üsttekinin Avatarina Bakinca Aklinizdan Geçen Nedir?
21.553 görüntülenme · 249 yanıt
ALLAH (c.c.) razı olsun :) Maşallah güzel bakıp güzel düşünmüşsünüz kardeşim ben daha önceden üye olmuştum ama pek giremediğim için yeni üyeyim :) Bu vesileyle selamlaşmış olduk saolasınız :)
KatrePareAa oyle mi?
Ne guzel bir abla daha kazandim boyle lutuflandiriyor Rabbim. Nickiniz cok guzel bu arada (:
Ayy estağfirullah benim için sizler birar lütufsunuz ALLAH razı olsun .. Keşke yakınımda sağımda solumda olsaydınızda sizin gibi insanlarla bir yudum çay içip sohbetlere dalsaydım .. Var bende iyi insanlar tanıyorum ama kardesım senden çok etkilendim RABBım bilir elbet :)
Nickime gelince yıllardır kullandıgım bir nick bu bir ara adımı değil nickimi söyleyerek cagırıyorlardı :) ALLAH razı olsun ..
Ovme ve ovulme alemlerin Rabbi olan Allah'a mahsustur ey ablam.
Benim nemden etkilendin Allah askina? :) ismin ne acaba sorsam terbiyesizlik etmis olur muyum?
Hangi sehirdensin ki , belki dunyada da gorusmek nasip olur.
Benim nemden etkilendin Allah askina? :) ismin ne acaba sorsam terbiyesizlik etmis olur muyum?
Hangi sehirdensin ki , belki dunyada da gorusmek nasip olur.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22442-usttekinin-avatarina-bakinca-aklinizdan-gecen-nedir · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- üsttekinin nickini cümle içinde kullan Tanışma Köşesi 15 cevap
- üsttekinin avatarına 10 üzerinden puan verme Bilmece-Bulmaca ve Oyun 147 cevap
- Şeriat nedir? Tarikat nedir? Hakikat nedir? Dini Hikayeler 10 cevap
- ' İbrahim Ethem HazretLeri ve haLk arasında Geçen Diolog ' Nasihatler 7 cevap
- Arıların Hayatı-Kur'an da Adı Geçen Canlılar Genel Konular 12 cevap
- DOĞDUĞUNDAN BU ANA GEÇEN ZAMANI ÖĞREN... Bilmece-Bulmaca ve Oyun 44 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.