selamun aleyküm hayırlı cumalar kardeşlerim dua isteyenlere dua edelim ALLAH rızası için bu gün cuma inş dualarımız kabul olur ALLAH a emanet olun eslamun aleyküm
Allah rızası için bunu okuyun
4.017 görüntülenme · 43 yanıt
Selamun Aleykum Yames Kardeşim Durumuna çok üzüldüm. Rabbim Yardimcin Olsun Kardeşim. Senin Ve Senin Gibi Zor Durumda Olanlarin Yardimcisi Rabbimizdir Inşallah. Bu Müminlerin Bayrami Cuma Gününde Senin Için Tüm Kalbimle Dua Edeceğim Kardeşim.inşallah Sikintini Atarsin üzerinden. Rabbimize Emanet Ol Kardeşim.
Canim Kardeşim Durumuna Inan çok üzüldüm.rabbim Mübarek Cumanin Hürmetine Rabbim Yar Yardimcin Olsun.rabbim O'nun Bildiği Bütün Kötülüklerden Seni Muhafaza Buyursun.korkma Rabbim Istemedikçe Bir Kuru Yaprak Bile Düşmez.rahmana Emanetsin Güzel Kardeşim
İmtihan dünyasındayız nede olmasa zorluklarda güzelliklerde bizim için. Derdi veren RABBİM dermanınıda verir inşaALLAH RABBİM yar ve yardımcın olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21960-allah-rizasi-icin-bunu-okuyun · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- arkadaşlar lutfen bunu okuyun ve sız yerleştırın ben bunu konusunu bulamadım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 24 cevap
- Allah rızası için okuyun Dini sohbet 2 cevap
- allah rızası için lütfen okuyun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- allah rızası için okuyun. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 22 cevap
- Lütfen okuyun...Allah rızası için destekleyin.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- ALLAH RIZASI İÇİN OKUYUN!!!!!!!! Boykot 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.