üsttekinin Avatarina Bakinca Aklinizdan Geçen Nedir?

21.553 görüntülenme · 249 yanıt

Paylaş:
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

Aleyna Ve Aleyküm Selam... Sizin Avatariniz Huzurlu Bir Ortami Hatirlatiyor.... Mevla Ya Rve Yardimicimiz Olsun.. Nasilki Açik Kardeşlerimiz Dişarda Serbest Gezebiliyorsa Bizimde çaşafli Pardesölü Ve Türbanli Kardeşlerimizde Hiç Bir Zorluk çekmeden Dişarda Gezebilmeyiliyiz. Kimsenin Bize Karişmamasi Gerekir... Ama şubatin Ikisinde Başörtüsü Yüzünden Eylem Yapicak Olan Kardeşelrmizede Sesleniyorum Biz Nasils Ki Sizin Giyim Biçiminize Karişmiyorsak Sizde Bizim Başörtümüze Karişmayin.....
lütfi

lütfi

Mübarek Üye · 2.120 mesaj

Kısacası ÖZGÜRLÜK Selam ve dua ile
mavicik

mavicik

Aktif Üye · 81 mesaj

yapilan eylemleri sikintilari basortuyu alet ederek oynanan politik oyunlari aklima getiriyor ustekinin avatari
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

üstteki kardeşimin avatarı bana masum olmayı hatırlattı....

selametle...
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

fatıma ablanın avatarı Bizim köyü hatırlattı her yer yeşillik Çok güzl görüntü :) Selam ve dua ile ...

FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

dd
gecekondu, post: 591511, member: 73855fatıma ablanın avatarı Bizim köyü hatırlattı her yer yeşillik Çok güzl görüntü :) Selam ve dua ile ...

sizin avatarınızda bana özgürlüğe hasret kalmışlığı hatırlattı.... bu arada abla demişiniz ama ablanız olucak yaşta değilim ablam....:evet:K:)
ayluh

ayluh

Aktif Üye · 61 mesaj

Selamün Aleyküm
Benim avatarım içinde bir yorum bekliyorum. Çünkü ben üstteki avatara bakınca kıştan sonraki tabiatın yeşilliğini gördüm birden.
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

ayluhSelamün Aleyküm
Benim avatarım içinde bir yorum bekliyorum. Çünkü ben üstteki avatara bakınca kıştan sonraki tabiatın yeşilliğini gördüm birden.

aleyna ve aleyküm selam sizin avatarına bakınca benim yaramaz yeğenim geldi aklıma.çoçuk neyiniz bilmiyorum ama mevla analı babal büyütsün.selametle....
ayluh

ayluh

Aktif Üye · 61 mesaj

FATIMAAaleyna ve aleyküm selam sizin avatarına bakınca benim yaramaz yeğenim geldi aklıma.çoçuk neyiniz bilmiyorum ama mevla analı babal büyütsün.selametle....

Bu çocuk yeğenim. Adı Muhammet Emin. İsminden sebep bende çok seviyorum onu. A.E.O.
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

ayluhBu çocuk yeğenim. Adı Muhammet Emin. İsminden sebep bende çok seviyorum onu. A.E.O.

adı gibi güzel ahlaklı olur İNŞALLAH.
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

Mübarek Üye · 7.329 mesaj

çiçeğen ismini bilmediğim..
.................
kalbinur

kalbinur

Mübarek Üye · 2.602 mesaj

hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Allahın Kelamı Yüce Kitabımız ve Beşikten mezara dek ilim
kalbinur

kalbinur

İste kainatı anlatan kitab gecmisi gelecegi anlatan kitab bütün cevapların bulunduğu kitab kuranikerim ve de onun yüceliği bide Allah'ın evi ayetin dediği gibi güvenilir yer
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Allah razı olsun, çok güzel anlatmışsın kardeşim
kalbinur

kalbinur

hanife denizAllah razı olsun, çok güzel anlatmışsın kardeşim

Ecmain inşaallah
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

kuranı kerım sevdalı küçük kız çocuğu....
.................
kalbinur

kalbinur

Seninkine ne demeli gülüm
Hatice-tül Kübra

Hatice-tül Kübra

onuda sen soyle nur:)
.................
kalbinur

kalbinur

Tabikide güvercin :D(amma-anlamı geniş;))
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.