üsttekinin Avatarina Bakinca Aklinizdan Geçen Nedir?
21.553 görüntülenme · 249 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
ALLAH cc razı olsun kardeşim çok güzel anlatmışsınız...sizin avatarınız çok şanlı şerefli ve maneviyat yüklü duruyor..ama ne olduğunu tam çıkaramadım...selametle kalın....
ysmnkaoskaan abiye
küre içinde sıkışmış çiçekler...
tıpkı dünya gibi....
hava almadığı için çürümez, bozulmaz...
aslında bu kısmi soyutlanmak onlar için tam bir muhafazadır..
tıpkı insanların belli ölçülere uyarak bozulmayacağının tasviri gibi...
Allaha emanet olunuz
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
talipamcanın resminde..ALLAH'ın bize ne kadar muhteşem bir hayat sundugunu görüyorum..kusursuz güzelliklerden sadece birkactanesi;bulutlar,ay,deniz
vuslat_gülümtalipamcanın resminde..ALLAH'ın bize ne kadar muhteşem bir hayat sundugunu görüyorum..kusursuz güzelliklerden sadece birkactanesi;bulutlar,ay,deniz
ey ! içinde yüzdüğüm umman-ı derya
yüzümü döndüğüm ışıltılı sema
kalbim yansın Senin(CC) aşkınla tutuşup
merhamet et ! şifadır, Rahmet'in kula...
Rabbim ayetlerini delillerini apaçık noksansız-eksiksiz gösterdiğini şöyle beyan buy:
''Gecede onlar için bir delildir,gündüzü ondan sıyırız da karanlıkta kalıverirler.
Güneş'te yörüngesinde yürüyüp gider.Bu Aziz,Alim olan Allah'ın ölçüsüdür.
Ay için konaklar tayin etmişizdir.Sonunda kuru bir hurma dalına döner.
Güneş'e,Ay'a ulaşmak yaraşmaz.Gecede gündüzü geçecek değildir.Herbirisi bir yörüngede yüzerler.
Dilesek onları SU'da boğardık da ne kurtaran bulunurdu,ne de kurtulabilirlerdi.
Ama Katımızdan bir Rahmet ve bir süreye kadar geçinme olarak(onları) bıraktık''.
YASİN SURESİ:37-38-39-40-43-44 UZUN OLDU AMA SİZLER DE Ayet'leri işaret
ediyordunuz zaten değil mi? Hepinizden Allah(CC) razı olsun.
Sizin resimde bana Asr_ı Saadet devrinin Müminelerinin tesettürünü, hicab'ını hatırlattı.Ne mutlu Allah yolunda Özgürlüğü seçenlere, nefsinin köleliğinden kurtulanlara....
talipamcaSizin resimde bana Asr_ı Saadet devrinin Müminelerinin tesettürünü, hicab'ını hatırlattı.Ne mutlu Allah yolunda Özgürlüğü seçenlere, nefsinin köleliğinden kurtulanlara....
mavinin bile farklı tonlarını farklı mekanlarda sergileyen nakış gibi işleyen Rabbimin inceliklerini ve muhteşem ahengini anımsattı bana sizin avatarınız tebrikler güzel seçim...
s.a fatıma kardeşim senin resmin rasulullah s.a.v kokusunu ve şehitlerimizi anımsatıyor emaneti verene emanet olumonece kardeşim hakkını helal et aynı anda yazmışız senin resmin geleceğin imanlı evlatlarını anımsatır inşallah
gooded, post: 484005, member: 61976Avatar Ne Nerde Nasil çok Soru Var Cahillik Zorzanaat
Bilmiyorum Ama Cahillik öğrenmeye Açikliktir.
NE DEMEK İSTEDİĞİNİZ TAM OLARAK ANLAMADIM. ONUN İÇİN BİŞŞEY YAZAMIYORUM AMA SÖYLİCEKELRİNİZ TARTIŞMAYA DAYALI İSE DE YAZMAYIN.
MEVLA YAR VE YARDIMICINZ OLSUN. SELAM VE DUA İLE..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22442-usttekinin-avatarina-bakinca-aklinizdan-gecen-nedir · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.