^^MUMLARIN ÖYKÜSÜ^^
7.272 görüntülenme · 94 yanıt
RE: ^^MUMLARIN ÖYKÜSÜ^^
VE ALEYKUM SELAM ZEHRACIM SINAVININ KÖTÜ GEÇMESİNE ÜZÜLDÜM HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR..RAHMAM İŞLERİMİZİ HAYREYLESİN ...SELAM VE DUA İLE....B)
ZEHRA MELEK yazdı:
s.a. kardeşim Allah razı olsunB)
benim durumumda olan biri için çok anlamlı bi yazı oldu
sınavım kötü geçmişti tam umudumu sınavdan kesmişken
gerçekten çok güzel oldu....Gönlümün sultanına emanetsin...B)B)B)
VE ALEYKUM SELAM ZEHRACIM SINAVININ KÖTÜ GEÇMESİNE ÜZÜLDÜM HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR..RAHMAM İŞLERİMİZİ HAYREYLESİN ...SELAM VE DUA İLE....B)
[medya]
ALEYNA VE ALEYKUM SELAM KARDEŞ...
CÜMLEMİZDEN İNŞAALLAH SELAMETLE İNŞAALLAH..B)
zynp_rukiye yazdı:
Esselamun aleyküm kardeşim paylaşımınız güzeldi Rahman razı olsun dört mum gibi olmaya gayret edelim inşallah selam ve dua ile...
ALEYNA VE ALEYKUM SELAM KARDEŞ...
CÜMLEMİZDEN İNŞAALLAH SELAMETLE İNŞAALLAH..B)
[medya]
ALEYKUM SELAM ÇÖLGÜLÜ KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN İNŞAALLAH..SELAM VE DUA İLE..B)
desertrose yazdı:
Selamun aleykum kardeşim..
Yüreğine sağlık bu nasıl güzel bir hikayeydi.. Resimlerde muhteşem..
Allah c.c. razı olsun.. Umut ışığını hep açık tutalım inşaAllah..
Selametle kal kardeşimB)B)B)
ALEYKUM SELAM ÇÖLGÜLÜ KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN İNŞAALLAH..SELAM VE DUA İLE..B)
[medya]
VE ALEYKUM SELAM EVET DEDİĞİNİZ GİBİ ....
BİZLER MÜMİNİZ KAZAYI, KADERİ BİLİRİZ HAYRIN VE ŞERRİN ALLAHDAN GELDİGNE İNANIRIZ ONON İÇİN RAHMANDAN ÜMİDİMİZİ KESMEYİZ....SELAM VE DUA İLE ............B)B)
ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.Kardeşim.ALLAH razı olsun.O kadar iyi geldi ki.Zaten bir tek kafirler ALLAH tan ümit keser değil mi?A.E.O.
VE ALEYKUM SELAM EVET DEDİĞİNİZ GİBİ ....
BİZLER MÜMİNİZ KAZAYI, KADERİ BİLİRİZ HAYRIN VE ŞERRİN ALLAHDAN GELDİGNE İNANIRIZ ONON İÇİN RAHMANDAN ÜMİDİMİZİ KESMEYİZ....SELAM VE DUA İLE ............B)B)
[medya]
VE ALEYKUM SELAM KARDEŞ...
AMİM..AMİN...AMİN ..CÜMLEMİZDEN İNŞAALLAH...B)B)
Eyinak yazdı:
B)SELAMÜN ALEYKÜM,GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR ANLATIM ŞEKLİ,UMUDUMUZ HERŞEYİMİZ,YETERKİ BUNU AKLIMIZDAN BİRAN OLSUN ÇIKARMAYALIM,EMEĞİNİZE VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK,ALLAH(C.C) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.B)B
VE ALEYKUM SELAM KARDEŞ...
AMİM..AMİN...AMİN ..CÜMLEMİZDEN İNŞAALLAH...B)B)
[medya]
kardeşim saol ellerine sağlık umudunu kaybedenlere umutsuz kalanlara rabbim yardım etsin inşallah onlarında kalplerinde bir umut ışığı yanar ve umutlarını hiç kaybetmezler
kardeşim saol ellerine sağlık umudunu kaybedenlere umutsuz kalanlara rabbim yardım etsin inşallah onlarında kalplerinde bir umut ışığı yanar ve umutlarını hiç kaybetmezler

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18404-mumlarin-oykusu · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.