yardımınıza ihtiyacım var
6.135 görüntülenme · 75 yanıt
Kısmetim kapalı ailemin yanına sıgındım ama sokaga atılmak üzereyim,işsizim,parasızım,eşim yok ve tüm kısmetim kapalı,Allah rızası için 4444 salatı tefriciye istiyorum,okuyan ve okumayan tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun..
kardeşim durumuna cok üzüldüm bende okuyayım sana ama haftaya başlayabilirim sana okumaya şimdilik 100 tane alayım allah yardımcın olsun
SlmA. kardesim. Allah yardimciniz olsun. Ümidini kezme, Rabbim bir kapi kapatirsa iki kapi acarmis. Sabret :) bende simdilik 100tane alayim. bitince yine alirim.
Tefrice nezamana kadar okunacak? onuda yazarsan bizim iicn iyi olur.
hayirli günler
Tefrice nezamana kadar okunacak? onuda yazarsan bizim iicn iyi olur.
hayirli günler
SENİ ANLIYORUM VE HALİME ŞÜKREDİYORUM SANA DUA EDİCEM İNŞAALLAH KISMETİN KAPALI DEGİLDİR İMTAHANDASIN BENDE SENİN GİBİYİM HAYIRLI BİRİNİ BULAMADIM RABBİMİZİN BİR BİLDİGİ VAR İNŞAALLAH SENİ BULUNDUGUN DURUMDAN FERAHA ÇIKARACAKTIR 4444 CEKEMESEMDE İNANKİ ELİMDEN GELENİ YAPICAM VE DUALARIMDA UNUTMICAM BANA ULAŞABİLİRSEN YAZMANI İSTERİM BENDE YENİYİM TAM BİLMİYORUM ALLAH YAR OLSUN İNŞAALLAH
atlantis353548, post: 474715, member: 20924Kısmetim kapalı ailemin yanına sıgındım ama sokaga atılmak üzereyim,işsizim,parasızım,eşim yok ve tüm kısmetim kapalı,Allah rızası için 4444 salatı tefriciye istiyorum,okuyan ve okumayan tüm arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun..
kardeşim bende 50 tane alıyorum
ALLAH İNŞALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER.BÜTÜN MÜSLÜMAN DİN KARDEŞLERİMİZİN GÖNÜL MURATLARINI VERİR AMANİN BACIM BENDE ALIYORUM 100 TANE ALLAH KABUL ETSİN BÜTÜN BEKARLARA ALLAH YARDIM ETSİN HELAL SÜT EMMİŞ İNSANLA EŞ EYLESİN AMİN..
LİSTE:
çimen_gözlü:100
fikriye1985 : 100
nevin tercan : 100 + 50
tuanna bak : 200
yames : 50
hacet : 100 + 100
selenny : 100
toplam : 900 oldu hakkınızı helal edin arkadaşlar...
LİSTE:
çimen_gözlü:100
fikriye1985 : 100
nevin tercan : 100 + 50
tuanna bak : 200
yames : 50
hacet : 100 + 100
selenny : 100
toplam : 900 oldu hakkınızı helal edin arkadaşlar...
ARKADAŞLAR KARDEŞİMİZ YARDIM İSTEDİĞİ TARİHTE NE YAZIKKİ KİMSE BİR CEVAP YAZMADI ONDAN SONRA SESİ ÇIKMADI.HAYAL KIRIKLIĞINAMI UĞRADI ACABA.HADİ ONUN İÇİN OKUMAYA DEVAM EDELİM.ŞİMDİLİK 200 TANE ALIYORUM DAHA SONRA YİNE ALIRIM.HADİ KARDEŞLERİM BİR KALP KIRDIYSAK TELAFİ EDELİM.İŞALLAH CEVAP VERİR.FORMU GÜNDEMDE TUTALIM.
mahsun kulARKADAŞLAR KARDEŞİMİZ YARDIM İSTEDİĞİ TARİHTE NE YAZIKKİ KİMSE BİR CEVAP YAZMADI ONDAN SONRA SESİ ÇIKMADI.HAYAL KIRIKLIĞINAMI UĞRADI ACABA.HADİ ONUN İÇİN OKUMAYA DEVAM EDELİM.ŞİMDİLİK 200 TANE ALIYORUM DAHA SONRA YİNE ALIRIM.HADİ KARDEŞLERİM BİR KALP KIRDIYSAK TELAFİ EDELİM.İŞALLAH CEVAP VERİR.FORMU GÜNDEMDE TUTALIM.[/quoteKARDEŞLERİM LÜTFEN FORMU GÜNDEMDE TUTALIM
mahsun kulmahsun kulARKADAŞLAR KARDEŞİMİZ YARDIM İSTEDİĞİ TARİHTE NE YAZIKKİ KİMSE BİR CEVAP YAZMADI ONDAN SONRA SESİ ÇIKMADI.HAYAL KIRIKLIĞINAMI UĞRADI ACABA.HADİ ONUN İÇİN OKUMAYA DEVAM EDELİM.ŞİMDİLİK 200 TANE ALIYORUM DAHA SONRA YİNE ALIRIM.HADİ KARDEŞLERİM BİR KALP KIRDIYSAK TELAFİ EDELİM.İŞALLAH CEVAP VERİR.FORMU GÜNDEMDE TUTALIM.[/quoteKARDEŞLERİM LÜTFEN FORMU GÜNDEMDE TUTALIM
ALLAH RIZASI İÇİN DEDİ HİÇBİRİMİZ DUYMADIK.YARDIM EDELİM.
s.a bende 200 tane alıyım okadar çok okuncak dualarımız varkı oyüznden ancak bu kadar alabılırım dua ile
mahsun kulmahsun kul
ALLAH RIZASI İÇİN DEDİ HİÇBİRİMİZ DUYMADIK.YARDIM EDELİM.
OLSUN CANIM.AZ ÇOK ÖNEMLİ OLAN BİZDEN YARDIM İSTEYEN MÜMİN KARDEŞİMİZİ GERİ ÇEVİERMEMEK.ALLAH RAZI OLSUN.
mahsun kulmahsun kulARKADAŞLAR KARDEŞİMİZ YARDIM İSTEDİĞİ TARİHTE NE YAZIKKİ KİMSE BİR CEVAP YAZMADI ONDAN SONRA SESİ ÇIKMADI.HAYAL KIRIKLIĞINAMI UĞRADI ACABA.HADİ ONUN İÇİN OKUMAYA DEVAM EDELİM.ŞİMDİLİK 200 TANE ALIYORUM DAHA SONRA YİNE ALIRIM.HADİ KARDEŞLERİM BİR KALP KIRDIYSAK TELAFİ EDELİM.İŞALLAH CEVAP VERİR.FORMU GÜNDEMDE TUTALIM.[/quoteKARDEŞLERİM LÜTFEN FORMU GÜNDEMDE TUTALIM
OKUYUP GEÇMEYİN KARDEŞİMİZE YARDIM EDELİM.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22598-yardiminiza-ihtiyacim-var · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.