Allah rızası için bunu okuyun
4.017 görüntülenme · 43 yanıt
Allah sana senin kaldramayacağından fazlasını yüklemez inşallah. ALLAH'ın yardımı geldiğinde O'nu tesbih et ve çokça tövbe et. umulurki bu senin için daha hayırlıdır.
Selamün Aleyküm
Selamün Aleyküm
Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun tövbe edin bir daha da kötüye gitmeyin Rabbim herşeyi bilen ve görendir sizin kalbinizden geçenleride anca o bilir ona sığının ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun selametle
Selamün Aleyküm
Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun tövbe edin bir daha da kötüye gitmeyin Rabbim herşeyi bilen ve görendir sizin kalbinizden geçenleride anca o bilir ona sığının ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun selametle
:Ayames kardeşim çok etkilendim RABBİM yardıncın olsunçok üzüldüm sana hatmede dua edeceğim inşallah rabbim senin yüzünü hayra çevirsin Takva azığıyla rızıklandırsın .şer insanların kötülüğünden korusun. doğru yoluna eriştirsin. hepimizin hayatında inişler çıkışlar oluyor tabiki RABBİM doğru yoluna eriştirdiği kullarından eylesin senin için dua edeceğim selametle ALLAHA emanet ol:gulegule:gulegule
yames kardeşim niye cevap yazmıyorsun bizler senin için çok üzüldük neyse derdin hallettinmi cevap yazarsan memnun olurum
selamün aleyküm kardeşim.
NE İDİM NE OLDUM
EN OLDUMDA NE OLACAM.
ALLAH yar ve yardımcın olsun. Senin bu feryatlarına dayanamadım kardeşim.öyle candan yardım istiyorsunki"merhametlilerin en merhametlisi ALLAHIM.anamızdan,babamızdan,bacı ve gardaşımızdan,eşimiz ve dostumuzdan bile bizi daha çok seven RAHMANIM.ben seni merhamet sahibi olaraktan bildim.senin o yüce merhametin,biz aciz ve günahkar kullarına.YARAB Bu aciz kulunada rahmetinle yaklaş.sıkıntılarını gider.senden başka kapımız ve dostumuz yok ALLAHIM. AMİNNNNNN.
NE İDİM NE OLDUM
EN OLDUMDA NE OLACAM.
ALLAH yar ve yardımcın olsun. Senin bu feryatlarına dayanamadım kardeşim.öyle candan yardım istiyorsunki"merhametlilerin en merhametlisi ALLAHIM.anamızdan,babamızdan,bacı ve gardaşımızdan,eşimiz ve dostumuzdan bile bizi daha çok seven RAHMANIM.ben seni merhamet sahibi olaraktan bildim.senin o yüce merhametin,biz aciz ve günahkar kullarına.YARAB Bu aciz kulunada rahmetinle yaklaş.sıkıntılarını gider.senden başka kapımız ve dostumuz yok ALLAHIM. AMİNNNNNN.
S.a Yazinzi Okudum Ve Rabbim Yar Ve Yardimciniz Olsun Mevlan Kalbinizden Geçen Ve Sizn Için Aileniz Için Sevdikleriniz Için Hakkinizda Hayirli Olani Kadernize Yazsin Ve Bizlerde Inş Amin Diyen Kardeşlerinizden Olalim.sikintiniz Neyse Rabbim Sikintinizi Kaldiracak Gücü Versin Derdiniz Tasaniz Herneyse Rabbim En Hafif şekilde Atlatmayi Nasip Eylesin.şüphessiki Rabbim Vadinden Dönmez Muhakkaki O Sikintiyi Size Verdiyse Bir Sebebi Sonundad Inş Sabriniz Ve Teslimiyetinizle Feraha Kavuşanlardan Olursunuz.rabim Sabir Ve Hayirlisiniz Nasip Etsin Inş
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm, forum biraz karışmış sanırım, hepsini okuyamadım..Ben sıkıntısı olan kardeşimizin niyetine 5 yasin alıyorum inşallah..Bitimindeki duayı kimse almıyorsa veya almayacak olursa, duasını da alabiliriz bu arada..
Rabbimiz c.c kabul eylesin.Rabbimiz c.c yar ve yardımcınız olsun inşallah.Selam ve dua ile.
aliye_aliyeSelamün Aleyküm, forum biraz karışmış sanırım, hepsini okuyamadım..Ben sıkıntısı olan kardeşimizin niyetine 5 yasin alıyorum inşallah..Bitimindeki duayı kimse almıyorsa veya almayacak olursa, duasını da alabiliriz bu arada..
Rabbimiz c.c kabul eylesin.Rabbimiz c.c yar ve yardımcınız olsun inşallah.Selam ve dua ile.
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM YAMES KARDEŞİMLE BEN KONUŞTUM BİRAZ SORUMLARI VAR BU FORMU DAHA ÖNCE ACMIŞTI ŞU AN DUA ALMAYIM BİRAZ ZAMAN SONRA BAŞTAN BAŞLATACAĞIZ NE YAPACAĞIMIZI OZAMAN BİLDİRİRİZ ALLAH RAZI OLSUN SENDEN RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM YAMES KARDEŞİMLE BEN KONUŞTUM BİRAZ SORUMLARI VAR BU FORMU DAHA ÖNCE ACMIŞTI ŞU AN DUA ALMAYIM BİRAZ ZAMAN SONRA BAŞTAN BAŞLATACAĞIZ NE YAPACAĞIMIZI OZAMAN BİLDİRİRİZ ALLAH RAZI OLSUN SENDEN RABBİME EMANET OL KARDEŞİM.
Ve aleyküm Selam abi..Bu forumu takip ederim her zaman, başladınız mı diye.. Ben yine de aldığım yasinleri not aldım şimdi.. Başlatacağınız zaman ekleme de yapabilirim aldığım sayıya..Duasını da alabiliriz, aklınızda bulunsun abi..
Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah.
aliye_aliyeVe aleyküm Selam abi..Bu forumu takip ederim her zaman, başladınız mı diye.. Ben yine de aldığım yasini not aldım şimdi.. Başlatacağınız zaman ekleme de yapabilirim aldığım sayıya..Duasını da alabiliriz, aklınızda bulunsun abi..
Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah.
TAMAM KARDEŞİM ANLADIM FORUMU ACINCA YAZARIM RABBİME EMANET OL SELAMÜN ALEYKÜM .
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR

Cevdet Abi Dua Başlatirsan Ben Hazirim Hangisini Başlatirsaniz Okurum Rabbim En Kisa Zamanda Refaha Ulaştirsin
Allah yardımcın olsun kardeş Allah tez zamanda sıkıntını gidersin hepimiz senin için dua ederiz .umarım sende başındaki bu kötü beladan kurtulursun. AMİN...
Sevgi GülüCevdet Abi Dua Başlatirsan Ben Hazirim Hangisini Başlatirsaniz Okurum Rabbim En Kisa Zamanda Refaha Ulaştirsin
S.A KARDEŞİM YAMES ABLANIN FORMU ÇOK ZOR DURUMDAYIM DİYE BAŞLADI RABBİME EMANET OLUN:H
Anadolunun Kara Bağrindan
Selamün Aleyküm Abilerim , Ablalarim , Kardeşlerim , Bacilarim Bende Burdayim...
Selamün Aleyküm Abilerim , Ablalarim , Kardeşlerim , Bacilarim Bende Burdayim...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21960-allah-rizasi-icin-bunu-okuyun · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.