ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

aminenur
Selamün Aleyküm
Ben Konu Açtigim Zaman Veya Mesaj Yazacagim Zaman Eklenti Yapmak Istedigin Resimlerin Boyutu Büyük Diye Istedigimi Ekleyemiyorum.bunun Bir çaresi Varmi Yardimci Olursaniz Sevinirim

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM TAM ANLAMADIM BAŞKASININ RESMİNİMİ YOKSA SİZİN RESİMLERİNİZİMİ BUNU ACARSANIZ DAHA İYİ OLUR RABBİME EMANET OLUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

yazdıgım konularla ilgili resim kenar süsü gibi anlatabildimmi bilemiyorum selametle
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

aminenuryazdıgım konularla ilgili resim kenar süsü gibi anlatabildimmi bilemiyorum selametle

selamün aleyküm kardesim kenar süsü felan bende bilmiyorum bilen yapan bir kardeşimizi görürseniz ona sorun rabblme emanet olun

ferahhfeza

ferahhfeza

aleyküm selam
hakkınızı helal edin zahmet verdim
hayırla kalın
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

kardeşim kendi kişisel bilgisayarınızda ki kayıtlı resimleri eklerken böyle bir engelleme olabiliyor ama internetten resim eklemeyi seçtiğinizde herhangi bir sorun olmuyor...
ferahhfeza

ferahhfeza

ALLAH RAZI OLSUN
deniyecegim inşallah olur
hayırla kalın
yalnızkalp

yalnızkalp

Yeni Üye · 2 mesaj

Arkadaşlar selamünaleyküm bende size yeni katıldım,güzel bir site tanışmak dileğiyle Allah a emanet olun
elmedja

elmedja

Kıdemli Üye · 264 mesaj

yalnızkalpArkadaşlar selamünaleyküm bende size yeni katıldım,güzel bir site tanışmak dileğiyle Allah a emanet olun

ARAMIZA HOS GELDIN KARDESIM HER TURLU SORUN ICIN BIZLER BURADAYIZ.... AEO SELAM VE DUA İLE
IMAN BIR OKYANUS KADAR BUYUK VE BIR O KADAR DA DERIN OLANIDIR.
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

Sa Cevdet Kardeşim Konu Nasil Açiliyor Anlatirsaniz çok Sevinirim Allaha Cc Emanet Olun
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

dinciSa Cevdet Kardeşim Konu Nasil Açiliyor Anlatirsaniz çok Sevinirim Allaha Cc Emanet Olun

a.s. kardeşim konu acacağınızın iceriği ne ise o formlara gelin yani bu lunduğumuz yerde alt alta forumlar var başlıklar resim bölümü fıkra bölümü beşdakika vesayre siz nasıl bir forum acacaksanı o formu tıklayın ve acılan yerde yeni konu yazar onu tılmayın oraya yazın başlıkları unutmayın anlamazsanız tekrar sorun birde konunuzun iceriğini bana yazı daha cok yardımcı olurum rabbime emanet olun

dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

Selamün Aleyküm Cevdet Kardeş Allah Cc Sizden Razi Olsun Nihayet Yardimlarinizla Buldum Hakkinizi Helal Edin Allaha Cc Emanet Olun
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

dinci, post: 596971, member: 58970Selamün Aleyküm Cevdet Kardeş Allah Cc Sizden Razi Olsun Nihayet Yardimlarinizla Buldum Hakkinizi Helal Edin Allaha Cc Emanet Olun

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM NE HAKKI BİZLER BİRAZCIK YARDIMIMIZ OLDU İSE NE MUTLU BİZLERE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BURAYA SORA BİLİRSİN RABBİME EMANET OLUN

sevdaağacan

sevdaağacan

Yeni Üye · 3 mesaj

ya bende hiç bişey bılmıyorum yenı geldım bişey yapamayıp çıkıyorum banada yardımcı olurmusunuz
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

sevdaağacanya bende hiç bişey bılmıyorum yenı geldım bişey yapamayıp çıkıyorum banada yardımcı olurmusunuz

selamün aleyküm kardeşim aramıza hoş geldiniz sefa getirdiniz buyrun ne isterseniz sorun yardımcı olmaya calışırız rabbime emanet olun

-ferhat-

-ferhat-

Yeni Üye · 4 mesaj

Ya Arkadaşlar Selamaleyküm Bi şey Soracam Ben Yeni üyeyim De Kendi Ismimin Altina Nasil Resim Koyabilirim şimdiden Allah(c.c)razi Olsun
ADBA

ADBA

Üye · 33 mesaj

s.a lütfen yardım edın nasıl kullanacagımı sitede neler yapabılecegımı bılmıyorummkardeslerımız bana yardım edersınız inşllh
policdemo

policdemo

Mübarek Üye · 972 mesaj

bende bişe sorcam resim nasil konuo ve konu yazmak icin nere gircem yol gösterirseniz sevinirim selemetle bende daa yeni üye oldumda
ADBA

ADBA

Üye · 33 mesaj

S.a Evet Biraz Karistiriyor Insan Ama Sora Sora Bulunuyor Yinede çok Karisik Geliyor ....kendimize Gelen Mesajlari Nasil Okuyoruz ....veya Bir Iki Kez Denedim Ama Konuya Cevap Veremiyorum Neden ? Aceba ......ve Resim Ismimizin Altina Nasil Konuluyor ....bu Konuda Da Yardim Edermisiniz Cevdet Kardes......allah Razi Olsun Hakkinizi Helal Edin....
nesrinakyazili

nesrinakyazili

Üye · 26 mesaj

Cevdet Abi Benim Senden Bi Isteğim Olacak üye Girişinde şifremi Yaziyorum Ama Her Girdiğimde Hata Veriyor Sürekli şifremi Unuttum Tiklayip Mail Adresime Gönderip Tekrar şifre Aliyorum Bunu Her Girip çikmamda Tekrarliyom Bi Hatami Var Neden Böyle Oluyo.
Kayit Olurken Yanliş Bişemi Yaptim Acaba ?
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.