Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var

2.036 görüntülenme · 30 yanıt

Paylaş:
ylnz51

ylnz51

Üye · 39 mesaj

Selamun Aleyküm cümleten.

Konuyu şöyle anlatayım;

Önceleri uykumda çok rahatsız edilirdim,korkutulurdum.Hatta bir keresinde bir şey bana bi şeyler söyleyip bana çarpıp geçti yani hissetmiştim rüzgarını.Yatağımdan yere fırlamıştım o kadar tesirliydi.Çoğu gün boğuluyormuş gibi uyanırdım.Neyse,bazı yaşadığım sorunlar ve üzüntülerden sonra namaza başlamıştım.Ve başladım başlayalı hiç öyle korkutulduğumu rahatsız edildiğimi hatırlamıyorum bir senedir.

Ama son birkaç ayrdır yine birkaç kez rahatsız edildim.Bir ay kadar önce yine bir varlık beni rahatsız ediyor rüyamda,besmele çekmeye çalışıyorum ama sessim böyle bi değişik çıkıyor sanki onun ağzından besmele çekiyormuş gibi.

Ve dünkü olayı da anlatmak isterim.Birkaç gündür sabah namazına kalkamıyordum.Dua ettim,ALLAH'ım kalkamıyorum nefsim ağır geliyor meleklerine emretsede kaldırsalar dedim,hatta yatağımdan aşağı yuvarlasınlar ya da korkutsunlar dedim.Dua saatim açık olacak ki sabah bir senedir hiç korkutulmadığım kadar korkutuldum.Ama ettiğim dua üzerine mi korkutuldum yoksa o varlıklar mı bilemiyorum.

Yine rüyamda beni azarlıyorlardı geçenlerde görmüştüm.

Ne istiyorlar benden?

Namazımı kılıyorum,gusülsüz dolaşmıyorum,temizliğe dikkat ederim,evimize alkol girmez,tuvalete girmeden önce kapı önünde(tuvaletin dışında) besmele çekerim,gece çöplere filan sıcak su dökmem ama sonuçta göremediğim duyamadığım varlıklar.Rahatsız edililiyorum ve hissediyorum.Konu hakkında iyi bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

geçmiş olsun öncelilkle
Peygamberimiz SaV in Hz. halid Bin velide öğrettiği bir dua var. Hz. halid bin velid de uykusunda çok korkarmış hatta insan içine çıkamaz duruma gelmiş. Netten bir bak olur mu. Ben de çok korkardım uyku felci vardı. Yani bilinç uyanıyor ama beden uyanmıyor. halk buna karabasan diyor. nerdeyse hergün yaşıyordum. yalnız uyumaktan korkar hale gelmiştim. Bu duayı her gece ve her sabah okuyorum pek sıkıntım kalmadı .
ylnz51

ylnz51

Üye · 39 mesaj

mehtap58, post: 1560265, member: 110005geçmiş olsun öncelilkle
Peygamberimiz SaV in Hz. halid Bin velide öğrettiği bir dua var. Hz. halid bin velid de uykusunda çok korkarmış hatta insan içine çıkamaz duruma gelmiş. Netten bir bak olur mu. Ben de çok korkardım uyku felci vardı. Yani bilinç uyanıyor ama beden uyanmıyor. halk buna karabasan diyor. nerdeyse hergün yaşıyordum. yalnız uyumaktan korkar hale gelmiştim. Bu duayı her gece ve her sabah okuyorum pek sıkıntım kalmadı .

Benimki başka bir şey,Psikolojik olmadığına adım gibi eminim.Diyorum ya namaz kılmazdan önce öyle korkutulurdum ki,namazdan sonra kesilmişti.Kimseye de anlatamıyorum deli derler bana diye...

Birkaç ay önce yine şöyle bir olay yaşadım.Bir şey beni resmen uyandırdı,yan yatıyorum bir de yani sırt üstü olsam dilim boğazıma kaçtı filan diyeceğim ki hiç sırt üstü yatmam.Sanki çektiler beni ve uyandırdılar garip bi his.Uyandım,zaten canım çok sıkkındı yine dua ettim ALLAH'ım onlara kasıtlı zarar vermiyorum ama benle uğraşıyorlar şikayetçiyim yardım et dedim,uzun bir süre öyle bir olay yaşamamıştım.

