🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa

169.880 görüntülenme · 1.954 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

Bahar_58
MASALLAH KARDESIM GAYRETIN SÜPER :G

KEŞKE DAHA FAZLASINI YAPABİLSEM :A
ayluh

ayluh

Aktif Üye · 61 mesaj

Selamün Aleyküm.
Enesbatur kardeşim 10.000 adet daha okudum. Allah kabul eder inşallah. Selam ve dua ile.
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Aleyhüsselatü Vesselam Efendimiz buyurdular ki:

"Bir gün bana Cenab-ı Hakk'ın dört büyük meleği geldi. Bunlar Cebrail, Mikail, israfil ve Azrail aleyhisselam idiler. Cebrail Aleyhisselam bana dedi ki: Ya Resulullah ! Senin ümmetinden bir kimse size günde on defa selavat ederse yarın kıyamet gününde ben onun elinden tutar, sıratı kuşlar gibi geçiririm.

ayluh

ayluh

Aktif Üye · 61 mesaj

Bahar_58
Aleyhüsselatü Vesselam Efendimiz buyurdular ki:

"Bir gün bana Cenab-ı Hakk'ın dört büyük meleği geldi. Bunlar Cebrail, Mikail, israfil ve Azrail aleyhisselam idiler. Cebrail Aleyhisselam bana dedi ki: Ya Resulullah ! Senin ümmetinden bir kimse size günde on defa selavat ederse yarın kıyamet gününde ben onun elinden tutar, sıratı kuşlar gibi geçiririm.

Bahar kardeşim bu güller inşallah banadır. Benim mesajımın peşine yazdığın için üstüme alıyorum ve çok teşekkür ediyorum. A.E.O. Duayla
Bahar_58

Bahar_58

ayluhBahar kardeşim bu güller inşallah banadır. Benim mesajımın peşine yazdığın için üstüme alıyorum ve çok teşekkür ediyorum. A.E.O. Duayla

:].....:D
Tabiki Sana Kardesim... Sende ALLAH´a.e.o
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Ben 5,000 adet daha alıyorum bitirince haber veririm bu arada klibi yeni izledim :B süper olmuş emeğinize sağlık Allah c.c. razı olsun
Selametle:H
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

hayrlı akşamlar

hayrlı akşamlar

1010 adet daha okudum rabbim kabul ederse
hakan torbalı

hakan torbalı

Yeni Üye · 6 mesaj

s.a güzel değerli insanlar ben yeniyim bana yardımcı olurmusunuz
Bahar_58

Bahar_58

rüyam3Selamün Aleyküm
Ben 5,000 adet daha alıyorum bitirince haber veririm bu arada klibi yeni izledim :B süper olmuş emeğinize sağlık Allah c.c. razı olsun
Selametle:H

Ve Aleyküm Selam
Bencede Abimizin Ellerinize Saglik.... ALLAH Kabul Etsin

SAFİYE1010 adet daha okudum rabbim kabul ederse

:B
Bahar_58

Bahar_58

hakan torbalıs.a güzel değerli insanlar ben yeniyim bana yardımcı olurmusunuz

VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM
Hangi Konuda Yardim Edebilecegimiz birsey ise seve seve...
(Üyeliginiz Hayirli Olsun)
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

selamün aleyküm.
beni de yazar mısınız. ben de şimdilik 1000 tane alayim sonra tekrar alırım .
allah razı olsun
Bahar_58

Bahar_58

zeynep.s, post: 580517, member: 72832selamün aleyküm.
beni de yazar mısınız. ben de şimdilik 1000 tane alayim sonra tekrar alırım .
allah razı olsun

VE ALEYKÜM SELAM

Tabiki Kardesim Enes Abi Isminizi Listeye ekleyecektir_ InsALLAH Kardesim bitince bi zahmet haber verirseniz listeye okundu diye eklenir...

ALLAH´a Emanet Olun
Bahar_58

Bahar_58

2-Abdurrahman b. Semur (r.a) anlatıyor:
Bir gün Allah Resûlü (sas) yanımıza geldi. Biz Medine Mescidi’nde idik. Şöyle buyurdu: (uzunca bir hadisin parçası)

“Ümmetimden birini Sırat üzerinde gördüm; bazen yorgun argın yürümeye çalışıyor, bazen de emekliyor. Bana getirmiş olduğu salavatlar gelmişler, elinden tutmuşlar, onu doğrultmuşlar ve oradan geçirmişler”.

ULSU

ULSU

Yeni Üye · 5 mesaj

s.a ben uslu. uzun zamandır ulaşamadım size.ben 500 salavatı şerife yazdırmıştım tabi onu coktan okudum hatta onun üstüne 500 daha okudum yani 1000 (biN) oldu haber vereyim dedim artık nasıl oluyorsa siz öyle ekleyin ben okudukça gelip size haber vereceğimm inşallah. ama henüz 1000 bitti okudum inşallah ALLAH kabul eder .
Bahar_58

Bahar_58

ULSUs.a ben uslu. uzun zamandır ulaşamadım size.ben 500 salavatı şerife yazdırmıştım tabi onu coktan okudum hatta onun üstüne 500 daha okudum yani 1000 (biN) oldu haber vereyim dedim artık nasıl oluyorsa siz öyle ekleyin ben okudukça gelip size haber vereceğimm inşallah. ama henüz 1000 bitti okudum inşallah ALLAH kabul eder .

VE ALEYKÜM SELAM KARDESIM

MASALLAH B) ALLAH KABUL ETSIN ALLAH Hepinizin Gönlüne Göre Versin (Enes Abim Listeye Ekleyecektir)
ALLAH´a.e.o
nesrin_77

nesrin_77

Mübarek Üye · 527 mesaj

Selam aleyküm.
5.000.- daha okunmuştur.
Allah ( cc ) kabül etsin inşallah.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.

Toplam : 180.000.-
Bahar_58

Bahar_58

Nesrin Ablaa Süpersin :B MasALLAH

Her kim Cuma günü bana 100 kere Salat getirirse 80 senelik günahı hemen af olur.

nazile

nazile

Üye · 19 mesaj

S.A.ben toplam 5700 tane salavat okudum fakat listede 5100 yazıyor düzeltirseni sevinirim zeliha 1000 ve yasemin de 1000 tane salavat okudu
Allah a emanet olun
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

ne zamana kadar okuyacağızz
Bahar_58

Bahar_58

nazileS.A.ben toplam 5700 tane salavat okudum fakat listede 5100 yazıyor düzeltirseni sevinirim zeliha 1000 ve yasemin de 1000 tane salavat okudu
Allah a emanet olun

VE ALEYKÜM SELAM

Uyaniriz icin Tesekkürler Enes Abim Düzeltecektir_ ALLAH (c.c) Kabul Etsin
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.