🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
169.870 görüntülenme · 1.954 yanıt
heartbrokenAnnem de (ismi Aynur) 500 tane alıyor. Selametle...
heartbrokenSelamün Aleyküm, Allah hepinizden ve bu konuyu başlatandan yerden göğe kadar razı olsun. 2000 tane şimdilik alıyorum, okuduktan sonra inşallah alacağım.
Ve Aleyküm Selam
AMIN... Katilan Kardeslerimizdende ALLAH Razi Olsun B)
ALLAH KABUL ETSIN
Enes ABi Isminizi Listeye Ekleyecektir
AMIN... Katilan Kardeslerimizdende ALLAH Razi Olsun B)
ALLAH KABUL ETSIN
Enes ABi Isminizi Listeye Ekleyecektir
Küçük kız kardeşim de 200 tane alıyor adı Burcu. Şu anda okuyor bitirdi sayılır. Allah a emanet olun. Selemetle...
heartbrokenAnnem de (ismi Aynur) 500 tane alıyor. Selametle...
heartbrokenSelamün Aleyküm, Allah hepinizden ve bu konuyu başlatandan yerden göğe kadar razı olsun. 2000 tane şimdilik alıyorum, okuduktan sonra inşallah alacağım.
evla, post: 589088, member: 188981000 tane okudum (1000 tane daha okumuştum yanlış yeremi gönderdim noldu bilmiyorum) okumaya devam ediyorum allah hepimizinkini kabul etsin aminnn
lütfiSelamün aleyküm kardeşim ben bugün 12.300 tane daha okudum. Rabbim cümlemizinkini kabul etsin. Amin Selam ve dua ile
heartbrokenKüçük kız kardeşim de 200 tane alıyor adı Burcu. Şu anda okuyor bitirdi sayılır. Allah a emanet olun. Selemetle...
yun_us25
SELAMUN ALEYKUM...
(17,02,2008 ....""2500""adet Salavat okundu inşaALLAH)...
SELAM VE DUA İLE
evla1500 daha okudum allah kabul etsin ve bunu organize edenlerden rabbim razı olsun aminnn
Allah Razı Ola kardeşlerim
listeye işlenmiştir
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.