DUA EDERMİSİNİZ LÜTFEN

1.671 görüntülenme · 28 yanıt

Paylaş:
ULUTAS

ULUTAS

Kıdemli Üye · 200 mesaj

BENİM BİRAZ BORCUM VAR YARIN KAPATMAM LAZIM BANA NE OLUR DUA EDİN LÜTFEN.ALLAHIM ÇOK BÜYÜK KALDIRAMAYACAĞIM BİR YÜK VERMEZ EMİNİM AMA DUAYA İHTİYACIM VAR
kursun kalem

kursun kalem

Kıdemli Üye · 143 mesaj

RE: DUA EDERMİSİNİZ LÜTFEN

İnşaAllah borcunuzu biran önce kapatırsınız. Yüce Rabbim bütün borçlulara ödeyebilme gücü versin.
Allah yar ve yardımcınız olsun
B)B)B)
ULUTAS

ULUTAS

Kıdemli Üye · 200 mesaj

kursun kalem yazdı:
İnşaAllah borcunuzu biran önce kapatırsınız. Yüce Rabbim bütün borçlulara ödeyebilme gücü versin.
B)B)B)
çok teşekkür ederim allah razı olsun sizden
ADALETIMAHZA

ADALETIMAHZA

Mübarek Üye · 3.630 mesaj

S.A.KARDEŞİM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞAALLAH.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
efsude

efsude

Mübarek Üye · 671 mesaj

SELAMUNALEYKUM,
RABBIM HAKKINIZDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN.HAYIRLISIYLA ALNINIZIN AKI ILE BORCUNUZU ODEMEYIDE NASIP ETSIN INSALLAH.RABBIM KIMSEYE TASIYAMAYACAGI KADAR YUK VERMESIN.
SELAM VE DUA ILE...
ULUTAS

ULUTAS

Kıdemli Üye · 200 mesaj

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.KARDEŞİM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞAALLAH.A.E.O.

ALLAH RAZI OLSUN BUGÜN BENİM İÇİN DUA EDİN LÜTFEN ÇOK AZ BİR KISMI KALDI TEŞEKKÜR EDERİM
ULUTAS

ULUTAS

Kıdemli Üye · 200 mesaj

efsude yazdı:
SELAMUNALEYKUM,
RABBIM HAKKINIZDA HAYIRLISINI NASIP ETSIN.HAYIRLISIYLA ALNINIZIN AKI ILE BORCUNUZU ODEMEYIDE NASIP ETSIN INSALLAH.RABBIM KIMSEYE TASIYAMAYACAGI KADAR YUK VERMESIN.
SELAM VE DUA ILE...

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ ALNIMIN AKIYLA ÖDERİM A.S.
tsunami

tsunami

Mübarek Üye · 4.691 mesaj

selamun aleyküm
kardeşim rabbim yar ve yardımcın olsun inş. kapatırsın borcunu
Allah a emanet ol.
ULUTAS

ULUTAS

Kıdemli Üye · 200 mesaj

tsunami yazdı:
selamun aleyküm
kardeşim rabbim yar ve yardımcın olsun inş. kapatırsın borcunu
Allah a emanet ol.

ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN KARDEŞİM AMİN
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

kursun kalem yazdı:
B)B)B)

amin.......
sehadet27

sehadet27

Kıdemli Üye · 333 mesaj

ALLAH BORCUNU ÖDEME KOLAYLIĞI VERSİN KARDEŞİM ALİ İMRAN VE RAHMAN SURESİNİ OKUMANI TAVSİYE EDERİM BENDE SENİN İÇİN BİR DUA VAR ONU OKUYCAM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SENİ DARDA ZORDA BIRAKMASIN KARDEŞİM AEOB)
derya86

derya86

Kıdemli Üye · 349 mesaj

SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM İNŞALLAH DUALARIMIZDASIN RABBİM KOLAYLIKLAR NASİP ETSİN ALLAH'A DAYANARAK UMUTLA DUAYA DEVAM EDENLERİ RABBİMİZ GERİ ÇEVİRMEZ İNŞALLAH ALLAHA EMANET OLUN.
ULUTAS

