🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

AH KARDEŞİM AH...

3.185 görüntülenme · 48 yanıt

Paylaş:
MAVI HUZUN

MAVI HUZUN

Mübarek Üye · 663 mesaj

RE: AH KARDEŞİM AH...

haticeislam yazdı:
zaman kötü allah yardımcımız olsun allaha eminet olunB)

AMİN KARDEŞİM DUALRINIDA BİZLERİDE UNUTMAYINIZ ...
YENIDEN DOGUS

YENIDEN DOGUS

Kıdemli Üye · 354 mesaj

gerçekten çok zor bir durum duadan başka yapacağımız birşey yok tam ergenlik çağı profesyonel destek alın (dinimizi bilen) derim birde temeli iyi galiba dönüp dolaşıp dönecektir inşaallah...
MAVI HUZUN

MAVI HUZUN

Mübarek Üye · 663 mesaj

YENIDEN DOGUS yazdı:
gerçekten çok zor bir durum duadan başka yapacağımız birşey yok tam ergenlik çağı profesyonel destek alın (dinimizi bilen) derim birde temeli iyi galiba dönüp dolaşıp dönecektir inşaallah...

İNŞALLAH KARDEŞİM KEŞKE GÖTÜREBİLSEK AMA HİÇKİMSEYLE GÖRÜŞEMK İSTEMİYOR BENİ RAHAT BIRAKIN DİYOR.... YAPTIKLARINI ANLATINCA PİŞMAN OLUYOR HADİ Bİ ABDESTAL GEL TÖVBE EDELİM RABBİM BAĞIŞLAR ÜZÜLME OLUR DİYORUM BUNU YAPIYOR AMA DEDİM YA O ARKADAŞLARIYLA GÖRÜŞÜNCE YİNE DE O HIRÇIN HALİNE DÖNÜYOR... RABBİM İNŞALLAH DULARIMIZI KABUL EDER VE DÜZELİR.
YENIDEN DOGUS

YENIDEN DOGUS

Kıdemli Üye · 354 mesaj

KARDEŞİM SİZ ONUN YERİNE GÖRÜŞÜN DERİM FİKİR ALMIŞ OLURSUNUZ NASIL DAVRANALIM DİYE BU ZAMANDA KENDİLERİNİ KANITLAMAK İSTİYORLAR NE DERSENİZ YANLIŞ ANLAYABİLİR SİZLERE DE FAYDASI OLUR BENDE KENDİMCE DUYDUKLARIMA GÖRE FİKİR VERİYORUM İŞTE RABBİM TEZ ZAMANDA KURTARSIN KÖTÜ ARKADAŞLARINDAN...
MAVI HUZUN

MAVI HUZUN

Mübarek Üye · 663 mesaj

YENIDEN DOGUS yazdı:
KARDEŞİM SİZ ONUN YERİNE GÖRÜŞÜN DERİM FİKİR ALMIŞ OLURSUNUZ NASIL DAVRANALIM DİYE BU ZAMANDA KENDİLERİNİ KANITLAMAK İSTİYORLAR NE DERSENİZ YANLIŞ ANLAYABİLİR SİZLERE DE FAYDASI OLUR BENDE KENDİMCE DUYDUKLARIMA GÖRE FİKİR VERİYORUM İŞTE RABBİM TEZ ZAMANDA KURTARSIN KÖTÜ ARKADAŞLARINDAN...

amin kardeşim amin inşallah...
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Allah(c.c) yardımcısı olsun...Doğru yoldan ayırmasın inşallah...Amin... B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

:(:(:( S.A KARDEŞİM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN MEVLA TEZ ZAMANDA HİDAYET NASİP EYLESİN KARDEŞİM BÜTÜN NAMAZLARIMDAN SONRA SİZLERE VE TÜM KARDELERİM İÇİN DUA ETMEYE ÇALIŞIYORUM MEVLA KABUL EYLESİN :(:(:( A.E.O
MAVI HUZUN

MAVI HUZUN

Mübarek Üye · 663 mesaj

Resul_Acer yazdı:
Allah(c.c) yardımcısı olsun...Doğru yoldan ayırmasın inşallah...Amin... B)B)B)

amin amin amin inaşallah kardeşim dualarınızda bizleride unutmayın inşallah..
MAVI HUZUN

MAVI HUZUN

Mübarek Üye · 663 mesaj

umeyye yazdı:
:(:(:( S.A KARDEŞİM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN MEVLA TEZ ZAMANDA HİDAYET NASİP EYLESİN KARDEŞİM BÜTÜN NAMAZLARIMDAN SONRA SİZLERE VE TÜM KARDELERİM İÇİN DUA ETMEYE ÇALIŞIYORUM MEVLA KABUL EYLESİN :(:(:( A.E.O

ve aleyküm selam kardeşim amin inaşallah
dualrınızda bulunabilmek ümidyle...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.