Ve bundan 10 sene kadar önce yaşadığım bir olay var ki,akılllara zarar başkası yaşasa aklını kaçırabilirdi.

Öyle çok o varlıklara takılan korkan birisi de değilim,yatmadan önce 3 ihlas fatiha felak nas ayet-i el kursi bakara son 2 ayet ve salavatlarla zikrlerle uyurum.Ve korkumdan değil,ALLAH rızası için okurum.Ama bu kadar okuduğuma rağmen halen rahatsızlık veriyorlarsa ki hissediyorum ben bunu,nedenini ve ne yapacağımı merak ediyorum.Öyle hocalara filan da güvenim yok.Bana verecekleri fiziksel zararları da çok önemsemiyorum ama ya akli dengeme zarar gelir,imanım zarar görürse diye korkum...
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

Tek uyuyunca mı oluyor pekiyi.
Psikolojik değil diyoyrsunuz ama siz gece de bir psikiyatriste gidin anlatın durumunuzu çok zor bir sıkıntı. Allah yardımcınız olsun. Hocalara ben de pek güvenmiyorum.
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Allah yardimciniz olsun.size yardim edebilecek arkadaslarimiz yazarlar muhakkak.
Allah sifa versin insallah.
ylnz51

ylnz51

Üye · 39 mesaj

emcankel, post: 1560270, member: 122221Allah yardimciniz olsun.size yardim edebilecek arkadaslarimiz yazarlar muhakkak.
Allah sifa versin insallah.

ALLAH razı olsun...
ylnz51

ylnz51

Üye · 39 mesaj

mehtap58, post: 1560269, member: 122221Tek uyuyunca mı oluyor pekiyi.
Psikolojik değil diyoyrsunuz ama siz gece de bir psikiyatriste gidin anlatın durumunuzu çok zor bir sıkıntı. Allah yardımcınız olsun. Hocalara ben de pek güvenmiyorum.

Tek de oluyor kardeşim de benle aynı odada yatıyor o varken de oluyor.Bazen babam da nefesiz kalarak uyanıyor.Ama o olayın farkında değil yani üstünde durmuyor o konuda bilgili değil.

Benim halam yani babamın iki kız kardeşinden birisi,genç yaşta vefaat etmiş.Babannem akli yönden biraz zayıftır ama anlatırdı suya baktırdılar kızımı ondan sonra çok kötü oldu diye.Diğer yaşayan halama çok sordum ama anlatmadı,sadece büyü yapılan başka bir kıza yardım için vefaat eden halamı bir suya baktırdıklarını anlattı.Vefaat edebhalam sarışın ve renkli gözlüymüş.Korkutulmaktan çok sıkıntı veren şey,ev halkı başına toplanıyor ne oldu diye şimdi açıklaması sıkıntı :) Ama dün gece kendi ettiğim dua yüzünden korkutuldum sanırım,sabah namazına uyanabilmek için korkutulmayı istemiştim.Değilse saati erteyelip yatıyordum rahatsızım biraz.

Ama,bundan 10 yıl kadar önce yaşadığım ve hala unutamadığım olay,aceba vefaat eden halamdan dolayı bir şeyler benle uğraşıyor mu şüphesi uyandırıyor.Ve olayın rüya olmadığının da ispatı mevcuttu.
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Amin ecmain.belkide evham yapiyorsunuzdur.bole hissettiginiz zamanlarda ezan okumanizi tavsiye ederim.
Ama oncelik bir psikiyatriste gitmenizdir.
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

ya da acaba siz artık düşündükleriize inanmaya mı başladınız. beyniniz oyun mu oynuyor ..olabilir mi.....
ylnz51

ylnz51

Üye · 39 mesaj

emcankel, post: 1560274, member: 66278Amin ecmain.belkide evham yapiyorsunuzdur.bole hissettiginiz zamanlarda ezan okumanizi tavsiye ederim.
Ama oncelik bir psikiyatriste gitmenizdir.