ULUTAS

Kıdemli Üye · 200 mesaj

desertrose yazdı:
kursun kalem yazdı:
B)B)B)

amin.......
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
nur_en_nur

nur_en_nur

Üye · 28 mesaj

SA BENİM TEYZEMİNDE BÖYLE BÜYÜK Bİ BORCU VARDI EVİNİ ALIYOLARDI ELİNDEN AMA DAHA SONRA 4444 SALAT_I TEFRİCİYE OKUDU FAZLA SÜRMEDEN BORCU KAPANDI OKUYAMIYOSANIZ PAYLAŞTIRABİLİRSİNİZ ARKADAŞLARINIZA ALLAH YARDIM EDER İNŞALLAH SELAMETLE...
ULUTAS

ULUTAS

Kıdemli Üye · 200 mesaj

sehadet27 yazdı:
ALLAH BORCUNU ÖDEME KOLAYLIĞI VERSİN KARDEŞİM ALİ İMRAN VE RAHMAN SURESİNİ OKUMANI TAVSİYE EDERİM BENDE SENİN İÇİN BİR DUA VAR ONU OKUYCAM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SENİ DARDA ZORDA BIRAKMASIN KARDEŞİM AEOB)

KARDEŞİM OKADAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMKİ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ALİ İMRAN VE RAHMAN SÜRESİNİDE OKUYACAGIM ALLAHA EMANET OL
ULUTAS

ULUTAS

Kıdemli Üye · 200 mesaj

derya86 yazdı:
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM İNŞALLAH DUALARIMIZDASIN RABBİM KOLAYLIKLAR NASİP ETSİN ALLAH'A DAYANARAK UMUTLA DUAYA DEVAM EDENLERİ RABBİMİZ GERİ ÇEVİRMEZ İNŞALLAH ALLAHA EMANET OLUN.

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SENDE ALLAHA EMANET OL
ULUTAS

ULUTAS

Kıdemli Üye · 200 mesaj

nur_en_nur yazdı:
SA BENİM TEYZEMİNDE BÖYLE BÜYÜK Bİ BORCU VARDI EVİNİ ALIYOLARDI ELİNDEN AMA DAHA SONRA 4444 SALAT_I TEFRİCİYE OKUDU FAZLA SÜRMEDEN BORCU KAPANDI OKUYAMIYOSANIZ PAYLAŞTIRABİLİRSİNİZ ARKADAŞLARINIZA ALLAH YARDIM EDER İNŞALLAH SELAMETLE...
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BENİM BORCUMDA KOOPARATİFDEN KALMA BİZ KOOP.GİRDİK BİRİNNEDE EMANET PARA VEDİK EMANET VERDİĞİMİZİ KİŞİ ÖDEYECEK DURUMDA DEĞİL BENDE BAŞKASINDAN BULUP KOOP KAPORA VERDİM ŞİMDİDE BENİM EMANET ALDIĞIMKİŞİYE PARA LAZIMMIŞ AMA HALA BEN EMANET VERDİĞİM KİŞİ PARAMI ÖDEYECEK DURUMDA DEĞİL BENDE BULDUĞUM EMANETİ BİR BAŞKASINDAN BULARAK ÖDEYECEĞİM İŞ BÖYLE KARMAŞIK ALLAHIM YARDIM ETSİN HERKESE VE İÇİNDE BANADA ALLAH SİZLERDENDE RAZI OLSUN MANEVİ YÖNDEN BANA DESDEK OLDUĞUNUZ İÇİN ALLAHA EMANET OLUN
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

sa allah yardımcın olsun bu mübarek günlerin yüzü susu hürmetine rahatlarsınız inş.

aeolun
ULUTAS

ULUTAS

Kıdemli Üye · 200 mesaj

Nevin_1982 yazdı:
sa allah yardımcın olsun bu mübarek günlerin yüzü susu hürmetine rahatlarsınız inş.

aeolun
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SENDE ALLAHA EMANET OL
kucuk kul

kucuk kul

Üye · 30 mesaj

S.A KARDEŞ İŞALLAH BORCUNU ÖDERSİN ALLAH YARDIMA İHTİYACI OLANIN YANINDA OLUR
SAĞLICAKLA
KAL:)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.