🔒 Sizleri Taniyabilirmiyim

57.848 görüntülenme · 597 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

KAAN ERDEMselamünaleyküm bende güzel bir şehirden katılıyorum...28 yaşındayım..özel bir şirkette işletme operasyon kanadında yönetim ve idarecilik yapıyorum..selam ve dua ile kalın..

aleyküm sealam işlerinizde başarılar diliyorum selametle kalın inşaallah
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

mahsun kulselamaleyküm abla ben incinur .,9yaşındayım3e gidiyorum allahı peygambeimizi çokseviyorum ben annemin kızıyım mahsun kulun öptüm.

aleykümselam sevgili incinur Allah zihin açıklıgı versin sana kendine iyi bak
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

rabia92selamün aleyküm bende izmirden rabia 16 yaşındayım liseye gidiyorum

aaleykümselam derlerinde başarılar sana teşekkür ettik kendini tanıttığın selametle kal inşallah
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

Merhaba

Merhaba

ben bugün aranıza katıldım...dolayısıyla ne yazacağımı pek de bilmiyorum..32 yaşındayım evliyim ve bir oğlum var Allah bağışlarsa.

Çalışıyorum.

Son 2 senedir (dine çok bağlı olmakla birlikte ne kadar az ibadet ettiğiminde farkına vardım) Ramazan aylarında özellikle dinimizin ne kadar güzel olduğunun farkına vardım...Bu sene daha çok pekişti duygularım...
Dini sohbetler dinlerken...özellikle bazı kanallarda hocalarımızn Peygamber Efendimizin(s.a.v) hayatını anlatırken gözyaşlarımı durduramadım...

1 aya yakındır..kurandan başka bir şey dinlemiyorum evimde...
Kapanmak istiyorum ki böyle birşeye cesaret edemiyordum...Şuan sadece işyerimle ilgili prob.olmasa belkide cesaret gösteririm ve kapanırım..
bunları sizlerle paylaşmak istedim...umarım yine buluşuruz

Allah'a emanet olun.
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

berat05ben bugün aranıza katıldım...dolayısıyla ne yazacağımı pek de bilmiyorum..32 yaşındayım evliyim ve bir oğlum var Allah bağışlarsa.

Çalışıyorum.

Son 2 senedir (dine çok bağlı olmakla birlikte ne kadar az ibadet ettiğiminde farkına vardım) Ramazan aylarında özellikle dinimizin ne kadar güzel olduğunun farkına vardım...Bu sene daha çok pekişti duygularım...
Dini sohbetler dinlerken...özellikle bazı kanallarda hocalarımızn Peygamber Efendimizin(s.a.v) hayatını anlatırken gözyaşlarımı durduramadım...

1 aya yakındır..kurandan başka bir şey dinlemiyorum evimde...
Kapanmak istiyorum ki böyle birşeye cesaret edemiyordum...Şuan sadece işyerimle ilgili prob.olmasa belkide cesaret gösteririm ve kapanırım..
bunları sizlerle paylaşmak istedim...umarım yine buluşuruz

Allah'a emanet olun.

ÖNCELİKLE HOŞ GELDİNİZ ARAMIZA inşaalah rabbim ilminizi ve dine ilginizi arttırır Allah!a emanet olun
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

teşekkür ediyorum duanıza..

bende hergün böyle dua ediyorum..

Allah razı olsun
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

tubagüneraleyküm selam Allh bağışlasın kızınızı bende tanışdıgıma memnun oldum Allah!a emanet olun

S.A.AMİN CANIM.RABBİM CÜMLEMİZİN EVLADINI BAĞIŞLASIN ACISINI GÖSTERMESİN.SELAMETLE KAL.....
yağmur perisi

yağmur perisi

Yeni Üye · 5 mesaj

s.a. arkadaşlar.bende aranıza kocaeliden katıldım ve adım elif .21 yaşındayım.selametle kalın...sizlerle tanışmaktan çok mutlu oldum..Allah razı olsun hepinizden..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

mihr_mardinarkadaşlar bende aranıza yeni katılmış bulunmaktayım
adım husocan ( hüseyin ) 18 yaşındayım MARDİN'liyim
Sizinle Tanışmak beni mutlu etti iyi günler dilerim
selam ve dua ile...

selam ve dua ile aramıza hoşgeldiniz hayırlı cumala dilerim
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

yağmur perisis.a. arkadaşlar.bende aranıza kocaeliden katıldım ve adım elif .21 yaşındayım.selametle kalın...sizlerle tanışmaktan çok mutlu oldum..Allah razı olsun hepinizden..

aleykümselam hoşgeldin bizde seninle tanıştığımıza mennun olduk üyeliğin hayırlı olsun inşaallah
Sevgi Gülü

Sevgi Gülü

Kıdemli Üye · 277 mesaj

(:selamün aleyküm ben sivaslıyım ankara da oturmaktayım 3 çoçuk annesiyim lise mezunuyum ev hanımıyım siteye katılma amacım kendim gibi müslüman kardeşlerimle tanışmak hüzünlü gurbetete selam olsun gurbetlik çok zor ben de gurbette olduğum için biliyorum MEVLAM yardım etsin(:
Sevgi Gülü

Sevgi Gülü

Kıdemli Üye · 277 mesaj

:Gallah hepinizden razı olsun yeni gelen kardeşlerimiz hoş geldinizALLAH ha emanet olun:H:H
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

aleyküm selam Allah bagışlasın ablacım çocuklarını Rabbim sılasından uzak bütün gurbetçi kardeşlerimize yardım etsin
ibrahim eren

ibrahim eren

Yeni Üye · 1 mesaj

hoşgeldiniz bende yeni üye oldum inşallah görüşmek üzere adım ibrahim 21 yaşındayım
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

ibrahim erenhoşgeldiniz bende yeni üye oldum inşallah görüşmek üzere adım ibrahim 21 yaşındayım

selamun aleyküm üyeliğiniz hayırlı olsun
kbraa

kbraa

Aktif Üye · 61 mesaj

s.a bende kübra bursada oturuyorum 18 yaşındayım okuyorum burada olmaktan cok mutluyum paylaşımlar cok güzel ..........
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

kbraas.a bende kübra bursada oturuyorum 18 yaşındayım okuyorum burada olmaktan cok mutluyum paylaşımlar cok güzel ..........

aleykümselam selam ve dua ile sağlıcakla kalın
mrymylmz

mrymylmz

Aktif Üye · 60 mesaj

selamun aleyküm tuba kardeşim ben meryem 23 yaşındayım rizeliyim rizede yaşıyrm musasebeciyim
Allah'a emanet ol
E.DEM

E.DEM

Yeni Üye · 8 mesaj

ben erdem tekirdağ dan 26 yaşındayım
atky

atky

Kıdemli Üye · 105 mesaj

s.a bende ebru 19yaşındayım işletme okuyorm bu sene açıktan boş durmamak için,ing dersleri alıyorum ve öss'ye hazırlanıyorum.Bu sene inat edip kendim çalışıp Kur'an okumayı öğrendim.Bu siteyi başka bir konuda araştırma yaparken buldum ama tesadüf demiyorum buna çünkü bu sitenin karşıma çıkması her zaman ki gibi Rabbimin açtığı yeni bir kapıydı ve ben kovulmadığım müddetçe bu kapıyı kapatmayı düşünmüyorum.
Tanıştığıma memnun oldum:)
Rabbime emanet olun...
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.