DUA EDERMİSİNİZ LÜTFEN
1.671 görüntülenme · 28 yanıt
RE: DUA EDERMİSİNİZ LÜTFEN
S.ALEYKÜM RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞAALLAH..TOPRAĞIN ALTINDAKİ MAHLUKUN RIZKINI VEREN RABBİM İNŞAALLAH SİZE DE YARDIMCI OLUR..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..
S.ALEYKÜM RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞAALLAH..TOPRAĞIN ALTINDAKİ MAHLUKUN RIZKINI VEREN RABBİM İNŞAALLAH SİZE DE YARDIMCI OLUR..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
RECEB-I KAMER yazdı:ALLAH RAZI OLSUN TEŞEKKÜREDERİM KARDEŞİM
quote]efsude yazdı:
SELAMUNALEYKUM,
RABBIM HAKKINIZDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN.HAYIRLISIYLA ALNINIZIN AKI ILE BORCUNUZU ODEMEYIDE NASIP ETSIN INSALLAH.RABBIM KIMSEYE TASIYAMAYACAGI KADAR YUK VERMESIN.
SELAM VE DUA ILE...B)B)B)
quote]efsude yazdı:
SELAMUNALEYKUM,
RABBIM HAKKINIZDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN.HAYIRLISIYLA ALNINIZIN AKI ILE BORCUNUZU ODEMEYIDE NASIP ETSIN INSALLAH.RABBIM KIMSEYE TASIYAMAYACAGI KADAR YUK VERMESIN.
SELAM VE DUA ILE...B)B)B)
zeytin84 yazdı:B)B)B) allah razı olsun kardeşim daha halledemedim bugüne kaldı inşallah allahın izni ile olacak allaha emanet ol
quote]efsude yazdı:
SELAMUNALEYKUM,
SELAM VE DUA ILE...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18985-dua-edermisiniz-lutfen · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- lütfen! lütfen! lütfen! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- Dua edermisiniz lütfen cok sikintiliyim ? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13 cevap
- lütfen yardım edermisiniz!!! Bilgisayar Destek 3 cevap
- Açık Öğretim İlahiyat??? yardım edermisiniz lütfen Dini sohbet 9 cevap
- Bana yardım edermisiniz lütfen Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 127 cevap
- slm lütfen bana yardım edermisiniz?? Dini sohbet 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.