yardımınıza ihtiyacım var
6.136 görüntülenme · 75 yanıt
SA KARDEŞİM.BEN 400 ALMIŞTIM.300 OKUDUM.BU AKŞAM EVE GİDİNCE OKUCAM.AMA MÜSAİTSEN 50 50 PAYLAŞALIM.
Canim Kardeslerim Sizlere Iyi Bir Haber Vermek Icin Geldim.sayenizde Evlilik Karari Aldim Kapali Olan Kismetim Allahimin Izniyle Dualarinizla Acildi.sevgili Mahsun Kul Kardesim Ve Diger Kardeslerim Allah Hepinizden Razi Olsun.biriyle Tanistim Bugun Nisanlaniyorum Bunu Ettiginiz Dualara Borcluyum.ne Olur Dualarinizda Beni Eksik Etmeyin Nisanlandigim Gibi Evlenememi De Yuca Allahtan Isteyin.benim Hayatimda Dualariniz Ve Bu Site Yokken Kapkara Bulutlar Vardi Aniden Biriyle Tanistim Aniden Nisanlaniyorum Ve Dunyam Sizlerin Ettigi Dualarla Masmavi Yemyesil Oldu.cevdet Kardesim Ve Adini Sayamayacagim Kadar Cok Sevdigim Dua Eden Kardeslerim Allah Hepinizi Korusun.allah Hepimizin Dualarini Kabul Etsin.
atlantis353548Canim Kardeslerim Sizlere Iyi Bir Haber Vermek Icin Geldim.sayenizde Evlilik Karari Aldim Kapali Olan Kismetim Allahimin Izniyle Dualarinizla Acildi.sevgili Mahsun Kul Kardesim Ve Diger Kardeslerim Allah Hepinizden Razi Olsun.biriyle Tanistim Bugun Nisanlaniyorum Bunu Ettiginiz Dualara Borcluyum.ne Olur Dualarinizda Beni Eksik Etmeyin Nisanlandigim Gibi Evlenememi De Yuca Allahtan Isteyin.benim Hayatimda Dualariniz Ve Bu Site Yokken Kapkara Bulutlar Vardi Aniden Biriyle Tanistim Aniden Nisanlaniyorum Ve Dunyam Sizlerin Ettigi Dualarla Masmavi Yemyesil Oldu.cevdet Kardesim Ve Adini Sayamayacagim Kadar Cok Sevdigim Dua Eden Kardeslerim Allah Hepinizi Korusun.allah Hepimizin Dualarini Kabul Etsin.
selamün aleyküm kardeş,m allah herdayim gönlünden geceni nasip eder inşallah bu habere inan cok sevindim allahtan sonuna kadar mutlu olmanızı dilerim rabbime emanet olun kardeşim.
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

ben yeni üy eoldum alah yaridmcin olsun kardes allaha sigin ondan baska kimseden medet umma emin olki sabreden her zaman kazanir sabir
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22598-yardiminiza-ihtiyacim-var · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Yardımınıza çok ihtiyacım var Islamda Kadının Yeri ve Önemi 6 cevap
- Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var Genel Konular 30 cevap
- Yardımınıza ihtiyacım var Islamda Kadının Yeri ve Önemi 2 cevap
- Ablamın sınavı için Salatı Tefriciye okumak istiyorum yardımınıza ihtiyacım var Dua Bölümü 27 cevap
- yardımınıza ihtiyacım var Tanışma Köşesi 20 cevap
- Yardımınıza ihtiyacım var, ne yapabilirim? Dini sohbet 16 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.