🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
169.870 görüntülenme · 1.954 yanıt
beyza3Ben de şimdilik 1000 tane almak istiyorum
Okudukça alırım inşallaahh...
INSALLAH KARDESIM ALLAH (c.c) Kabul Etsin Enes Abi Isminizi Listeye ekleyecektir
SAFİYESelamün Aleyküm Yaklaşik 1 Haftalik Aradan Sonra şükür Rabbime Yine Burdayim Mart Ayinada Az Kaldi Inşallah Yetişir Ben 2310 Adet Okudum Rabbim Kabul Etsin Allah A Emanet Olun
Ve Aleyküm Selam
öncelikle Hosgeldiniz:H
INSALLAH Kardesim
AMIN ALLAH KAbul Etsin
INSALLAH Kardesim
AMIN ALLAH KAbul Etsin
gülderen özdemirselamün aleyküm sevgili din kardeşlerim ben 5oo almıştım onu okudum 5oo daha okudum allah c.c kabul etsin allah c.c emanet olun
Ve Aleyküm Selam
AMIN:)
ALLAH´a.e.o
AMIN:)
ALLAH´a.e.o
dindarkızselamün aleyküm kardeşim ben 20.000 almıştım 10.000 okundu allaha emanet olun arkaşım ayşede 1.000 tane almıştı o da okudu.
VE Aleyküm Selam
MASALLAH ALLAH Kabul Etsin
:H
MASALLAH ALLAH Kabul Etsin
hafizkiz10.000 tane de ben aldım
:evetALLAH Kabul Etsin
bengiceS.a. Bende 1000 Adet Aliyorum Gün Içerisinde Okunmuş Olacaktir Inşallah Sayiya Gönül Rahatliğiyla Ekleyebilirsiniz Siteye Emeğei Geçen Tüm Kardeşlerden Allah Razi Olsun Inşallah
VE ALEYKÜM SELAM
Öncelikle Üyeliginiz Hayirli Olsun Hosgeldiniz_ Kampanyamiza Katilmaniz ne Güzel_ ALLAH (c.c) Kabul Etsin
Öncelikle Üyeliginiz Hayirli Olsun Hosgeldiniz_ Kampanyamiza Katilmaniz ne Güzel_ ALLAH (c.c) Kabul Etsin
isranurrSelamün Aleyküm
Ben 1000 Tane Aliyorum
Babam Hüseyin Için 5000 Aliyorum
Ve Aleyküm Selam
sizdende Babanizdanda ALLAH Razi Olsun ALLAH (c.c) Kabul Etsin_ Amcaya cok Selam Elerinden öperim :H (benim babamin adida Hüseyin:))
sizdende Babanizdanda ALLAH Razi Olsun ALLAH (c.c) Kabul Etsin_ Amcaya cok Selam Elerinden öperim :H (benim babamin adida Hüseyin:))
SAFİYESelamün Aleyküm Hayirli Günler 4105 Adet Daha Okudum Allahim Kabul Eder Inşallah
VE ALEYKÜM SELAM
MASALLAH KARDESIM ALLAH KABUL ETSIN
Ve Aleyküm Selam
INSALLAH Kardesim
AMIN ALLAH KAbul Etsin
INSALLAH Kardesim
AMIN ALLAH KAbul Etsin
VE ALEYKÜM SELAM
selamün aleyküm kardeşim hayırlı sabahlar hoşgördüm kardeşim iyisiniz inşallah bahar kardeşim
gülderen özdemir
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
canım selamün aleyküm bende 1000 tane daha alayım allah c.c. kabul etsin inşallah allah c.c. emanet olun hayırlı akşamlar
SAFİYEVe Aleyküm Selam
INSALLAH Kardesim
AMIN ALLAH KAbul Etsin
VE ALEYKÜM SELAM
selamün aleyküm kardeşim hayırlı sabahlar hoşgördüm kardeşim iyisiniz inşallah bahar kardeşim
Ve Aleyküm Selam
ALLAH Razi Olsun Cok Sükür Iyiyim :D ya siz?
SAFİYE, post: 592241, member: 75222hayırlı sabahlar 1590 adet daha okunmuştur selam ve dua iile
MASALLAH Ne diyeyim size Bu ne Güzel bir Gayret ALLAH Kabul etsin
belgin, post: 592326, member: 12772selamun aleyküm 2500 tane daha okundu Rabbim (c.c.) Resulunu (s.a.v.) anışımızdan haberdar eylesin inşallah Allah'a emanet olun...
Ve Aleyküm Selam
AMIN AMIN INSALLAH :)B):)
AMIN AMIN INSALLAH :)B):)
ekremeee, post: 592336, member: 7211050 tane okunmuştur 100 tane daha alıyorum
allaha emanet olun
ALLAH KABUL ETSIN KARDESIM B)
nesrin_77, post: 592338, member: 58970Selam aleyküm.
5.000.- daha okunmuştur.
Allah ( cc ) kabül etsin inşallah.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
Toplam : 200.000.-
VE ALEYKÜM SELAM
MASALLAH ABLAM :D SÜPERSIN
ALLAH KABUL ETSIN
MASALLAH ABLAM :D SÜPERSIN
ALLAH KABUL ETSIN
saktas, post: 592514, member: 56599Ben aldığım 1000+5000 i yani toplamda 6000 i bitirdim.Daha sonra 4000 daha bitirdim.Yani 10.000 adet salavat bitti.Listeye ekleyebilirsiniz.
Devamı gelecektir.
Toplamda 10.000 adet bitti.
INSALLAH KARDESIM MASALLAH Gayretleriniz Süper Rabbim Kabul Etsin
evlaben 2800 komşum kader 3000 okudu rabbim kabul etsin amin
:)B)
Komusunuzdanda sizdende ALLAH Razi Olsun
AMIN
ALLAH´a.e.o
Komusunuzdanda sizdende ALLAH Razi Olsun
AMIN
ALLAH´a.e.o
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.