ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
kulun biri

kulun biri

Aktif Üye · 99 mesaj

selam dostlar bende yeni geldim ben formdan falan anlamadım bi yardım edin form ne işe yarıyor ki
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

kulun biriselam dostlar bende yeni geldim ben formdan falan anlamadım bi yardım edin form ne işe yarıyor ki

canım kardeşim anlamadım tam açarmısın nasıl işe yarıyorki
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

kulun biriselam dostlar bende yeni geldim ben formdan falan anlamadım bi yardım edin form ne işe yarıyor ki

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ BUYRUN NE ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ YAZIN ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ RABBİME EMANET OLUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

TURUSİNAS.a. Cevdet Abim Ben Yazdiğim Cvp Lara Yazilan Cvplari Okumak Istiyorum Ama Nasil Oluyor Bulamadim Yardim Edermisiniz .selam Ve Dua Ile...

hayırlı geceler kardeşim hani avatarının yani resminin altında konu başlıkları yazıyo onun yanında aşğı doğru bi ok işareti var onu tıkla senin açtığın konu başlıkları çıkıcak tıkla konunu sana vaerilen cvpları okursun
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

bende herşeyi bilmiyorum ama bildiğim kadarıla yardımcı olurum ALLAHA emanet olun
kulun biri

kulun biri

Aktif Üye · 99 mesaj

ya ben gerçekten bişey anlamadım daha bugün katıldım iyice bi kurcalayım bakıyım anlarım inşallah
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

kulun biriya ben gerçekten bişey anlamadım daha bugün katıldım iyice bi kurcalayım bakıyım anlarım inşallah

selamün aleyküm kardeşim isterseniz yardımcı olalım soru ne arıyorsunuz veya neyapmak istiyorsunuz rabbime emanet olun

kulun biri

kulun biri

Aktif Üye · 99 mesaj

CEVDET-71selamün aleyküm kardeşim isterseniz yardımcı olalım soru ne arıyorsunuz veya neyapmak istiyorsunuz rabbime emanet olun

ALLAH RAZI OLSUN DOSTUM ANCAK ANLADIM HERALDE GALİBA SANIRSAM BU YAZDIĞIMIZ VE YAZILANLARI OKUDUĞUMUZ YER FORUM MU
laila

laila

Yeni Üye · 1 mesaj

bugün üye oldum yeniyim yani ama inanın hiçbişey bilmiyorum bu sistem hakkında. tanışma köşesine girdim sizin yazınız dikkatimi çekti bana biraz yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

lailabugün üye oldum yeniyim yani ama inanın hiçbişey bilmiyorum bu sistem hakkında. tanışma köşesine girdim sizin yazınız dikkatimi çekti bana biraz yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar

selamün aleyküm kardeşim aramıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz buyrun kardeşim yapa bileceğiniz bişiler varsa tabiki yaparız rabbime emanet olun selamtle kalın

kacaran

kacaran

Yeni Üye · 5 mesaj

Selan Ben Yeni Geldim Sohbet Etmek Istiyorum Nasilsiniz
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

kacaranSelan Ben Yeni Geldim Sohbet Etmek Istiyorum Nasilsiniz

ve aleyküm selam kardeşimaramıza hoş geldiniz sefa getirdiniz buyrun sohbet edelim önce siz başlayın allah razı olsun hamdolsun iyiyim sizler nasılsınız rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

kacaranSelan Ben Yeni Geldim Sohbet Etmek Istiyorum Nasilsiniz

HOŞGELDİN KARDEŞİM ARAMIZA.KONUŞALIM HANGİ KONUDA İSTİYOSAN
archegyptian

archegyptian

Üye · 16 mesaj

selamun aleykum siteye yeni üye oldum yardım edebilirmisiniz allaha emanet olun hayırlı günler
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

archegyptianselamun aleykum siteye yeni üye oldum yardım edebilirmisiniz allaha emanet olun hayırlı günler

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ BUYRUN YARDIM ETMEYE CALIŞIRIZ İNŞALLAH SİZDE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm elifim benim kardeşim buraya yaz ne öğrenmek istiyorsan rabbime emanet olun

alfonso_54

alfonso_54

Üye · 47 mesaj

Selamun aleykum kardeşlerim bende ögrenmek istiyorumm:):) ben şimdi bu takma ismimi degişmek istiyorum nasıl yapabilirim böyle bir yetkim var mı ? şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...Allah Razı olsun ..Selam ve dua ile
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

alfonso_54Selamun aleykum kardeşlerim bende ögrenmek istiyorumm:):) ben şimdi bu takma ismimi degişmek istiyorum nasıl yapabilirim böyle bir yetkim var mı ? şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum...Allah Razı olsun ..Selam ve dua ile

ve aleyküm selam kardeşim bakın bu adresi acın Islamiyet.gen.tr - Huzur Dolu.

ve ne istiyorsanız yazın rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın

cevdet29

cevdet29

Yeni Üye · 1 mesaj

Allahin Rahmet Ve Bereketi Hepinizim Ve Benim üzerimize Olsun

Allahin Rahmet Ve Bereketi Hepinizim Ve Benim üzerimize Olsun

Siteyi Bu Gün Keşfettim Allah Razi Olsun Islam Adina Faydali Iş Yapanlardan:h
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

cevdet29Siteyi Bu Gün Keşfettim Allah Razi Olsun Islam Adina Faydali Iş Yapanlardan:h

hoşgeldin kardeşim aramıza inşaalah memnun kalırsın.hayırlı geceler
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.