Sorumu lutfen acil cevaplayin

1.037 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
ogrenıcı

ogrenıcı

Yeni Üye · 1 mesaj

Boyle bır soru sormak bır az muhtehcene gırebılır fakat ben daha yenı ergenlıge gırmıs bır gencım vede ebeveynlerıme soru sormaktan cekınıyorum....

Sorum : ıstımha(el ıle bosalmak) caızmıdır?

Sımdıden ozur dılerım ama lutfen cevaplayın bılgı edınmek ıstıyorum bır yanlısa dusmeyı ıstemıyorum...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

bu gibi sorular edep dışıdır kardeşim.yer ve ortam önemli dikkate alalım inşaALLAH.yukarıdaki adresten fazlasını kaynaklara dayalı olarak alabilirsiniz.öğrendiğiniz hakikatleri uygulamanız duası ve ümidi ile.
Huyela

Huyela

Mübarek Üye · 2.345 mesaj

ogrenıcıBoyle bır soru sormak bır az muhtehcene gırebılır fakat ben daha yenı ergenlıge gırmıs bır gencım vede ebeveynlerıme soru sormaktan cekınıyorum....

Sorum : ıstımha(el ıle bosalmak) caızmıdır?

Sımdıden ozur dılerım ama lutfen cevaplayın bılgı edınmek ıstıyorum bır yanlısa dusmeyı ıstemıyorum...

Mastürbasyon .:.: www.dinimizislam.com :.:.
Bir tel parçası ol ama büyüklerin cereyanını naklet...
senşenol

senşenol

Yeni Üye · 1 mesaj

öncelikle açık sözlülüğün güzel fakat; ben pekte ilim irfan sahibi olmayan biri olarak şunu derim ,insanın ömründe her şeyi malı mülkü olabilir öteki tarafa götüremez ama,acıktığında karnını bi ekmek peynir le doyurdugunda da ,binbir ceşit yemek yediğindede sonunda sofradan kalkıp aynı toklugu duyo ve sigaranı içiyosun;insanın hayatı boyunca cinsel birleşim sonucu aldığı o zevk anı hayatının sadce 30 küsür saatini alıyomuş;yani anlayacağın insan başka şeylerin savaşını vermeli bence;başta nefsimiz tabi..
sevgi-gülü

sevgi-gülü

Aktif Üye · 89 mesaj

bence bunu özel mesajla birisine sorabilrdin
leylifer

leylifer

Aktif Üye · 74 mesaj

samimi degilsin..yazıkk
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.