🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
169.870 görüntülenme · 1.954 yanıt
Selamun Aleykum 500 adet okudum.Annemde 1000 adet okudu Allah kabul etsin,sizlerdende razı olsun. Selametle
Ey Allah'ım Her halükarımda huzurunda olma bilincini bana ihsan eyle . Kalbimi Sen'den başkasından hali eyle. Huzurunda olanların aşkını ihsan eyle ALLAH'ım.
S.a Tüm Islam Aleminin Mevlid Kandili Mübarek Olsun...rabbime Yüzbinlerce Hamd Olsun Ki,bizleri Efendimiz Hz. Muhammed S.a.v. In ümmetinden Eyledi.O na Layik ümmet Olabiliriz Inşallah...
Ben 200 Tane Yi De Okudum Ve 200 Tane Daha Aliyorum...Allah Kabul Etsin...
Ben 200 Tane Yi De Okudum Ve 200 Tane Daha Aliyorum...Allah Kabul Etsin...
hayirli geceler butun musluman aleminin kandili kutlu olsun rabbim yenilerine eristirir insallah bugun 1000 tane daha okudum TOPLAM:12.300 adet okudum insallah tamamlanmisdir
Eyinak, post: 615687, member: 20924ben 1.000
kamuran 1.500
kezban 1.000
hamide 500
kardeşlerim ve ben aldıklarımızı yarın akşama İnşAllah okumuş olacağız.Selam ve dua ile..
Dün aldıklarımızı okuduk.
1.000 tane daha okuduk eklersiniz.Selam ve dua ile İnşAllah.....
son aldığım 1000 tane salavat-ı şerife okunmuştur.
1000 selvi
1000 Gülcan
okundu .
devam edersek 4000 daha alıyorum.. kutlu Doğum haftasına kadar devam edersek daha çok okunmuş olur çevremize de bizlere de vesile oluyo inşAllah.
Yüce Rabbim hepsinide kabul eylesin .. En sevgilisi yüzü suyu hürmetine cümlemizide bağışlasın merhamet etsin ibadetlerimizi makbul dualarımızı kabul eylesin inşallah ... amin amin amin
1000 selvi
1000 Gülcan
okundu .
devam edersek 4000 daha alıyorum.. kutlu Doğum haftasına kadar devam edersek daha çok okunmuş olur çevremize de bizlere de vesile oluyo inşAllah.
Yüce Rabbim hepsinide kabul eylesin .. En sevgilisi yüzü suyu hürmetine cümlemizide bağışlasın merhamet etsin ibadetlerimizi makbul dualarımızı kabul eylesin inşallah ... amin amin amin
Bende bayadır siteye giremedim yazamadım. 15.000 ad okudum. Daha da okuyorum inşallah. İşlerim dolayısı geciktim, esasında çoktan bitirmiş olmam gerekirdi :(
Ne zamana kadar okuyacağız.
Ne zamana kadar okuyacağız.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.