^^MUMLARIN ÖYKÜSÜ^^
7.272 görüntülenme · 94 yanıt
Allah razı olsun,çok etkileyici bir video ve ilahi,doğrusu çok etkilendim,insanın nefsine uyarması için hergün dinlemeli,depremdeki sarsıntı gibi insanın sarsılıp dört elle ibatede sarılması için dinlemeli şuan 4 kez dinledimve hergün dinlemekte isterim dogrusu,ellerine saglık kardeşim Allah razı olsun..........
necla_38selamun aleyküm kardeşim çok güzel gerçekten ALLAH razı olsun paylaşımın için Rabbime emanetsin selam ve dua ile...
ve aleykum selam kardeşim RAHMAN cümlemizden razı olsun ..selam dua ve muhabbetle inşaALLAH
[medya]
serranur27Allah razı olsun,çok etkileyici bir video ve ilahi,doğrusu çok etkilendim,insanın nefsine uyarması için hergün dinlemeli,depremdeki sarsıntı gibi insanın sarsılıp dört elle ibatede sarılması için dinlemeli şuan 4 kez dinledimve hergün dinlemekte isterim dogrusu,ellerine saglık kardeşim Allah razı olsun..........
RAHMAN cümlemizden razı olsun kardeşim beğeninize sevindim dua ile inşaALLAH
[medya]
bu siteye her girişimde dinlediğim bir ilahi oldu,devamını bekliyorum kardeşim,söyleyen kişiden başka ilahiler varsayada başkada olabilir dinlemek isterim....
serranur27bu siteye her girişimde dinlediğim bir ilahi oldu,devamını bekliyorum kardeşim,söyleyen kişiden başka ilahiler varsayada başkada olabilir dinlemek isterim....
hasan dursunu nadir dinlerim ama celaleddin ada yı tavsiye edebilirim "azraili seviyorum,kara sevda,sultanım,sürgün,dua..vs daha bir çoğu:)selametle
[medya]
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/18404-mumlarin-oykusu · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ....Mumların Öyküsü..... Dini Hikayeler 28 cevap
- Onların Öyküsü,Başörtüsü zulmünün belgeseli Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 3 cevap
- BİR ÇOCUĞUN NAMAZ KILMA ÖYKÜSÜ.. Dini Hikayeler 1 cevap
- dostun öyküsü(müthiş bir hikaye bir okuyun!) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 31 cevap
- BİR ÇOCUĞUN NAMAZ KILMA ÖYKÜSÜ... Kıssadan Hisse 1 cevap
- Bir Vefâ Öyküsü (sonuna kadar okuynz) Sırlar Dünyası 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.