üsttekinin Avatarina Bakinca Aklinizdan Geçen Nedir?
21.553 görüntülenme · 249 yanıt
Aleyna Ve Aleyküm Selam... Sizin Avatariniz Huzurlu Bir Ortami Hatirlatiyor.... Mevla Ya Rve Yardimicimiz Olsun.. Nasilki Açik Kardeşlerimiz Dişarda Serbest Gezebiliyorsa Bizimde çaşafli Pardesölü Ve Türbanli Kardeşlerimizde Hiç Bir Zorluk çekmeden Dişarda Gezebilmeyiliyiz. Kimsenin Bize Karişmamasi Gerekir... Ama şubatin Ikisinde Başörtüsü Yüzünden Eylem Yapicak Olan Kardeşelrmizede Sesleniyorum Biz Nasils Ki Sizin Giyim Biçiminize Karişmiyorsak Sizde Bizim Başörtümüze Karişmayin.....
dd
sizin avatarınızda bana özgürlüğe hasret kalmışlığı hatırlattı.... bu arada abla demişiniz ama ablanız olucak yaşta değilim ablam....:evet:K:)
gecekondu, post: 591511, member: 73855fatıma ablanın avatarı Bizim köyü hatırlattı her yer yeşillik Çok güzl görüntü :) Selam ve dua ile ...
sizin avatarınızda bana özgürlüğe hasret kalmışlığı hatırlattı.... bu arada abla demişiniz ama ablanız olucak yaşta değilim ablam....:evet:K:)
ayluhSelamün Aleyküm
Benim avatarım içinde bir yorum bekliyorum. Çünkü ben üstteki avatara bakınca kıştan sonraki tabiatın yeşilliğini gördüm birden.
aleyna ve aleyküm selam sizin avatarına bakınca benim yaramaz yeğenim geldi aklıma.çoçuk neyiniz bilmiyorum ama mevla analı babal büyütsün.selametle....
FATIMAAaleyna ve aleyküm selam sizin avatarına bakınca benim yaramaz yeğenim geldi aklıma.çoçuk neyiniz bilmiyorum ama mevla analı babal büyütsün.selametle....
Bu çocuk yeğenim. Adı Muhammet Emin. İsminden sebep bende çok seviyorum onu. A.E.O.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22442-usttekinin-avatarina-bakinca-aklinizdan-gecen-nedir · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.