Konuyu şöyle anlatayım;
Önceleri uykumda çok rahatsız edilirdim,korkutulurdum.Hatta bir keresinde bir şey bana bi şeyler söyleyip bana çarpıp geçti yani hissetmiştim rüzgarını.Yatağımdan yere fırlamıştım o kadar tesirliydi.Çoğu gün boğuluyormuş gibi uyanırdım.Neyse,bazı yaşadığım sorunlar ve üzüntülerden sonra namaza başlamıştım.Ve başladım başlayalı hiç öyle korkutulduğumu rahatsız edildiğimi hatırlamıyorum bir senedir.
Ama son birkaç ayrdır yine birkaç kez rahatsız edildim.Bir ay kadar önce yine bir varlık beni rahatsız ediyor rüyamda,besmele çekmeye çalışıyorum ama sessim böyle bi değişik çıkıyor sanki onun ağzından besmele çekiyormuş gibi.
Ve dünkü olayı da anlatmak isterim.Birkaç gündür sabah namazına kalkamıyordum.Dua ettim,ALLAH'ım kalkamıyorum nefsim ağır geliyor meleklerine emretsede kaldırsalar dedim,hatta yatağımdan aşağı yuvarlasınlar ya da korkutsunlar dedim.Dua saatim açık olacak ki sabah bir senedir hiç korkutulmadığım kadar korkutuldum.Ama ettiğim dua üzerine mi korkutuldum yoksa o varlıklar mı bilemiyorum.
Yine rüyamda beni azarlıyorlardı geçenlerde görmüştüm.
Ne istiyorlar benden?
Namazımı kılıyorum,gusülsüz dolaşmıyorum,temizliğe dikkat ederim,evimize alkol girmez,tuvalete girmeden önce kapı önünde(tuvaletin dışında) besmele çekerim,gece çöplere filan sıcak su dökmem ama sonuçta göremediğim duyamadığım varlıklar.Rahatsız edililiyorum ve hissediyorum.Konu hakkında iyi bilgisi olanlar yardım edebilir mi?