🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
169.880 görüntülenme · 1.954 yanıt
Kardeş birşey solucem ama kalbını kırmak ıcın degil yanlıs anlamada aynı seyi kac kere yazmıssın yaws baska konularada el atsan diyorum
mustafa_yuzerKardeş birşey solucem ama kalbını kırmak ıcın degil yanlıs anlamada aynı seyi kac kere yazmıssın yaws baska konularada el atsan diyorum
Lütfet kardeşim
ne demek neden kızalım bazen insanlar bireysel teşekkürü isterler onu onure etmek için tek tek mesaj yazıyoruz
istesen sen de kampanyamızza katıul olmaz mı seninde çorbada tuzun olur inşAllah
Allah Razı Ola
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Selamün Aleyküm
Ben Geri Kalan 2500 Taneyi Okudum Benim Toplam 5000 Oldu Allah Kabul Etsin Inşallah Dayi Oğlunun Dişinda Birde Sevdiğim Kişi 1000 Tane Aldi Onuda Eklerseniz Sevinirim
Allaha Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile...
Ben Geri Kalan 2500 Taneyi Okudum Benim Toplam 5000 Oldu Allah Kabul Etsin Inşallah Dayi Oğlunun Dişinda Birde Sevdiğim Kişi 1000 Tane Aldi Onuda Eklerseniz Sevinirim
Allaha Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile...
TEVEKKÜL SAHİBİNİN YARDIMCISI HAK OLUR
YARDIMCISI HAK OLAN NASIL OLSA KURTULUR
YARDIMCISI HAK OLAN NASIL OLSA KURTULUR
yun_us25selamun aleykum..."5000" alayım inşaALLAH...eklerseniz ...selametle...
VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM KARDESIM
NASILSIN IYISINDIR INSALLAH? cirak sen yoksun diger
degerli üyelerimiz yok sizler olmadan bu sitenin ne tadi var nede tuzu eskiden senin actigin konulari görünce hemen tikliyordum moralim yerine geliyordu simdi böleyim :mad:.....:D
degerli üyelerimiz yok sizler olmadan bu sitenin ne tadi var nede tuzu eskiden senin actigin konulari görünce hemen tikliyordum moralim yerine geliyordu simdi böleyim :mad:.....:D
ALLAH (c.c) Kabul Etsin Senin Katilimin ayrica mutlu etti beni RAbbim En Güzel Sekilde Versin insALLAH Mükafatini
ALLAH´a.e.o
gonyalı1200 tane daha okudum
5000 tane daha alabilirim
Arzu_76104,000 tane oldu
Rabbim kabul eder inşallah
yurtluSelamün Aleyküm
Allaha Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile...
Ve ALEYKÜM SELAM
MASALLAH KARDESLERIM
ALLAH (c.c) KABUL ETSIN
MASALLAH KARDESLERIM
ALLAH (c.c) KABUL ETSIN

Aleyhüsselatü Vesselam Efendimiz buyurdular ki:
"Bir gün bana Cenab-ı Hakk'ın dört büyük meleği geldi. Bunlar Cebrail, Mikail, israfil ve Azrail aleyhisselam idiler. Cebrail Aleyhisselam bana dedi ki: Ya Resulullah ! Senin ümmetinden bir kimse size günde on defa selavat ederse yarın kıyamet gününde ben onun elinden tutar, sıratı kuşlar gibi geçiririm.
gülderen özdemir
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
canım aldığım 1ooo tane okunmıuştur 1000 tane daha alayım rabbim kabul eder inşaallah rabbime emanet olun selam ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.