🔒 Sizleri Taniyabilirmiyim

57.848 görüntülenme · 597 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

İrşadNura.aleyküm
adım nur 19.5 yaşındayım (:
konyalı olup istanbulda yaşıyorum
amerikan üniv.işletme hazırlıklıktayım

ne güzel inşaallah başarılı olursunuz
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

ebru_Merhaba ben Ebru 32 yaşındayım . 2 çocuk annesiyim. İstanbul da yaşıyorum. Çalışıyorum. Bu siteyi de işyerinde iken takip edebiliyorum. Zaman buldukça. Selamlar....

Allah yardımcınız olsun hem çalışıp hem cocuklarla ilgilenmek zor olsa gerek Allah'a emnet olun
İrşadNur

İrşadNur

Kıdemli Üye · 165 mesaj

tubagünerne güzel inşaallah başarılı olursunuz

inşallah teşekkür ederim
hedefim kum group'u kurmak:evet
çok çalışmam gerekiyor sanırım:A
dua edin
Ya kimse söylemesin sevdiğini...
Ya da yapsınlar sevginin şu asıl tarifini!
baba431

baba431

Kıdemli Üye · 304 mesaj

Selamünaleyküm ben Niyazi 24 yaşındayım 4 yıllık okulun 5. sınıfındayım anlarsınız ya :):) uzatmaları oynuyorum :) Diyarbakırlıyım hepinizle tanıştığıma memnun oldum Yerlerin ve Göklerin Yaradıcısı merhametlilerin en merhametlisi olan ALLAH a emanet olmanız dileğiyle.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

aleykümselam bu durumda ne denilir Allah yardımcın olsun diyelim eniyisi inşaallah hayırlısıyla bitirirsin selametle
dindaremine

dindaremine

Aktif Üye · 57 mesaj

selam tuba bende adapazarında ikamet ediyorum 22 yasındayım özel bi kreşte hocalık yapıyom..
turk_s

turk_s

Kıdemli Üye · 154 mesaj

ben hakancem,31 yaşındayım..doğma büyüme istanbulluyum..kamu yön.mezunuyum.özel bir şirkette g.md.yapıyorum.( gıda üzerine )

evliyim,mutluluğumu lütfen sormayın:))))))))))
bence hepiniz harikasınız..
medineme

medineme

Yeni Üye · 3 mesaj

selamun Aleyküm Istanbulda Yaşiyorum 30 Yaşindayim Sizlerle Beraber Bulun Maktan Mutluyum Allaha Emanet Olun Işallah
ferhat057123

ferhat057123

Yeni Üye · 2 mesaj

selam tugba benferhat izmir seferihisarda ikamet etmekteyim tanıdıma memlun oldum tekrar mesajlaşmak dilegiğle allh o yüzündeki tebessümü eksik etmesin
HÜNKÂR

HÜNKÂR

Yeni Üye · 8 mesaj

Herkese MERHABA,
Ben de Konya'dan Hünkar. 27 Yaşında bir öğretmenim.
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

s.a. Ben 37 yasindayim,12 yasinda bir kizim var,evliyim.Londra da yasiyorum.Buraya geleli 1,5 yil oldu.Turkiye de devlet memuruydum,istifa edip geldimBurada issizim.
Tum arkadaslarimi cok seviyorum.Allah a emanet olun.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

dindaremineselam tuba bende adapazarında ikamet ediyorum 22 yasındayım özel bi kreşte hocalık yapıyom..

aleyküm sealm Allah kolaylık versin ablacım
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

turk_sben hakancem,31 yaşındayım..doğma büyüme istanbulluyum..kamu yön.mezunuyum.özel bir şirkette g.md.yapıyorum.( gıda üzerine )

evliyim,mutluluğumu lütfen sormayın:))))))))))
bence hepiniz harikasınız..

sevgili hakan abim evliliginin nasıl oldugunu sormuyoruz inşaallah çok iyidir diyoruz :D
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

medinemeselamun Aleyküm Istanbulda Yaşiyorum 30 Yaşindayim Sizlerle Beraber Bulun Maktan Mutluyum Ablacim Allaha Emanet Olun Işallah

aleyküm selam Allah razı olsun bir arada olmaktan bizlerde mutluyuz
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

ferhat057123selam tugba benferhat izmir seferihisarda ikamet etmekteyim tanıdıma memlun oldum tekrar mesajlaşmak dilegiğle allh o yüzündeki tebessümü eksik etmesin

aleyküm selam güzel dilegin için Allah razı olsun güler yüzlü old görmeden anladınız
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

HÜNKÂR, post: 485179, member: 63449Herkese MERHABA,
Ben de Konya'dan Hünkar. 27 Yaşında bir öğretmenim.

selamun aleyküm sevgili hünkar öğretmenim memnun oldum tanıdıgıma
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

nevintercans.a. Ben 37 yasindayim,12 yasinda bir kizim var,evliyim.Londra da yasiyorum.Buraya geleli 1,5 yil oldu.Turkiye de devlet memuruydum,istifa edip geldimBurada issizim.
Tum arkadaslarimi cok seviyorum.Allah a emanet olun.

aleykümsealm ablacım Allah bagışlasın kardeşimizi bizde sana türkiyeden selam yolluyoruz Allah'a emnet ol
ismail_sozen

ismail_sozen

Yeni Üye · 1 mesaj

selamün ben ismail sözen sivasliyim bu sitede en güzelde multimedya araçlarein olmasi dikkatimi çekti teşekür ediorumm sitede emegi olanlara
Ahmet&Gizem

Ahmet&Gizem

Kıdemli Üye · 478 mesaj

Selamün Aleyküm Ismim Zehra 27 Yaşindayim 5 Yaşinda (gizem) Kizim,3 Yaşinda (ahmet Emin) Oğlum Var.bir Kamu Kuruluşunda Memurum.siteyi Tesadüfen Rüya Tabirlerine Bakarken Açtim O Günden Buyana Internette Başka Sitelere Giremiyorum,ayrilamiyorum Allah Bu Siteye Emeği Geçenlerden Razi Olsun
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

ismail_sozenselamün ben ismail sözen sivasliyim bu sitede en güzelde multimedya araçlarein olmasi dikkatimi çekti teşekür ediorumm sitede emegi olanlara

aleyküm selam evet sitemiz gerçekten özenle hazırlanmış
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.