Hayır evham değil,namazıma başlamadan önce çok rahatsız edilirken namazdan sonra kesilmişti.Uzun bir süre aylarca akıla bile gelmiyordu.Ama son zamanlarda yine başladı.Birkaç kez böyle karartı türü silulet de gördüm.Ben zaten hayatı yaşamayı sevmeyen bir insanım yani öldürseler de sorun değil sahibim ALLAH'tır sorar hesabını ama,benim korktuğum şey akıl sağlığıma zarar vermeleri.

Bizler insanız,her ne kadar ALLAH'tan başka şeyden korkmayız desek de gecenin yarısı karşına pat bir şeyin çıktığını düşün.Çığlığı basarsın ve gördüğün şeyi de kimseye inandıraamazsın.Sonra herkes farklı bakmaya başlar.

Bundan 10 sene kadar öncesi,o aralar 14 yaşlarında filanım.Gece uyandım,karşımda tarif edemeyeceğim siluletde bir şey duruyor.Bakakaldım,nutkum tutuldu ses bile çıkaramadım.Biraz yaklaşmak istedim,hızla kaçtı.Rüzgarını hissettim.Sonra dedim ki rüya gördük heralde,ama aşağıdan o zamanlar 6 yaşlarında olan kardeşim seslendi.Abi burdan vızt diye bir şey geçti o neydi dedi?Dedim cam açıktır abim uyu demiştim.Ama evde açık tek cam yoktu.O olay hala aklımda,bende ilgilerini çeken bir şey var ve öğrenmek istiyorum bunu...
ylnz51

ylnz51

Üye · 39 mesaj

mehtap58, post: 1560276, member: 66278ya da acaba siz artık düşündükleriize inanmaya mı başladınız. beyniniz oyun mu oynuyor ..olabilir mi.....

Hayır evham değil,namazıma başlamadan önce çok rahatsız edilirken namazdan sonra kesilmişti.Uzun bir süre aylarca akıla bile gelmiyordu.Ama son zamanlarda yine başladı.Birkaç kez böyle karartı türü silulet de gördüm.Ben zaten hayatı yaşamayı sevmeyen bir insanım yani öldürseler de sorun değil sahibim ALLAH'tır sorar hesabını ama,benim korktuğum şey akıl sağlığıma zarar vermeleri.

Bizler insanız,her ne kadar ALLAH'tan başka şeyden korkmayız desek de gecenin yarısı karşına pat bir şeyin çıktığını düşün.Çığlığı basarsın ve gördüğün şeyi de kimseye inandıraamazsın.Sonra herkes farklı bakmaya başlar.

Bundan 10 sene kadar öncesi,o aralar 14 yaşlarında filanım.Gece uyandım,karşımda tarif edemeyeceğim siluletde bir şey duruyor.Bakakaldım,nutkum tutuldu ses bile çıkaramadım.Biraz yaklaşmak istedim,hızla kaçtı.Rüzgarını hissettim.Sonra dedim ki rüya gördük heralde,ama aşağıdan o zamanlar 6 yaşlarında olan kardeşim seslendi.Abi burdan vızt diye bir şey geçti o neydi dedi?Dedim cam açıktır abim uyu demiştim.Ama evde açık tek cam yoktu.O olay hala aklımda,bende ilgilerini çeken bir şey var ve öğrenmek istiyorum bunu...
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

belki hırsızdı o siz uyanınca korktu kaçtı.....
ylnz51

ylnz51

Üye · 39 mesaj

mehtap58, post: 1560279, member: 122221belki hırsızdı o siz uyanınca korktu kaçtı.....

Bakın tam anlatamıyorum olayı,kaçma yönü cam tarafıydı ve saatte belki 500 km hızla kapalı camadn çıkıp kaçacak bir insanoğlu varsa gelsin evimi soysun ben de helal olsun diyeyim :)

Karşımda değişik tipte insan olmayan bir varlık duruyordu,ve o kadar büyük bir hızla camın olduğu yerden gitti ki rüzgarını hissettim.Yalnız ben hissetsem diyeceğim ki rüya gördüm,ama o zamanlar 6 yaşlarında olan kardeşim de hissetmişti ve bana sormuştu.O olayı unuttu ve ben unutmadım.Anlattığımın doğru olduğuna da ALLAH'ı şahit göstererek yemin ederim yani uydurmuyorum ya da alay etmiyorum.

