KARDEŞLERİM YARDIM EDERMİSİNİZ?
1.714 görüntülenme · 17 yanıt
SELAMUNALEYKÜM KARDEŞLERİM Bİ KARDEŞİMİZ VAR 300 MİLYAR BORCU VARMIŞ VE ÖDEYEMİYORMUŞ ÇOK SIKINTI İÇİNDEYMİŞ ONUN İÇİN 4444 SALAT_I TEFRİCİYE OKUYACAĞIZ. OKUMAK İSTEYENLERİN LÜTFEN BANA YAZMALARINI RİCA EDİYORUM ALLAH RIZASI VAR BU İŞİN SONUNDA KATILIMLARINIZA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN SELAM VE DUA İLE B)B) B) B)
RE: KARDEŞLERİM YARDIM EDERMİSİNİZ?
Aleykum selam kardeşim ben 100 tane alabilirim. Rabbim yar ve yardımcısı olsun..selametle.
Aleykum selam kardeşim ben 100 tane alabilirim. Rabbim yar ve yardımcısı olsun..selametle.
CANINIZ SAĞOLSUN KARDEŞLERİM KATILMASANIZDA ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE
CANINIZ SAĞOLSUN KARDEŞLERİM KATILMASANIZDA ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE
bende 100 tane alıyorum .Rabbim darda kalan kullarına merhamet etsin duasıyla..
bende 100 tane alıyorum .Rabbim darda kalan kullarına merhamet etsin duasıyla..
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
CÜMLENİZDEN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLERİM RABBİM DARDA KALAN KULLARINA YARDIM ETSİN NAMAZA BORÇLU KARDEŞİMİZİN BORCUNU KOLAYLIKLA ÖDEMESİ NİYETİYLE BAŞLAYACAĞIZ... İLBEYİ KARDEŞİMİNDE SORUSUNA YANIT OLARAK DUA İLE BORÇ ÖDENMEZ AMA RABBİMİZDEN YARDIM İSTEYEBİLİR DARDA KALAN KULLARININ FERAHA ERİP KOLAYLIKLA BORCUNU ÖDEYEBİLMESİNİ İSTEYEBİLİRİZ ÖYLE DEĞİLMİ DUA OLMADAN HİÇ Bİ İŞ HAYIRLI OLMAZ UMARIM AYDINLANMIŞSINIZDIR BU ARADA 4444 TEFRİCİYENİN SIRRI OLMASINI ÇOK İSTEDİĞİMİZ Bİ İŞ İÇİN OKURUZ ALLAHIN İZNİYLEDE OLUR BU DA O İŞLERDEN Bİ TANESİ DARDA KALAN KARDEŞİMİZİN BORCUNU KOLAY ÖDEMESİ... SELAM VE DUA İLE
CÜMLENİZDEN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLERİM RABBİM DARDA KALAN KULLARINA YARDIM ETSİN NAMAZA BORÇLU KARDEŞİMİZİN BORCUNU KOLAYLIKLA ÖDEMESİ NİYETİYLE BAŞLAYACAĞIZ... İLBEYİ KARDEŞİMİNDE SORUSUNA YANIT OLARAK DUA İLE BORÇ ÖDENMEZ AMA RABBİMİZDEN YARDIM İSTEYEBİLİR DARDA KALAN KULLARININ FERAHA ERİP KOLAYLIKLA BORCUNU ÖDEYEBİLMESİNİ İSTEYEBİLİRİZ ÖYLE DEĞİLMİ DUA OLMADAN HİÇ Bİ İŞ HAYIRLI OLMAZ UMARIM AYDINLANMIŞSINIZDIR BU ARADA 4444 TEFRİCİYENİN SIRRI OLMASINI ÇOK İSTEDİĞİMİZ Bİ İŞ İÇİN OKURUZ ALLAHIN İZNİYLEDE OLUR BU DA O İŞLERDEN Bİ TANESİ DARDA KALAN KARDEŞİMİZİN BORCUNU KOLAY ÖDEMESİ... SELAM VE DUA İLE
HERSEY DUA ILE KARDESIM
YER VE GOK ;);)
ilbeyi yazdı:
selam aleyküm. merak ettim ettim bu kardeş 300milyarlık borcu nasıl yapmış. borçların tefriciye ile ödeneceğini bilmiyordum. Aydınlatırsanız sevinirim.
