üsttekinin Avatarina Bakinca Aklinizdan Geçen Nedir?
21.553 görüntülenme · 249 yanıt
Avatarı görünce aklıma inanın bu söz geldi;
"Eğer cennete gidersem içeri girmeden kapısından bakacağım.İçinde kitaplar varsa gireceğim.Girdikten sonra gelmiş geçmiş başta sultan Mevlana, İmam-ı Rabbani (k.s.) bütün ehli ilim arasında münazaralar tertiplenmesini isteyeRek oturacak ve sadece onları seyredeceğim..."
ŞEHİT BAYRAM ALİ ÖZTÜRK HOCAMIZ (R.A.)
"Eğer cennete gidersem içeri girmeden kapısından bakacağım.İçinde kitaplar varsa gireceğim.Girdikten sonra gelmiş geçmiş başta sultan Mevlana, İmam-ı Rabbani (k.s.) bütün ehli ilim arasında münazaralar tertiplenmesini isteyeRek oturacak ve sadece onları seyredeceğim..."
salavatqetirAvatarı görünce aklıma inanın bu söz geldi;
Çok güzelmiş canım.. Rabbim razı olsun..
Tek olan Rabbimiz!
İhlas suresi geldi aklıma..
1 - De ki; O Allah bir tektir.
2 - Allah eksiksiz, sameddir (Bütün varlıklar O'na muhtaç, fakat O, hiç bir şeye muhtaç değildir)
3 - Doğurmadı ve doğurulmadı.
4 - O 'na bir denk de olmadı.
İhlas suresi geldi aklıma..
1 - De ki; O Allah bir tektir.
2 - Allah eksiksiz, sameddir (Bütün varlıklar O'na muhtaç, fakat O, hiç bir şeye muhtaç değildir)
3 - Doğurmadı ve doğurulmadı.
4 - O 'na bir denk de olmadı.
Sitenin EN lerine yazacaktım buraya kısmet oldu..
EN güzel avatar..
Resme bakınca, ilk aklıma eyüp sultanda namaz geldi =)
Avatardaki eşarptan almıştım, kuzenim eyüp sultanda onunla namaz kılmıştı..
EN güzel avatar..
Resme bakınca, ilk aklıma eyüp sultanda namaz geldi =)
Avatardaki eşarptan almıştım, kuzenim eyüp sultanda onunla namaz kılmıştı..
KatrePareErguvan..
Kokten, filize, filizden ASKA yetisen bir erguvan goruyorum.
Rabbim razı olsun canım.. :a11:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22442-usttekinin-avatarina-bakinca-aklinizdan-gecen-nedir · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.