ramazan ayına girmeden iki üç gün önce oruç tutmak sevaptır diyenler var tutulması gerekio hazırlık yapaılır diyenler var bide tutulmaması gerekir sebebide şaban ayını oruçla geçirsende ramazanın tadını almak için ramazan başlamadan 3 gün önce bırakılmalıdır die duydum ben bide ilmihale baktım bundan pek bahsetmio şek günü die bi şeyden bahsedio nese sonuç itibarı ile ben de ramazanda 2 3 gün önce tutulmaması akılıma yatıo çünkü ramazan ümmetimin ayıdır dieyen efendimiz bizlere hediye eylediği ramazanın tadını almamız için onu heyecanla beklemek daha güzeldir die düşünüom inşallah ta doğrudur siz bilginiz varsa acil bi şekkilde beni bu konuda bi aydınlatabilirmisiniz allah razı olsun ve yar ve yardımcınız olsun esselamünaleykum
sorumu cevaplandırablirmisiniz allh rızası için
570 görüntülenme · 1 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
RE: sorumu cevaplandırablirmisiniz allh rızası için
Değerli kardeşimiz;
Dini sorularınızı http://sorularla.islamiyet.gen.tr adresine girerek, bir yardım konusu aç linkine tıkladıktan sonra ilgili kategori ve bölümleri doldurup hocalarımıza sorabilirsiniz..
En kısa sürede e-posta adresine cevabınız gönderilecektir.
Bilginize sunarız...
Selam ve dua ile ..
Değerli kardeşimiz;
Dini sorularınızı http://sorularla.islamiyet.gen.tr adresine girerek, bir yardım konusu aç linkine tıkladıktan sonra ilgili kategori ve bölümleri doldurup hocalarımıza sorabilirsiniz..
En kısa sürede e-posta adresine cevabınız gönderilecektir.
Bilginize sunarız...
Selam ve dua ile ..
t u b a yazdı:
ramazan ayına girmeden iki üç gün önce oruç tutmak sevaptır diyenler var tutulması gerekio hazırlık yapaılır diyenler var bide tutulmaması gerekir sebebide şaban ayını oruçla geçirsende ramazanın tadını almak için ramazan başlamadan 3 gün önce bırakılmalıdır die duydum ben bide ilmihale baktım bundan pek bahsetmio şek günü die bi şeyden bahsedio nese sonuç itibarı ile ben de ramazanda 2 3 gün önce tutulmaması akılıma yatıo çünkü ramazan ümmetimin ayıdır dieyen efendimiz bizlere hediye eylediği ramazanın tadını almamız için onu heyecanla beklemek daha güzeldir die düşünüom inşallah ta doğrudur siz bilginiz varsa acil bi şekkilde beni bu konuda bi aydınlatabilirmisiniz allah razı olsun ve yar ve yardımcınız olsun esselamünaleykum
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/20783-sorumu-cevaplandirablirmisiniz-allh-rizasi-icin · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sorumu lutfen acil cevaplayin İslam'da Aile Hayatı 5 cevap
- sorumu okursanız sevinirim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Evvela Allah rızası için. fatma halam için.tüm ölenlerimiz -hastalarımız için YASİN Hatim Listesi 4 cevap
- Allah Rızası için Çok Zordayım Çok Sıkıntıdayım Borçlarım İçin Ya Fettah ,bir salavat Dua Bölümü 21 cevap
- Kendi nefsim için değil Allah rızası için! Ashab-ı Kiram (Sahabeler) 10 cevap
- bu defa kendim için dua istiyorum Allah rızası için Dua Bölümü 15 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.