üsttekinin Avatarina Bakinca Aklinizdan Geçen Nedir?
21.553 görüntülenme · 249 yanıt
Valla gördüğüm kadarıyla bi gül varda üzerine kanmı bulaşmış ne ? heralde içerisinde bulundğumuz devri anlatıyor " aslında herşey saf ve temizdir gül gibi ama bizler üzerini kanla kaplamışız" diye düşünüyorum. selametle hadi sıkıysa benim avatarı yorumlayın :):):)
EBRARNISAAFEDERSİNİZ AMA NEYİ KASTETTİĞİNİZİ ANLAYAMADIM .
s.a. kardeşim hayatta iken gitmeyi cok istediğim yer börünce icim gidiyor allah herkese nasip etsin rabbime emanetsiniz
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71s.a. kardeşim hayatta iken gitmeyi cok istediğim yer börünce icim gidiyor allah herkese nasip etsin rabbime emanetsiniz
A.S ABİM . RABBİM HERKESE DEFALARCA NASİP ETSİN. İNAN BİR KERE YETMİYOR İNSANA .
SİZİN AVATARINIZDA ZEKATINI SADAKASINI VERMEYEN ENGİNLERİ HATIRLATIYOR BANA. SELAM VE DUA İLE KALIN......
EBRARNISAAFEDERSİNİZ AMA NEYİ KASTETTİĞİNİZİ ANLAYAMADIM .
yok bişi yaaa öylesine söyledim işte :) aslında belki içinden kendizce bişeyler çıkarırsınız diyede düşünmüştüm GÖRMEDİĞİMİZ ŞEYLERE YOKTUR DEMEK NEKADAR DOĞRU OLUR diğimi selametle
üstteki üyenin fotğrafında İKRA (OKU) mı yazıyo yoksa banamı öyle geliyo hemde cami şeklinde görünüyo gerçekten güzel bi avatar selametle
baba431yok bişi yaaa öylesine söyledim işte :) aslında belki içinden kendizce bişeyler çıkarırsınız diyede düşünmüştüm GÖRMEDİĞİMİZ ŞEYLERE YOKTUR DEMEK NEKADAR DOĞRU OLUR diğimi selametle
üstteki üyenin fotğrafında İKRA (OKU) mı yazıyo yoksa banamı öyle geliyo hemde cami şeklinde görünüyo gerçekten güzel bi avatar selametle
TABİKİ HER GÖRMEDİĞİMİZ YOK DEĞİL. BENDE ÖNCE BİR DÜŞÜNDÜM , AVATARIN OLMAMASINDA DA BİR ANLAM VAR DEDİM AMA SİZİ HİÇ TANIMADIĞIM İÇİN YORUM YAPMADIM. SELAM VE DUA İLE KALIN..
Masum Bir Kiz çoçuğu Görüyorum
Zannedersem Damla'yi Temsil Ediyor
Kizin Elindeki Gülde Peygamberimizi Hatirlatti
Selam Ve Dua Ile
Zannedersem Damla'yi Temsil Ediyor
Kizin Elindeki Gülde Peygamberimizi Hatirlatti
Selam Ve Dua Ile
“
Aşksız yaşama ki ölmeyesin. Bari aşk yolunda öl ki, ebedî hayata kavuşasın!
”valla kardeş ben seninkini görünce hacca gitme isteğim daha da artıyor.kabe-i mükerreme geliyor aklıma....selamün aleyküm...
ÂNI YAŞA...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22442-usttekinin-avatarina-bakinca-aklinizdan-gecen-nedir · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.