HERSEY DUA ILE KARDESIM
YER VE GOK ;);)
SELAMÜN ALEYKÜM BÜTÜN MÜSLÜMAN DİN KARDEŞLERİME GERÇEKTEN ÇOK DUYGULANDIM ÇÜNKÜ NEDEN FATMA HANIM BİZDEN PARA İSTEMİYOR SADECE B,ZDEN ALLH RIZASI İÇİN DUA BEKLİYOR ALLAH DUA EDENLERİN DUALARINI KABUL EDER BİDE BEN BİŞEY ÖGRENİCEM BU DUAYA BAŞLAMADAN KAÇ REKAT NAMAZ KILMAK GEREKİYOR
SELAMÜN ALEYKÜM BÜTÜN MÜSLÜMAN DİN KARDEŞLERİME GERÇEKTEN ÇOK DUYGULANDIM ÇÜNKÜ NEDEN FATMA HANIM BİZDEN PARA İSTEMİYOR SADECE B,ZDEN ALLH RIZASI İÇİN DUA BEKLİYOR ALLAH DUA EDENLERİN DUALARINI KABUL EDER BİDE BEN BİŞEY ÖGRENİCEM BU DUAYA BAŞLAMADAN KAÇ REKAT NAMAZ KILMAK GEREKİYOR
kardesim ben 1000 tane alabilirim teske ne zamana kadarda oldugunu yazsaydiniz ona görede hizlanirdik .
dua muminin silahidir hayirli isler icin okundugu muttetce kabule sayandir.
ALLAHkardesimize kolaylik kapilarini acsin insallah...
ALLAHkulunu kuluna muhtac etmesin cok zordur ...
kardesim ben 1000 tane alabilirim teske ne zamana kadarda oldugunu yazsaydiniz ona görede hizlanirdik .
dua muminin silahidir hayirli isler icin okundugu muttetce kabule sayandir.
ALLAHkardesimize kolaylik kapilarini acsin insallah...
ALLAHkulunu kuluna muhtac etmesin cok zordur ...
Hala eksiginiz varsa Allah'in izni ile ben 250 okuyabilirim.AllahCC tum darda kalanlara ve borcu olup da odeme guclugu cekenlere tez zamanda yardim etsin.
Benden tarafi da helal olsun.
Allah'a emanet olunuz.
Hala eksiginiz varsa Allah'in izni ile ben 250 okuyabilirim.AllahCC tum darda kalanlara ve borcu olup da odeme guclugu cekenlere tez zamanda yardim etsin.
Benden tarafi da helal olsun.
Allah'a emanet olunuz.
Sevgili kardesim, ben nasipse 250 okuyabilirim(hala eksiginiz var mi?)
Allah tez zamanda tum darda olanlari bolluga kavustursun insAllah.Arkadasiniza da borclarini odemekte Allah(CC) kolayliklar versin.
Benden tarafi helal olsun
Sevgili kardesim, ben nasipse 250 okuyabilirim(hala eksiginiz var mi?)
Allah tez zamanda tum darda olanlari bolluga kavustursun insAllah.Arkadasiniza da borclarini odemekte Allah(CC) kolayliklar versin.
Benden tarafi helal olsun
EĞER EKSİK VARSA BENDE OKUYABİLİRİM 250 İNŞALLAH HİÇ SIKINTIYA GİRMEDEN ÖDEYEBİLİR BORCUNU. RABBİM FERAHLIK VERSİN İÇİNE İNŞALLAH Bİ ÇARE BULUR...
EĞER EKSİK VARSA BENDE OKUYABİLİRİM 250 İNŞALLAH HİÇ SIKINTIYA GİRMEDEN ÖDEYEBİLİR BORCUNU. RABBİM FERAHLIK VERSİN İÇİNE İNŞALLAH Bİ ÇARE BULUR...
HALA EKSİK VARMI BENDE OKUYABİLİRİM FAKAT NAMAZ MI KILINIYO DUADAN ÖNCE NASIL KILINDIĞINI YAZARSINIZ İLKİNDİDEN SONRA BENDE BAŞLIYM OKUMAYA SELAM VE DUA İLE RABBİM YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH
HALA EKSİK VARMI BENDE OKUYABİLİRİM FAKAT NAMAZ MI KILINIYO DUADAN ÖNCE NASIL KILINDIĞINI YAZARSINIZ İLKİNDİDEN SONRA BENDE BAŞLIYM OKUMAYA SELAM VE DUA İLE RABBİM YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8186-kardeslerim-yardim-edermisiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kur'an hatmimize yardım edermisiniz kardeşlerim:( Hatim Listesi 480 cevap
- Kur'an hatmime yardım edermisiniz kardeşlerim:( Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 69 cevap
- Bana dularınızla yardım edermisiniz kardeşlerim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- yardım..yardım..yardım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- Yavrumuza dua edermisiniz kardeşlerim... Dua Bölümü 4 cevap
- arkadaşımın astım olan annesi için dua edermisiniz kardeşlerim? Dua Bölümü 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.