesin)namazdan cıktım,cenaze namazına durmadım,sonra kahvede 5 dakka çay içip eve dogru çıkmaya başladım o arada merhum defnediliyordu,o ara hep ölüm,münker ve nekir,azap,cennet,cehennem vb konular ile beynim vakıftı.VE bir köpek koşa koşa geldi siyah idi.cenazenin olduğu yere dogru gitti ve bana bir baktı bütün dikkatini cenazeye verdi ve tek ayagını kaldırmaya başladı oraya dalmıştı ve arada oraya dalarkende bana manalı manalı 2 defa baktı.bilmiyorum bu olay beni etkildedi zira defin esansında hayvan ve nebat tepkimelerde bulunuyor mu?çünkü köpek bana ve oraya çok manalı bir sükun içinde bakıyordu.(çok düşündüm bunu yazayım diye ama en azından inssanların aklına ölümü getirir bir kez diye yazdım rabbbim günah yazmaz inşallah)
suffe

suffe

Yeni Üye · 8 mesaj

Allah Allah ilginç bir durum..Rabbimin hikmetini sua olmaz
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

ya ölüm ve defin bi şekilde insanı etkiliyor etkilemeli de zaten
hayvanların ölünün acısını hissettiklerini duymuştum
ne kadar doğru bilemiycem
slm ve dua ile
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşim ben sadece şunu anladım buradan yinede hakkınızı helal edin siz bir görevi aksatmışsınız ve bundanda suclu hissetmişsiniz kendinizi orada köpek değil her hangi bir varlık olsada siz aynı duyguyu tadacaktınız umarım anlata bildim yani bir suc yaparsın yolda gidersin herkes sana bakıyor sanırsın demi işte öyle bişi rabbim hesabımızı kolay eğler inşallah yaradana emanetsiniz selam ve dua ile kalın
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

MyKaBuS

MyKaBuS

Mübarek Üye · 1.131 mesaj

S.Aleyküm....

Cenaze Namazını Kılmazsan Günah Olmaz Kılarsan Sevap Kazanırsın...

Cenaze Defnedilirken Ölüm, Cennet, Cehennem, Azap Gibi Konular Beyninde Canlandıysa Bilki Birşey Senin Beynine İşaret Göndermiştir... Belkide O Köpek Müslüman Bir Cin di.. Köpek Kılığına Girmiştir... Senin Beyninde O Cennet, Cehennem , Azap Canlandıran O Köpek Kılığına Girmiş Cin Olabilir. Sonrada Sana Haber Vermek için Köpek Kılığında Sana Bakmıştırtır İmalı İmalı...

NOT: Bu Dediğim Olmayadabilir... Benim Başıma Bu Olaylar Çok Geldi.. Bazı Sorumlarımdan Dolayı....
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

MyKaBuSS.Aleyküm....

Cenaze Namazını Kılmazsan Günah Olmaz Kılarsan Sevap Kazanırsın...

Cenaze Defnedilirken Ölüm, Cennet, Cehennem, Azap Gibi Konular Beyninde Canlandıysa Bilki Birşey Senin Beynine İşaret Göndermiştir... Belkide O Köpek Müslüman Bir Cin di.. Köpek Kılığına Girmiştir... Senin Beyninde O Cennet, Cehennem , Azap Canlandıran O Köpek Kılığına Girmiş Cin Olabilir. Sonrada Sana Haber Vermek için Köpek Kılığında Sana Bakmıştırtır İmalı İmalı...

NOT: Bu Dediğim Olmayadabilir... Benim Başıma Bu Olaylar Çok Geldi.. Bazı Sorumlarımdan Dolayı....

selamün aleyküm kardeşim ben zannetmiyorum kardeşimizin sizn dediğiniz gibi bir olay olduğuna o sadece suclıluk duyduğu icin öyle hissetmiştir yinede rabbim bilir ve sizide anlıyorum ben de cok uğraştım cinlerle bilirim müslümanını kafirini imana geleni gelmeyeni büyüğünü kücüğünü bir parmağında bir dağı kaldıranı neyse burası yeri değil rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

peki kardeslerim allah razi olsun tesekkurler cenaze namazi kilmam gerekiyor bundan sonra o zaman eywallh/
doguMEHMET

doguMEHMET

Yeni Üye · 8 mesaj

bence sızın yasadıgınız tamamıyle psıkolojık bırsey...merhumun cenazesıne katılmadıgınızdan dolayı kendınızı suclu hıssetmıssınız ve bunun dogrultusundada kendınızı suclu hıssedecegınız bırsey gormussunuz yanı orda ne gorsenız aynı duyguyu hıssederdınız...BENCE ALLAH a sukretmelısınız cunku orada daha da ılgı cekecek kafa kurcalayacak bırsey yasasaydınız belkı sıkıntıdan aglardınız...bırde boyle dusunmek lazım...SELAMUN ALEYKUM
şeyma95

şeyma95

Kıdemli Üye · 272 mesaj

A.S
bencede...
''levent''

''levent''

Mübarek Üye · 637 mesaj

şeyma95A.S
bencede...

heralde oyleydi kardesim sagol hayat hergun birseyler ogretiyor insana
Paylaş: