20 şubatta kardeşim evleniyor darısı tüm bekar kardeşlerimizin başına olsun inşallah

1.653 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Selam Aleyküm kardeşlerim her zaman iyi günde kötü günde beni yalnız bırakmayan kardeşlerim sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum.Allah'ın izniyle cumartesi günü kardeşimi evlendiriyoruz hayırlısıyla inşallah yeni kurcağı yuvada Allah huzurlu mutlu yuva hayırlı salih evlatlar nasip etsin Rabbim.
Allah sonlarını hayırlara vesile etsin bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin Rabbim. Kısmet bugüneymiş Rabbim'e çok yalvarıp ağladığım günler olmuştu çok şükür muadımıza eriyoruz kardeşlerim inşallah.Darısı tüm bekar kardeşlerimize olsun hayırlısıyla inşallah:)
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:):a15:
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

selamun aleyküm kardeşim çok sevindim hayırlı olsun inşallah, RAbbim bir ömür mutluluklarını üzerlerinden eksik etmesin iyi günde kötü günde hep bir arada olsunlar inşaallah sadece bu dünyada değil ahirette de birbirlerine eş olmayı Rabbim nasip etsin, amin..
selam ve dua ile :a03:
ceylantur

ceylantur

Mübarek Üye · 2.014 mesaj

selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

ve aleyküm selam,

Rabbim kardeşinize hayırlı işler, hayırlı nesiller nasip etsin inşAllah.

“Rabbic’alni mugimessalati ve min zürriyeti. Rabbena ve tegabbel dua. Rabbenağfirli veli valideyye velil muminine yevme yekumul hisab”

Meali: Rabbim beni namazı dosdoğru, mükemmel şekilde kılan bir insan yap. Zürriyetimden de böyle insanlar yarat. Ey Rabbimiz dualarımızı kabul et. Rabbimiz, Kıyametin kopacağı günde, beni ana ve babamı ve müminleri bağışla.

Amin, amin inşAllah,

selam ve dua ile, hayırlı günler, hayırlı Cumalar, Allah'a cc emanet olun
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Hayırlı uğurlu olsun.yolları açık bereketli olsun.allaha emanet olun.selametle kalın.
KÖRDÜĞÜM

KÖRDÜĞÜM

Mübarek Üye · 829 mesaj

ALLAH cc KURANI KERİMDE ki övülen eşler gibi birbirlerine eş olmayı nsip etsin.ALLAH cc RAHMETİYLE YA VEDÜD ismiyle YA FETTAH ismiyle YA BASİR ismiyle sarsın onları.inşALLAH her zaman iyiki bu evliliği yapmışız diyeceleri bi yuvaları olur.RABBİM onlara çok tatlı bi hayat nasip eylesin.
RABBİM bizlerede nasip etsin
ABDÜ

ABDÜ

Üye · 10 mesaj

Allah mesut bahtiyar etsin bir ömür boyu
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Ve Aleykumselam...Hayırlı Cumalar...

Ve Aleykumselam...Hayırlı Cumalar...

leyla-1, post: 1252755, member: 96566Selam Aleyküm kardeşlerim her zaman iyi günde kötü günde beni yalnız bırakmayan kardeşlerim sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum.Allah'ın izniyle cumartesi günü kardeşimi evlendiriyoruz hayırlısıyla inşallah yeni kurcağı yuvada Allah huzurlu mutlu yuva hayırlı salih evlatlar nasip etsin Rabbim.
Allah sonlarını hayırlara vesile etsin bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin Rabbim. Kısmet bugüneymiş Rabbim'e çok yalvarıp ağladığım günler olmuştu çok şükür muadımıza eriyoruz kardeşlerim inşallah.Darısı tüm bekar kardeşlerimize olsun hayırlısıyla inşallah:)
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:):a15:

Allah Celle Celalühu iki dünya saadeti versin kardeşlerimize inşallah...
Rabbim sağlık, huzur ve mutluluk versin yeni kuracakları yuvalarına...
Ayrıca darısı bekar kardeşlerimize inşallah...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

maşallah.ne güzel.Rabbim bir ömür boyu O'nun yolunda yaşamlarını tüketmek nasip etsin çoluğu çocuğuyla inşallah.

Selametle...
_AYDIN_

_AYDIN_

Mübarek Üye · 1.485 mesaj

selamun aleyküm....
RABBİM hayır'lara vesile etsin inşaALLAH...
RABBİM huzurlu,mutlu.bereketli bi yuva varsin inşaALLAH...
RABBİM yar ve yardımcıları olsun inşaALLAH...
RABBİM biz bekar kullarınada nasip etsin mutlu huzurlu bi yuva kurmayı inşaALLAH...
selam ve dua ile...
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Duanuza Amin

ALLAH bir yastıkta kocatsın :)
İnsan beğenmez.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.