^^MUMLARIN ÖYKÜSÜ^^
7.272 görüntülenme · 94 yanıt
RECEB-I KAMERS.ALEYKÜM ALLAH(C.C.) RAZI OLSUN ÇOK GÜZELDİ GERÇEKTEN..YÜREĞİMİZDEN UMUT VE SEVGİ HİÇ EKSİK OLMASIN İNŞAALLAH..ALLAHA(C.C.)EMANET OLUN..
sende saol kardeşim..emegine saglık allah(c.c) razı olsun..
CEVDET-71Selamün Aleyküm Benim Kardeşim Nasilsin Allah Yardimcin Olsun Allaha Emanet Ol Kardeşim
Allah razı olsun abim şükür iyiyiz Rahman cümlemizin yardımcısı olsun,sizlerle olmayalı baya bi yeni kardeşlerimiz aramıza katılmış, bayada fire vermişiz galiba yoksa yanlışımmı var...selametle
[medya]
selamun selam allah razı ola.cevap yazdımmı bilmiyorum umuda çok ihtiyacım var şuaralar onu iyi biliyorum.selam ve baki dualarımla kardeşim..bu arada ezgide çok güzel mustafa cihadın en sevdiğim ezgilerinden bir tanesiydi..

yun_us25, post: 420054, member: 33070
emeginize saglık güzel bir paylaşım .. umut daim umut..i inşaALLAH ..
ayrıca konum için fon müziği arıyordum .. mustafa cihAT dünya... sayenizde aklıma geldi ayrıca teşekkürler .. :)
tevhiteriçok güzeldi.mum ışığından kaybetmez öbür mumları yakmakla ama dibinede ışık vermez.
evet abicim teşhisiniz doğru ama karanlık içinde azda olsa bi ışık güzel olsa gerek;karanlığıda herbirimizde ,mutlak benliğimizin biryerlerinde varolan mumların sıkıntıları burhanları diyelim..:),
[medya]
Nevin_1982selamun selam allah razı ola.cevap yazdımmı bilmiyorum umuda çok ihtiyacım var şuaralar onu iyi biliyorum.selam ve baki dualarımla kardeşim..bu arada ezgide çok güzel mustafa cihadın en sevdiğim ezgilerinden bir tanesiydi..
ALLAH razı olsun nevin kardeşim bilirizki RAHMAN dan ümit kesilmez ;evet mevsimin kış olmasından olsa gerek bendede nebileyim anlatamadığım karamsarlıklar var ama dediğim gibi RAHMAN"a yaslandıkça rahatlıyorum..
mustafa cihadın bu ezgisi benimde çok hoşuma gidiyor..ilk kez eşref ziyanın THE İMAM filminde dinlemiştim hayran kalmıştım tabi filme gelince beklentimi pek karşılamadı desem daha doğru olur.ben biraz daha konunun güzel işleneceğini düşünüyodum ama olsun bel ki ilk denemesiydı
selametle inşaALLAH
mustafa cihadın bu ezgisi benimde çok hoşuma gidiyor..ilk kez eşref ziyanın THE İMAM filminde dinlemiştim hayran kalmıştım tabi filme gelince beklentimi pek karşılamadı desem daha doğru olur.ben biraz daha konunun güzel işleneceğini düşünüyodum ama olsun bel ki ilk denemesiydı
selametle inşaALLAH
[medya]
aminenur, post: 940991, member: 86916ayrıca konum için fon müziği arıyordum .. mustafa cihAT dünya... sayenizde aklıma geldi ayrıca teşekkürler .. :)
..hatırlanmada yardımcı olduğuma sevindim :)..herhakde güzel bi konuya değinmişsinizdir
selametle
selametle
[medya]
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18404-mumlarin-oykusu · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.