🔒 ÇANAKKALE' deyiz

20.806 görüntülenme · 109 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
leni

leni

Kıdemli Üye · 253 mesaj

selamun aleyküm ALLAH razı olsun çok güzel resimler ben bir ÇANAKKALEli olarak görünce gurur duydum ama şunu söylemek istiorumki aynı zamanda utanıorum memleketimden utanarak söylüorum bunu ama şehitlerimize yaraşır şekilde dawranılmıyor burda değerler okadar arka plandaki herkes dünyewi zewklere dalmış durumda ramazanda o mubarek ayda bile bıraktım normal zamanı kafeler barlar tıklım tıklım içki satanlar içenler oruç wakti kordondaki acık kafelerde lokantalarda yemek yiyenler o günahkar ayaklar mubarek insanların ALLAH (cc) için MUHAMMED (sav)için bizim için gözlerini kırpmadan kan döken kendi cenaze namazlarını kılıp sipere koşan atalarımızın üzerinde geziolar anlatamıyorum çok çok üzülüyorum RABBİM ıslah etsin kardeşlerim dua edelim biras kendimize gelelim gercekten müthiş utanç werici bir waziyet :A:A:A: hayırlı günler :gulegule
tuna_35

tuna_35

Kıdemli Üye · 137 mesaj

Sevgi Gülü

Sevgi Gülü

Kıdemli Üye · 277 mesaj

eline yüreğine sağlık haç dan sonra gitmek istediğim il çanakkale inşallah ikiside nasip olur eşim her sene iş idabı devlet götürüyor ama ben daha hiç gitmedim .araba alırsak eşim söz verdi inşallah götürecek resimlerle biraz avundum teşekkür ederim
Sevgi Gülü

Sevgi Gülü

Kıdemli Üye · 277 mesaj

tuna35 çok çok güzel olmuş mükemmel.oğlumun adaşısın her halde
tuna_35

tuna_35

Kıdemli Üye · 137 mesaj

SEVAL YILDIZtuna35 çok çok güzel olmuş mükemmel.oğlumun adaşısın her halde

YOK ABLACIM NİCKİM TUNA NEHRİNDEN GELİYO İNSAN İSMİ OLARAK DEİL YANİ...İSMİM SAMET...ALLAHA EMANET OLUN İNSALLAH ....SELAMETLE
selenny

selenny

Kıdemli Üye · 358 mesaj

çok guzel bir paylaşım emegine saglik selam ve dua ile inşallah bende görmek isterdim çanakkaleyi kısmet olursa inşşş...amin
yesilbeyaz

yesilbeyaz

Kıdemli Üye · 334 mesaj

Selamun Aleyküm. Ben de Çanakkale liyim. Şehitlik çok güzel gerçekten insanın içi ürperiyor. Bu son halini görmedim ama gidenler çok güzel diyor. Herkesin görmesini nasip etsin Allah (C.C). Güzel olmuş.
mlty_1988_44

mlty_1988_44

Üye · 32 mesaj

selamun aleyküm gitmek isterdim canakkaleye
brknzkr

brknzkr

Yeni Üye · 4 mesaj

çok güzel resimler emeğine sağlık
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

gerçekten harika fotoğraflar allah razı olsun kardeşim...bende çok istiyorum çanakkaleyi görmeyi hak nasip ederse inşallah...
ÂNI YAŞA...
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

selamün aleyküm.
RUHLARI ŞAD OLSUN.BUGÜN EGER NEFES ALIYORSAK ONLARIN YÜZÜNDENDİR.ONLARIN HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ.HELE ŞİMDİKİ GENÇLİK.
SELAMETLE
lütfi

lütfi

Mübarek Üye · 2.120 mesaj

Selamün Aleyküm kardeşim çok güzel olmuş. Bizde ailece 2007 yılı Ağustos ayında ziyaret etmiştik. Dijital fotoğraf makinesi ile çekim yapmıştık ne yazık ki çocuklar resimlerin hepsini reset yaptılar onun için elimizde birşey kalmadı. Bu görüntüleri izelyince oralara gitmiş gibi oldum. Allah (C.C.) razı olsun.
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

kardeşim ben bu konuyu nasıl kaçırmışım...paylaşımınız için ALLAH razı olsun...çok etkileyici bir atmosfer olduğu kesin...diğer kardeşlerimiz gibi bende çok istiyorum ÇANAKKALEyi görmeyi...RABBİM hapimize nasip etsin inşaallah...

selametle kalın inşaallah...
bahar56

bahar56

Kıdemli Üye · 185 mesaj

S.a .emeğinize Sağlik Hepside çok Güzeller..gidip Te Görmek Istediğim Yerlerden Biride çanakkale şehitliği..inşaallah Bizlerede Nasip Olur.
enes61

enes61

Yeni Üye · 7 mesaj

allah razı olsun
ticlal

ticlal

Üye · 12 mesaj

Rabbim bizede o güzel yerleri gezip görmeyi ve o mubarek insanlara dua etmeyı nasıp eylesin inş.
Allah razı olsun kardeşim bu güzel ve önem taşıyan bu resimleri bizimle paylaşman çok güzeldi saolasın.
selam ve dua ile.
kırıkkalp

kırıkkalp

Yeni Üye · 0 mesaj

ÇOK GÜZEL YA ZATEN ÇANAKKALENİN AYRI Bİ HAVASI VAR ELLERİNE SAĞLIK:a21:
Nazar57

Nazar57

Mübarek Üye · 1.308 mesaj

emeğinize sağlık Allah nasip ederse bende hafta sonu Çanakkale'deyim..var mı bir isteginiz arzunuz?
Nazar57

Nazar57

Mübarek Üye · 1.308 mesaj

Aşkâ MecnunDüşünmeniz yeterli kardeşim. Allah razı olsun canınızın sağlığı inşallah hayırlı yolculuklar olsun bol bol resim bekliyoruz :D
Selam ve dua ile

Amin cümlemizden razı olsun..Allah'ın izniyle gidip geldim..bol bol resim cekmemi istemişsiniz,resimleri "Siz istediniz bende çektim" başlıgı altında yayınladım tşk ederim..
sennurıskın

sennurıskın

Yeni Üye · 0 mesaj

cok guzel resımler ALLAH RAZI OLSUN
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.