Var benle bi dertleri,bunu öğrenmeye çözmeye çalışıyorum...
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

estafurullah ne yemini kusura bakmayın anlamaya çalışıyorum.
Durumunuzu bir nokta koyarak da olsa güncel tutun. başkaları da görsün. inşallah yardım edecek biri çıkar.
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

Bu olaylari olen halanizlada bagdastirmissiniz sanirim.anne ve babanizla oturup konusun.bence.
Faydasi olur.belki sadece ruyadir.yada baska bisey bilemeyiz.
Onlar geceleri sizi gozlemlesinler.
Eger doktorluk oldugunu dusunmuyorsaniz bir cami hocasida olabikir.bir buyugunuzde.bi okutun kendinizi herkese anlatmaniza da gerek yok.
Allah acil sifalar versin
ylnz51

ylnz51

Üye · 39 mesaj

Yardımlarınız için ALLAH razı olsun.Önceleri önemsemiyordum ama,şimdi çok kafamı kurcalamaya başladı.Gerçekten böyle şeyleri çok takan bir insan değildim,akli olarak ya da psikolojik olarak da sorunum yok.Ama benle uğraşan varlıkların olduğundan eminim.Rüyama kadar girip bir şeylerden şikayet ediyorlarsa,işin boyuutu büyüyebilir.

Neyse,birkaç şey deneyeceğim umarım öğrenebilirim...
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Değerli kardeşim...
Rabbim her türlü kötülüklerden ve durumlardan bizleri muhafaza etsin inşalalh...
Bizler inanıyoruz ki; Dünyada sadece insanlar değil CİNLER ve MELEKLER de var...
Ve Rabbimin yarattığı nice mahlukat ayrıca...
Herkeste olabilecek bazı durumlar sizde de olmuş ve oluyor gibi bir durum var...
Her zaman her türlü varlığın; şeytan, cin vs. şerrinden korunmak için dilimizde EuzûBesmele olmalı...
Ayrıca evhamları büyütmemeli...
Namazları aksatmamalı özellikle sabah namazına kalkabilmek için tüm teknolojiler seferber edilmeli ne NİYET olmalı her daim...
Tabi ki biz müslümanların en önemli silahı DUA dir...
Her daim Felak ve Nas sureleri okunmalı...
Rabbimize iltica edilmeli..
Bizler aciz ve nakıs varlıklarız sonunda...
Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşalalh...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
mehtap58

mehtap58

Mübarek Üye · 864 mesaj

arkadaşa yardım......
ylnz51

ylnz51

Üye · 39 mesaj

İş ciddileşmeye başladı gerçekten evham yapmıyorum.Benim biraz hassas bünyem var ve yaşadığım bazı olayları daha iyi anımsıyorum dimimle daha çok meşgul oldukça...
ylnz51

ylnz51

Üye · 39 mesaj

mehtap58, post: 1560305, member: 48192arkadaşa yardım......

İlginiz için size de çok teşekkür ederim kardeşim.

Bu işi sanırım kendim çözmek zorunda kalacağım.

Hani her insan kabus görür irkilir ona bir şey demem de,bendeki gerçekten başka bir şey.

Sırt üstü bile yatmazken yani dilim boğazıma kaçma olasılığı yokken,bir kabus hatta rüya bile görmezken resmen bana bir şeyin tosladığını çarptığını hissederekten korkutularaktan uyandım.Üstelik yatsıyı da kılmıştım,o günün namazlarını da tamamlamıştım.

Çarpma derken o yanlış anlaşılmasın hani hızla giderken birine çarparız ya,öyle bir şey oldu sanki bir şey de bana hızla çarptı ve uyandırdı.

Önceki gece rüyamda bir köpek görmem ve bana saldırması,yine sanırım bir önceki gün bazı tanımlayamadığım varlıkların bana kızması azarlaması işi evham boyutundan çıkarıyor.

Üstelik hiç aklımda böyle bir şey yoktu kendi halimde yaşayıp gidiyordum.

Bilmeden bi zarar mı verdim yoksa başka bir şey mi var bakacağız artık...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.