🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
169.880 görüntülenme · 1.954 yanıt
Aleyhüsselatü Vesselam Efendimiz buyurdular ki:

"Bir gün bana Cenab-ı Hakk'ın dört büyük meleği geldi. Bunlar Cebrail, Mikail, israfil ve Azrail aleyhisselam idiler. Cebrail Aleyhisselam bana dedi ki: Ya Resulullah ! Senin ümmetinden bir kimse size günde on defa selavat ederse yarın kıyamet gününde ben onun elinden tutar, sıratı kuşlar gibi geçiririm.

Bahar_58Aleyhüsselatü Vesselam Efendimiz buyurdular ki:
"Bir gün bana Cenab-ı Hakk'ın dört büyük meleği geldi. Bunlar Cebrail, Mikail, israfil ve Azrail aleyhisselam idiler. Cebrail Aleyhisselam bana dedi ki: Ya Resulullah ! Senin ümmetinden bir kimse size günde on defa selavat ederse yarın kıyamet gününde ben onun elinden tutar, sıratı kuşlar gibi geçiririm.
Bahar kardeşim bu güller inşallah banadır. Benim mesajımın peşine yazdığın için üstüme alıyorum ve çok teşekkür ediyorum. A.E.O. Duayla
rüyam3Selamün Aleyküm
Ben 5,000 adet daha alıyorum bitirince haber veririm bu arada klibi yeni izledim :B süper olmuş emeğinize sağlık Allah c.c. razı olsun
Selametle:H
Ve Aleyküm Selam
Bencede Abimizin Ellerinize Saglik.... ALLAH Kabul Etsin
Bencede Abimizin Ellerinize Saglik.... ALLAH Kabul Etsin
SAFİYE1010 adet daha okudum rabbim kabul ederse
:B
zeynep.s, post: 580517, member: 72832selamün aleyküm.
beni de yazar mısınız. ben de şimdilik 1000 tane alayim sonra tekrar alırım .
allah razı olsun
VE ALEYKÜM SELAM
Tabiki Kardesim Enes Abi Isminizi Listeye ekleyecektir_ InsALLAH Kardesim bitince bi zahmet haber verirseniz listeye okundu diye eklenir...
ALLAH´a Emanet Olun
Tabiki Kardesim Enes Abi Isminizi Listeye ekleyecektir_ InsALLAH Kardesim bitince bi zahmet haber verirseniz listeye okundu diye eklenir...
ALLAH´a Emanet Olun
2-Abdurrahman b. Semur (r.a) anlatıyor:
Bir gün Allah Resûlü (sas) yanımıza geldi. Biz Medine Mescidi’nde idik. Şöyle buyurdu: (uzunca bir hadisin parçası)
Bir gün Allah Resûlü (sas) yanımıza geldi. Biz Medine Mescidi’nde idik. Şöyle buyurdu: (uzunca bir hadisin parçası)
“Ümmetimden birini Sırat üzerinde gördüm; bazen yorgun argın yürümeye çalışıyor, bazen de emekliyor. Bana getirmiş olduğu salavatlar gelmişler, elinden tutmuşlar, onu doğrultmuşlar ve oradan geçirmişler”.

s.a ben uslu. uzun zamandır ulaşamadım size.ben 500 salavatı şerife yazdırmıştım tabi onu coktan okudum hatta onun üstüne 500 daha okudum yani 1000 (biN) oldu haber vereyim dedim artık nasıl oluyorsa siz öyle ekleyin ben okudukça gelip size haber vereceğimm inşallah. ama henüz 1000 bitti okudum inşallah ALLAH kabul eder .
ULSUs.a ben uslu. uzun zamandır ulaşamadım size.ben 500 salavatı şerife yazdırmıştım tabi onu coktan okudum hatta onun üstüne 500 daha okudum yani 1000 (biN) oldu haber vereyim dedim artık nasıl oluyorsa siz öyle ekleyin ben okudukça gelip size haber vereceğimm inşallah. ama henüz 1000 bitti okudum inşallah ALLAH kabul eder .
VE ALEYKÜM SELAM KARDESIM
MASALLAH B) ALLAH KABUL ETSIN ALLAH Hepinizin Gönlüne Göre Versin (Enes Abim Listeye Ekleyecektir)
ALLAH´a.e.o
ALLAH´a.e.o
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.