lütfeenn yasin okurmusunuz !!!!!

1.430 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
beyazinci

beyazinci

Üye · 10 mesaj

selamun aleyküm dedem hastanede yatıyor çok hasta onun için yasin okurmusunuz Allah herkesten razı olsun :(
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

RE: lütfeenn yasin okurmusunuz !!!!!

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BİZLERE BİRAZ BİLGİ VER HER AĞIZDANMI OLACAK YOK SA İSTEDİĞİMİZ KADAR OKUYA BİLİRMİYİZ VE NE ZAMANA KADAR ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

beyazinci

beyazinci

Üye · 10 mesaj

CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BİZLERE BİRAZ BİLGİ VER HER AĞIZDANMI OLACAK YOK SA İSTEDİĞİMİZ KADAR OKUYA BİLİRMİYİZ VE NE ZAMANA KADAR ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)

ve a.s. istedğiniz kadar okuyabilirsiniz bir zaman yok Allah rızası için dua edin AEO selam ve dua ile
beyazinci

beyazinci

Üye · 10 mesaj

CEVDET-71 yazdı:

ve a.s. istedğiniz kadar okuyabilirsiniz bir zaman yok Allah rızası için dua edin Allah razı olsun AEO selam ve dua ile
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM OZAMAN BANA 20 ADET YAZIN OKUYUNCA TEKRAR ALIRIM ALLAHA EMANET OLUN B)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

beyazinci

beyazinci

Üye · 10 mesaj

CEVDET-71 yazdı:
ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM OZAMAN BANA 20 ADET YAZIN OKUYUNCA TEKRAR ALIRIM ALLAHA EMANET OLUN B)B)B)B)

olabildiğince çabuk okursanız çok sevinirim hastamızın durumu ağırlaşıyo Allah razı olsun

beyazinci = 17
cevdet-71 = 20

toplam=37
vildana

vildana

Kıdemli Üye · 122 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşim Rabbim Acil şiafalar Versin Bende 2 Tane Okurum.allah(c.c) Yar Ve Yardimciniz Olsun.
KOCAELİ41

KOCAELİ41

Yeni Üye · 6 mesaj

ALLAH rızası için 13 yaşındayım 7 hazirana kadar bana yasin okurmusunuz.sbs sınavına gireceğim ALLAH rızası için sizlerin sayesinde iyişallah 450 puan yapacağım.ALLAHIM SİZLERİ KORUSUN.ADIM:fatih akçay
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.