ALLAH RIZASI İÇİN OKUYUN!!!!!!!!
1.432 görüntülenme · 5 yanıt
ARKADAŞLAR BENDE SİZE KATILIYORUM FAKAT ONLARI İZLEYEN ÇOCUKLARININ EMİNMKİ ALLELERİDE İZLİYORDUR GENEL ANLAMDA HER EVDE 1 TV VAR VE BU BÜTÜN FERTLER TARAFINDAN ORTAK OLARAK İZLENMEKTE YANİ ÇOCUKLARIN BİR SUÇU YOK AİLELERDE İZLİYOR ARTI KUMANDANIN DA BENCE HEP BÜYÜKLERİN ELİNDE OLDUGU DÜŞÜNÜLÜRSE YOZLAŞAN AİLELER VE BU AİLDE YETİŞEN GENÇLİK TABİKİ İZLENDİKÇE YENİLERİ YAPILIYOR :(:(:(:(:(:(:(:(
яυнυм ℓüтƒυηυ özℓєя" нєяşєу∂є тєк вιя ιмzα 'уα нαу'
RE: ALLAH RIZASI İÇİN OKUYUN!!!!!!!!
zeynep kardeşim benim amacım çoçukların yapmış olduklarını ailelere sunmaktı tabiki suçları yok Aileler artık bunları görsün vede bilsinler diye çabam islami usüllerle büyüsün gelişsin ki vatana millete yararı olsun yok böyle giderse onlar hiç büyücülerden çıkmıycaklar ozaman durum vahim
zeynep kardeşim benim amacım çoçukların yapmış olduklarını ailelere sunmaktı tabiki suçları yok Aileler artık bunları görsün vede bilsinler diye çabam islami usüllerle büyüsün gelişsin ki vatana millete yararı olsun yok böyle giderse onlar hiç büyücülerden çıkmıycaklar ozaman durum vahim
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
çok güzel bi konuya değinmişsin arkadaşım aslında sadece çocuklarımız t.v etkilenmiyo gençlerimiz de bence çok etkileniyolar bi aralar manken olmak için evden kaçıp gidenler vardı daha sonra yarışmalara katılıp ünlü olmak isteyenler evlilik yarışmalarıve magazin programları, mafya dizileri gençlerimizi hep kötü alışkanlığa sürüklemektedir..... allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.....
çok güzel bi konuya değinmişsin arkadaşım aslında sadece çocuklarımız t.v etkilenmiyo gençlerimiz de bence çok etkileniyolar bi aralar manken olmak için evden kaçıp gidenler vardı daha sonra yarışmalara katılıp ünlü olmak isteyenler evlilik yarışmalarıve magazin programları, mafya dizileri gençlerimizi hep kötü alışkanlığa sürüklemektedir..... allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.....
gençlik özentide zaman gaflet zamanı Allah bize tez zamanda uyanmayı nasip etsin selam ve dua ile
gençlik özentide zaman gaflet zamanı Allah bize tez zamanda uyanmayı nasip etsin selam ve dua ile
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
KESİNLİKLE DOĞRU SÖYLEMİŞSİN MUHAMMED KARDEŞ BENİM YEĞENLERİM DE VAR BUNLARIN DELİLERİ AMA ARTIK BENİM ONLARI DURDURMAM LAZIM ALLAH RAZI OLSUN
KESİNLİKLE DOĞRU SÖYLEMİŞSİN MUHAMMED KARDEŞ BENİM YEĞENLERİM DE VAR BUNLARIN DELİLERİ AMA ARTIK BENİM ONLARI DURDURMAM LAZIM ALLAH RAZI OLSUN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/404-allah-rizasi-icin-okuyun · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allah rızası için bunu okuyun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 43 cevap
- Lütfen okuyun...Allah rızası için destekleyin.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- Allah rızası için okuyun Dini sohbet 2 cevap
- allah rızası için lütfen okuyun Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- allah rızası için okuyun. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 22 cevap
- Evvela Allah rızası için. fatma halam için.tüm ölenlerimiz -hastalarımız için YASİN Hatim Listesi 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.