cok acil yasin okurmusunuz ALLAH RIZASI ICIN....

9.588 görüntülenme · 111 yanıt

Paylaş:
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

Selamun aleykum
az once buket kardesımız aradı komsusu yedı aylık hamıleymıs ve dogum yapmıs bılınmeyen bır sebepten dolayı yogun bakıma alınmıs ve durumuda ıyı degılmıs 3 tane evladı varmıs allah rızası ıcın yasın okuyabılırmıyız adı ulku cok ıhtıyacı var duaya nolur kardeslerım yardım edın .........

Yasın lıstesı

tsunamı.................................1
tsunami arkadasi.................1
tsunami ablasi......................1
tsunami arkadasi................1
repsol..................................1
en sonebi............................1
hicran.................................1
en-sonebi

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.421 mesaj

Rabbim aciz Kulların zor durumda yetiş Ya Rabbimiz Celle Celalehu...
en-sonebi

en-sonebi

Allahım şifa nasipetsin İnşallah...
en-sonebi

en-sonebi

Biz mesajı aldık endişe yok inşallah...
repsol

repsol

Mübarek Üye · 672 mesaj

Rabbim yardımcısı olsun okurum bende 1 tane şifa versin Rabim inşallah
en-sonebi

en-sonebi

Yetişen Hamd olsun yetişti...Geçmiş olsun....Allah C.C. korusun inşallah..
en-sonebi

en-sonebi

Okuyanlardan Allah C.C. razı olsun efendim...
tsunami

tsunami

en-sonebi, post: 1527213, member: 54443Yetişen Hamd olsun yetişti...Geçmiş olsun....Allah C.C. korusun inşallah..

hocam yasin listesine sizide ekledim.....
en-sonebi

en-sonebi

Tamam İnşallah...
Hicran-ı Aşk

Hicran-ı Aşk

Mübarek Üye · 2.257 mesaj

bende okudum canım yasin ve şifa ayetleri.rabbim şifa versin kardeşimize.çok üzüldüm.buketle konuştum herhangi bi değişiklik yokmuş durumunda.rabbim eşine ve çocuklarına bağışlasın inşaallah....
sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır, sana bakmak ALLAH'A inanmaktır...
tsunami

tsunami

hicranfarukyavuz, post: 1527242, member: 88924bende okudum canım yasin ve şifa ayetleri.rabbim şifa versin kardeşimize.çok üzüldüm.buketle konuştum herhangi bi değişiklik yokmuş durumunda.rabbim eşine ve çocuklarına bağışlasın inşaallah....

amin canim....
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

Allah tüm yuvaları korusun...
Kimseyi annesiz bırakmasın erken yaşta.. amin...
Bende okudum inallah kardeşim...
Rabbimiz şifalar nasib eylesin amin..

selam ve dua ile
buket_zeynep

buket_zeynep

Mübarek Üye · 2.757 mesaj

ALLAH hepinizden razı olsun inşallah.....
durum çok zor kardeşlerim..
kardeşimiz.. çok genç iki evladı var üçüncü daha küvezde.. anne kokusu bile alamamış...
doktorlar yapacak bişey kalmadı sadece dua demişler.. sadece dua.. artık ALLAHA KALDI İŞ DEMİŞLER..
EŞİ perişan ailesi.. eşinin ailesi hepsi yoğun bakım kapısında.. çocuklar perişan.. en büyük evladı anaokuluna gidiyor... ankaraya götürelim demişler... helikopter kiralamışlar doktorlar kıpırdatırsak kaybederiz demişler..
ve sebep görünmüyor.. kasık ağrısıyla gitmiş doktora aniden yoğun bakım, sonrası koma... uyutuyorlar..
RABBİM EVLATLARINA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH......... DUA EDELİM.. İNŞALLAH DUA ... EŞİMLE BENDE OKUDUK İKİ TANE.. DİLEK (HİRA)
Kardeşimde okudu bir yasin bir amme...
emriyede okuyacaktı..
okunanlar yüzü suyu hürmetine.. RABBİM ŞİFA VERSİN....
buket_zeynep

