yardımınıza ihtiyacım var

6.136 görüntülenme · 75 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Selamün Aleyküm Niğdeli Kardeşim Kalan 650 Ben Ve Eşim Okuruz Allah Razi Olsun Hepinizden Rabbime Emanet Olun
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

sa.toplam 300 okudum.eklerseniz sevinirim
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

S.A

S.A

100tanede Ben Okumuştum.eklermisiniz
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

Selamun Aleyküm
sayıyı geçmişiz sanırım ben 200 tane almıştım.100 tanesi okundu. napim devam edeyim mi kardeşlerim biri bana bilgi verirse sevinirim. Allah'a emanet olun.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

SA KARDEŞİM.BEN 400 ALMIŞTIM.300 OKUDUM.BU AKŞAM EVE GİDİNCE OKUCAM.AMA MÜSAİTSEN 50 50 PAYLAŞALIM.
Birnur

Birnur

selamun aleyküm
olur ablacım. okurum şimdi hemen.A.e.o
Nur_u Secde

Nur_u Secde

ALLAH RAZI OLSUN.SANIRIM BÖYLELİKLE TAMAMLANMIŞ OLYOR.RABBİM KABUL ETSİN.
Birnur

Birnur

ama sanki fazla oldu gibi abla
Birnur

Birnur

yok sanırım tamam olmuş.Allah razı olsun ablacım.hayırlı akşamlar
Nur_u Secde

Nur_u Secde

binur abla annemin işivar.sonrakonuşun.ben cevdetabiyle konuşuyom.
atlantis353548

atlantis353548

Üye · 13 mesaj

Canim Kardeslerim Sizlere Iyi Bir Haber Vermek Icin Geldim.sayenizde Evlilik Karari Aldim Kapali Olan Kismetim Allahimin Izniyle Dualarinizla Acildi.sevgili Mahsun Kul Kardesim Ve Diger Kardeslerim Allah Hepinizden Razi Olsun.biriyle Tanistim Bugun Nisanlaniyorum Bunu Ettiginiz Dualara Borcluyum.ne Olur Dualarinizda Beni Eksik Etmeyin Nisanlandigim Gibi Evlenememi De Yuca Allahtan Isteyin.benim Hayatimda Dualariniz Ve Bu Site Yokken Kapkara Bulutlar Vardi Aniden Biriyle Tanistim Aniden Nisanlaniyorum Ve Dunyam Sizlerin Ettigi Dualarla Masmavi Yemyesil Oldu.cevdet Kardesim Ve Adini Sayamayacagim Kadar Cok Sevdigim Dua Eden Kardeslerim Allah Hepinizi Korusun.allah Hepimizin Dualarini Kabul Etsin.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

atlantis353548Canim Kardeslerim Sizlere Iyi Bir Haber Vermek Icin Geldim.sayenizde Evlilik Karari Aldim Kapali Olan Kismetim Allahimin Izniyle Dualarinizla Acildi.sevgili Mahsun Kul Kardesim Ve Diger Kardeslerim Allah Hepinizden Razi Olsun.biriyle Tanistim Bugun Nisanlaniyorum Bunu Ettiginiz Dualara Borcluyum.ne Olur Dualarinizda Beni Eksik Etmeyin Nisanlandigim Gibi Evlenememi De Yuca Allahtan Isteyin.benim Hayatimda Dualariniz Ve Bu Site Yokken Kapkara Bulutlar Vardi Aniden Biriyle Tanistim Aniden Nisanlaniyorum Ve Dunyam Sizlerin Ettigi Dualarla Masmavi Yemyesil Oldu.cevdet Kardesim Ve Adini Sayamayacagim Kadar Cok Sevdigim Dua Eden Kardeslerim Allah Hepinizi Korusun.allah Hepimizin Dualarini Kabul Etsin.

selamün aleyküm kardeş,m allah herdayim gönlünden geceni nasip eder inşallah bu habere inan cok sevindim allahtan sonuna kadar mutlu olmanızı dilerim rabbime emanet olun kardeşim.
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Çok sevindim inşallah kısmetiniz hep açık olur her alanda mutlu olmanızı ve bir yastıkda kocamanızı Rabbim nasip etsin Amin
Selametle
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Sevgili kardesim,senin icin de rabbime yalvariyorum.Rabbim tamamina erdirsin.Allah dualarimizi kabul etsin.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

AS KARDEŞİM.YENİ GÖRDÜM.ÇOK SEVİNDİM.RABBİME EMANET OL.
ahirete_yolculuk

ahirete_yolculuk

Kıdemli Üye · 203 mesaj

ben yeni üy eoldum alah yaridmcin olsun kardes allaha sigin ondan baska kimseden medet umma emin olki sabreden her zaman kazanir sabir
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.