🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
169.871 görüntülenme · 1.954 yanıt
selamün aleyküm...almış olduğum 1000 adeti okudum...1000adet daha alıyorum...hayırlı geceler...
arzu ayhanselamun aleykum arkadaslar listeye nerden bakiliyo yani kimin ne kadar okudugunu yazan bi liste varmi herkesin ne kadar okudugunun sayisini nasil yapiyosunuz yani merak ettimde hayirli aksamalar...
kardeşim liste ilk sayfada oradan bakabilirsin
salavatımız sana alemlerin peygamberi sultanım unutma bizide her alemde şefaat senden
salavatımız sana alemlerin peygamberi sultanım unutma bizide her alemde şefaat senden
dostlar 8000 tane daha ekleyelim inşallah ..... rabbim kabul buyursun ve şefaatınden mahrum etmesin bizi sancağının gölgesinden ayırmasın (amin)
dostlar 8000 tane daha ekleyelim inşallah ..... rabbim kabul buyursun ve şefaatınden mahrum etmesin bizi sancağının gölgesinden ayırmasın (amin)
Selamun Aleykum Abi Ben Aldiğim 5000 Selavati şerifi Okudum.
Bunun Haricinde 3078 Tane Daha Okudum
Teyzemin Kizi özlem 1.000
Annem 2.100 Tane Okudu Rabbim Hediyelerimizi Kabul Eylesin. Yarin Siteye Girebilirsek Bugün Okuduklarimizida Yazariz Inşallah. Selam Ve Dua Ile Rabbimize Emanet Olun.
Bunun Haricinde 3078 Tane Daha Okudum
Teyzemin Kizi özlem 1.000
Annem 2.100 Tane Okudu Rabbim Hediyelerimizi Kabul Eylesin. Yarin Siteye Girebilirsek Bugün Okuduklarimizida Yazariz Inşallah. Selam Ve Dua Ile Rabbimize Emanet Olun.
selamun aleyküm ,
dün aldığım 500 ü OKUDUM ... 500 adet daha aldım ...
allaha emanet olunuz ...
dün aldığım 500 ü OKUDUM ... 500 adet daha aldım ...
allaha emanet olunuz ...
.
Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!
Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.