buket_zeynep

Selamun aleykum
az once buket kardesımız aradı komsusu yedı aylık hamıleymıs ve dogum yapmıs bılınmeyen bır sebepten dolayı yogun bakıma alınmıs ve durumuda ıyı degılmıs 3 tane evladı varmıs allah rızası ıcın yasın okuyabılırmıyız adı ulku cok ıhtıyacı var duaya nolur kardeslerım yardım edın .........

Yasın lıstesı

tsunamı.................................1
tsunami arkadasi.................1
tsunami ablasi......................1
tsunami arkadasi................1
repsol..................................1
en sonebi............................1
hicran.................................1
buket-salih...........................2
dilek(hira)............................1Yasin 1 Amme 500 ya ŞAFİ
emcankel.............................3 Yasin 2000 YA ŞAFİ
mir_erhan............................1
buket arkadaşı.......................1
RABBİM razı olsun hepinizden
tsunami

tsunami

selamun aleykum
buketcim varmi bir haber bir gelisme rabbim safi sifatiyla sifa versin bekleyenlerde dayanma gucu yogun bakimi bilirim cok zor hele kapisinda beklemek evlatlarina bagislasin insaALLAH.
buket_zeynep

buket_zeynep

yok canım arkadaşımı arayacam öğlene inşALLAH hayırlı haberler alırız.. inşallah dua edelim kardeşimize inşALLAH.. CANIM Benim CAN kardeşim.. çok saol... siz varsınızya işte bu yüzden ilk sizi arıyorum başım sıkışınca biliyorum ki herşeyimiz ALLAH rızası için.. RABBİM EVLADINDAN güldürsün senide...
emcankel

emcankel

Mübarek Üye · 879 mesaj

canım ben 3 yasin 2000 ya şafi okudum allah kabul etsin inşaallah..
rabbim şifa versin evlatlarına bağışlasın....
tsunami

tsunami

buket_zeynep, post: 1527325, member: 59734yok canım arkadaşımı arayacam öğlene inşALLAH hayırlı haberler alırız.. inşallah dua edelim kardeşimize inşALLAH.. CANIM Benim CAN kardeşim.. çok saol... siz varsınızya işte bu yüzden ilk sizi arıyorum başım sıkışınca biliyorum ki herşeyimiz ALLAH rızası için.. RABBİM EVLADINDAN güldürsün senide...

Allah yar ve yardimcisi olsun seninle dun gorustukten sonra hemen telefona sarildim herkese msj attim cok uzuldum inan icim acidi rabbim sifa eylesin insaALLAH ......yolumuz islam her adimimiz ALLAH RIZASI olsun rehberimiz KURAN I KERIM sozumuz de ozumuzde ibadetle olsun insaALLAH kardesim...
buket_zeynep

buket_zeynep

saolun canlarım... RABBİM İNŞALLAH kabul etsin dualarımızı ... çok saolun...
sadece kendimiz için yaptıklarımız yetmeyecek ahirette onu anladım bende.. O nun rızası için çok çalışmalıyız..
RABBİM İNŞALLAH ŞİFA verecek kardeşimize
hira06

hira06

Mübarek Üye · 559 mesaj

buket_zeynep, post: 1527325, member: 59734yok canım arkadaşımı arayacam öğlene inşALLAH hayırlı haberler alırız.. inşallah dua edelim kardeşimize inşALLAH.. CANIM Benim CAN kardeşim.. çok saol... siz varsınızya işte bu yüzden ilk sizi arıyorum başım sıkışınca biliyorum ki herşeyimiz ALLAH rızası için.. RABBİM EVLADINDAN güldürsün senide...

beni de haberdar eder misin buketim?
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.